Moniś Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzień dobry Kasiu :multi: A gdzie Ty się podziewasz? i czemu ostatnio tak malusio tu zaglądasz? :shake: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Kasiu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TENuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Magda Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Czesc Kasienko i Tenulku!!:multi::multi: Kasia pewnie robi sobie wolne tak jak ja.....:evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Dzien dobry, kochani :multi::multi::multi: Jestem!!! Zyje!!! I mam sie dobrze, a Ten jeszcze lepiej :lol: Faktycznie nie mam ostatnio czasu, ale juz wkrotce skonczy sie ta bieganina i bede przesiadywac na Dogo calymi dniami ;) Strasznie ciekawscy wszyscy jestescie :evil_lol: Ten faktycznie mial problem z nowym kolega (a wlasciwie to kolega mialby z nim problem, gdybysmy ich szybko nie odizolowali...). Zostal wiec wyrowadzony na spacer, dla ochlodzenia emocji ;), a jak wrocil, to gosci juz nie bylo... [quote name='mmbbaj']Kasieńko, wielkie :klacz::klacz::klacz: dla twojego taty! A Bąbel ma bardzo sympatyczną mordeczkę :loveu: Cieszę się bardzo, że ma już dobry domek i swojego własnego kochanego człowieka :lol: Moj tata ma faktycznie wielkie serce dla zwierzat... Szkoda ze dla ludzi nie :( Pzrepraszam ze taka prywate, ale nie moglam sie powstrzymac...:shake: Zjeci beda pod wieczor, bo niestety musze juz uciekac... Quote
Gosiek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 cześć Kasieńko - cieszę sie ze sie znalazłaś :p buziaki i miłego dzioneczka Quote
madzia20sosnowiec Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 czesc kasiula :buzi: czekamy na tenkowe fotaski :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Cześć Kasiu :multi: Strasznie ciekawscy wszyscy jestescie :evil_lol: Ten faktycznie mial problem z nowym kolega (a wlasciwie to kolega mialby z nim problem, gdybysmy ich szybko nie odizolowali...). Zostal wiec wyrowadzony na spacer, dla ochlodzenia emocji ;), a jak wrocil, to gosci juz nie bylo... No wlasnie goście powinni poczekac, az "schlodzony" Ten wróci do domu ;) Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:no i poszła ale juz wrocila i ma nowe zdjecia :lol: trzeba je tylko pozmniejszac i zaraz beda... wiec na razie jeszcze troche Bąbla, bo on jest juz pozmniejszany ;) [quote name='PIKA'] No wlasnie goście powinni poczekac, az "schlodzony" Ten wróci do domu ;) pewnie byloby to wychowawcze, masz racje... ale po pierwsze goscie sie spieszyli, bo do nas przyszli wylacznie po to zeby sie pokazac (mowie oczywiscie o Bablu, bo tate juz wczesniej widzialam ;)), a po drugie - szczerze mowiac - nie chcialo mi sie uzerac z "zapoznawaniem" psow...:oops::oops::oops: Quote
mmbbaj Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Teklunia']...szczerze mowiac - nie chcialo mi sie uzerac z "zapoznawaniem" psow...:oops::oops::oops: Acha! No, to już się dowiedziałam :lol: [quote name='Teklunia'] No i co tu dużo mówić!:p...Bąbel jest urooooooooooczy :loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Teklunia'] nie chcialo mi sie uzerac z "zapoznawaniem" psow...:oops::oops::oops: Ufff Kasia i dobrze zrobiłaś. Z tego co wyczytałam to Tenek do facecików raczej nie jest przyjaźnie nastawiony, wręcz przeciwnie. Nawet oswojenie go z innym psem (w sensie takim, że ignorowałby go) nie znaczy, że w domu by Ci nie urządził meksyku, bardzo złego w skutkach dla innego psa... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dobry wieczór Kasienko:multi: i Dobranoc :buzi:aczki Quote
olcha Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Jaki fajny ten psiak! :multi: Super, że Twój tata go przygarnął... Quote
Hanna R. Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzisiaj Kasiu proszę przekazać pozdrowienia dla kochanego Bąbla niskopiennego ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 cześć Kasiu - ale dzis śnieżny dzionek mamy :roll: Tenuś poszaleje po swieżym puszku? Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Cześć Kasiu :lol: ... Znowu Cię nie ma? :roll: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Cześć Kasieńko :multi: Gdzie tak Cię wcina codziennie? :shake: Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Czesc Kasiu!! Wielkie brawa dla taty i Babla:multi::multi: Jak tam idzie odwyk?:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Czesc kochani... Pech mnie jakis dopadl ostatnio :) Nie dosc ze czasu nie mam zeby na Dogo posiedziec tyle, ile bym chciala (czyli caly dzien ;)), to jeszcze wczoraj wieczorem laptop mi padl :placz:Na szczescie chyba tylko zasilacz, ale i tak nie mam teraz do niego dostepu... A tam mam wszystkie zdjecia Tenka, bo przed tym padnieciem, przegralam wsio z aparatu na ten nieszczesny komputer :( I teraz mam gucio :angryy: [quote name='an3czka']Ufff Kasia i dobrze zrobiłaś. Z tego co wyczytałam to Tenek do facecików raczej nie jest przyjaźnie nastawiony, wręcz przeciwnie. Nawet oswojenie go z innym psem (w sensie takim, że ignorowałby go) nie znaczy, że w domu by Ci nie urządził meksyku, bardzo złego w skutkach dla innego psa... Dokladnie tego sie balam, ze we wlasnym domu to on sie w ogole czuje jak krol dzungli i pozre tego biedaka bez wahania... [quote name='HankaRupczewska']Dzisiaj Kasiu proszę przekazać pozdrowienia dla kochanego Bąbla niskopiennego ! :loveu: :loveu: :loveu: Haniu, dziekuje bardzo za pozdrowienia, ale bedzie z nimi problem, bo Bąbel wraz z moim ojcem mieszkaja na Mazurach... ;) Gosia, Ania, Magda, Hania, Ala, Małgosia, Minika, Daga, Olcha, PIKA, Piotrek - dziekuje Wam ze jestescie i ze o nas nie zapominacie :buzi: Quote
Recommended Posts