madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Teklunia'] dobryj dziennnnn!:cool1: piękny!a ten profil taki królewski!być nie może inaczej!toz to bankowo jest bliźniak:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 a Kasi jak nie było tak nie ma!Kasiu gdzież ty się podziewasz w tak poźnych godzinach?Mam nadzieję, że pstrykasz kolejne fotki Tenulkowi do galerii :cool3: my już pięknie mówimy dobranoooooc :buzi: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Teklunia']foty, foty... a moga byc moje nieudolne przerobki? :oops: Kasia bravissimo!!!:klacz: Fajna zabawa prawda? :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Cześć Kasiu :lol: ... Gdzie Ty się znów podziewasz? :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 czesc kasienka!jak tam tenulek?mam nadzieje ze od wczoraj zdjęć nam napstrykałaś że hooo :lol: Quote
Moniś Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Witamy popołudniowo! :multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Dzien dobry moi najukochansi psiomaniacy :) Jakjuz mowilam, nie mam ostatnio w ogole czasu, wiec jestem tak jakby na odwyku... Chociaz czasem sie poddaje i wpadam tu na chwilke ;) Mam kilka nowych fotek Tena i jeszcze kogos... Moj ojciec byl u nas wczoraj i przywiozl swojego nowego psa :) Jest kochany i cudowny. Ojciec znalazl go spiacego w jakims rowie...brudnego, zziebnietego, glodnego i pobity przez poprzednich wlascicieli (bo okazalo sie ze ma takowych :angryy:). Wzial go do siebie i nawet rozmawial z tymi "wlascicielami" pozniej, ale oni powiedzieli, ze wszystko im jedno czy wezmie sobie tego psa, czy go im zostawi...:angryy: no wiec go wzial i mieszkaja juz sobie razem, a piesek szybko z podworkowca, stał sie kanapowcem ;) oto on - Bąbel :) Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Teklunia']Dzien dobry moi najukochansi psiomaniacy :) Jakjuz mowilam, nie mam ostatnio w ogole czasu, wiec jestem tak jakby na odwyku... Chociaz czasem sie poddaje i wpadam tu na chwilke ;) Mam kilka nowych fotek Tena i jeszcze kogos... Moj ojciec byl u nas wczoraj i przywiozl swojego nowego psa :) Jest kochany i cudowny. Ojciec znalazl go spiacego w jakims rowie...brudnego, zziebnietego, glodnego i pobity przez poprzednich wlascicieli (bo okazalo sie ze ma takowych :angryy:). Wzial go do siebie i nawet rozmawial z tymi "wlascicielami" pozniej, ale oni powiedzieli, ze wszystko im jedno czy wezmie sobie tego psa, czy go im zostawi...:angryy: no wiec go wzial i mieszkaja juz sobie razem, a piesek szybko z podworkowca, stał sie kanapowcem ;) oto on - Bąbel :) Biedak, dobrze, że trafił na dobrego człowieka:p A jak Tenulek zareagował. Przecież nie lubi chłopów?:razz: Quote
Alka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ojejku, jaki śliczny Bąbelek. :iloveyou:Jaka mordka kochana:loveu: Jak to dobrze ,że na swojej drodze spotkał takiego człowieka jak Twój tata. :multi:Pewnie nic dobrego biedaczyna nie zaznał od swoich starych właścicieli...:diabloti:nigdy nie zrozumiem zachowania takich ludzi :shake: Teraz Kasiu wiadomo po kim masz takie dobre i kochane serduszko.;)Twój ojciec jest wrażliwym i uczuciowym człowiekiem.Życzę im wszystkiego dobrego.:lol: Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Teklunia']Dzien dobry moi najukochansi psiomaniacy :) Jakjuz mowilam, nie mam ostatnio w ogole czasu, wiec jestem tak jakby na odwyku... Chociaz czasem sie poddaje i wpadam tu na chwilke ;) Mam kilka nowych fotek Tena i jeszcze kogos... Moj ojciec byl u nas wczoraj i przywiozl swojego nowego psa :) Jest kochany i cudowny. Ojciec znalazl go spiacego w jakims rowie...brudnego, zziebnietego, glodnego i pobity przez poprzednich wlascicieli (bo okazalo sie ze ma takowych :angryy:). Wzial go do siebie i nawet rozmawial z tymi "wlascicielami" pozniej, ale oni powiedzieli, ze wszystko im jedno czy wezmie sobie tego psa, czy go im zostawi...:angryy: no wiec go wzial i mieszkaja juz sobie razem, a piesek szybko z podworkowca, stał sie kanapowcem ;) oto on - Bąbel :) Kasieńko, wielkie :klacz::klacz::klacz: dla twojego taty! A Bąbel ma bardzo sympatyczną mordeczkę :loveu: Cieszę się bardzo, że ma już dobry domek i swojego własnego kochanego człowieka :lol: I też , tak jak Ania, jestem ciekawa jak zareagował Tenuś na nowego?...:cool3: Quote
Gosiek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 dzieńdobrywieczór hahaha więc Kasiu masz w rodzinie Bąbla a ja mam Bombla :lol::lol::lol::lol::lol: Przyniosłam go (kundelka) mojej jeszcze wtedy niedoszłej teściowej bo chcieli szczeniorka uśpić niedobrzy ludzie :angryy: Fajnie ze Bąbel ma teraz dobry dom :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='mmbbaj'] I też , tak jak Ania, jestem ciekawa jak zareagował Tenuś na nowego?...:cool3: Ja tez chce wiedzieć :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Ja tez chce wiedzieć :eviltong: I ja też :cool3: ... Quote
Moniś Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):I ja też :cool3: ... I ja OCZYWISCIE!! :multi::multi: Śliczny Bąbelek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ceęść :multi: Babel jest cudny :loveu: ale Ci byli wlasciciele. to .......... :angryy: A jak Tenuś zareagowal na nowego kumpla ? :razz: Quote
anetta Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 O jej, jaki sympatyczny Babelek :loveu: Jak dobrze ze jest Twoj tata :shiny: a tamtych to powiesic!!!! :lmaa::-x I tez sie pytam jak Tenek zareagowal?:razz: Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 No Kasiu!!! my wszyscy chcemy wiedzieć..... :smilecol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 a kasia znofff ni ma :eviltong: i tylesmy sie dowiedzieli, pewnie za 3 dni nam powie :lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 oj Kasiu tak nas trzymać w niepewności :shake: Quote
Recommended Posts