PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cześc Kasiu :multi: za czym on się tak rozgląda? Quote
panienkabubu Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Kasiu :multi: za czym on się tak rozgląda? moze za kotami? :diabloti: po zapachu?:diabloti: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Piekna mordka :D On coś w ogóle widzi? :lol: Quote
anetta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 HAhah amialam wlasnie o to samo spytac :lol: Tenek wyglada teraz z tymi dluuugimi herami jak prawdziwy facet :cool1: Quote
Hanna R. Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Kasiu nie zauważyłam ortów w Twoich postach :crazyeye: - no co Ty !?! Quote
Teklunia Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 czesc dziewczynki :) dzisiaj ide na wesele, wiec sie wybawie wreszciei troszke :lol: a teraz znikam - lece na paznokcie i do fryzjera :) do zobaczenia pozniej :bye: :: FiGa :: napisał(a):Piekna mordka :D On coś w ogóle widzi? :lol: anetta napisał(a):HAhah amialam wlasnie o to samo spytac :lol: Tenek wyglada teraz z tymi dluuugimi herami jak prawdziwy facet :cool1: chyba nie za duzo, bo bez przerwy wlazi na meble, futryny, latarnie... PIKA napisał(a):Cześc Kasiu :multi: za czym on się tak rozgląda? nie mowi mi takich rzeczy niestety ;) panienkabubu napisał(a):moze za kotami? :diabloti: po zapachu?:diabloti: :evil_lol:a zebys wiedziala... on jest pies na koty :evil_lol: ale w tym momencie akurat chyba nie o kota mu szlo :) HankaRupczewska napisał(a):Kasiu nie zauważyłam ortów w Twoich postach :crazyeye: - no co Ty !?!no bo az tak bardzo zle ze mna nie jest ;) ale ostatnio przez dluzsza chwile zastanawialm sie jak sie pisze "wujek" :oops: Quote
jo-jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Mogłabyś przynajmniej Tenika wstawić :evil_lol: Baw się dobrze :hand: Quote
anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Oooo a myslalm ze uda mi sie z Toba spotkac :sadCyber: Kaje bys zobaczyla.. No nic, nastepnym razem :) Udanego wesela :bigok: Przez te wlazenie na rozne przedmioty to powinien jakies guzy miec :hmmmm: Pewnie ukrywa pod ta sterta futra :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Teklunia napisał(a):czesc dziewczynki :) dzisiaj ide na wesele, wiec sie wybawie wreszciei troszke :lol: a teraz znikam - lece na paznokcie i do fryzjera :) do zobaczenia pozniej :bye: ale to jeszcze nie Twoje, prawda? :hmmmm: Quote
moon_light Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 warkocza zrób Tenkowi ! ..Już się przyzwyczaiłam do tej jego długiej siersci :lol:, i nawet powiem że w takiej mu ładniej:cool3: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 ale ufafluniony chłoptaś :p Baw się dobrze Kasiu;) Quote
Teklunia Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Dziewń dobry dziewczynki :) Właśnie wstałam i się wykąpalam :p Troszke trzeba było odespać bo wróciliśmy ok. 5 nad ranem... Ale było świetnie, wcale nie czuło się zmęczenia. anetta napisał(a):Oooo a myslalm ze uda mi sie z Toba spotkac :sadCyber: Kaje bys zobaczyla.. No nic, nastepnym razem :) Udanego wesela :bigok:o to było jakieś spotkanie? :-o a wesel bylo bardzo udane :p moon_light napisał(a):warkocza zrób Tenkowi ! ..Już się przyzwyczaiłam do tej jego długiej siersci :lol:, i nawet powiem że w takiej mu ładniej:cool3:miód na moje serce :pbo wiekszosc osób mowi ze lepiej mu z krótkimi... panienkabubu napisał(a):ale to jeszcze nie Twoje, prawda? :hmmmm:jeszcze nie ;) ale mam nadzieje ze moje bedzie równie udane i sympatyczne... Alicjarydzewska napisał(a):ale ufafluniony chłoptaś :pAlu, tu i tak jest wyjątkowo czysty ;) Quote
asher Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Teklunia, przyznaj się, czym ty polerujesz swojego psa? Bo Ten się błyszczy, jak podłoga u niektórych dogomaniaczek :crazyeye: :lol: Quote
anetta Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Ano bylo, foty (nie wszytskie) sa na Spotkaniach :p Asher :lol::lol: Quote
Alka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Cześc Kasiu!:multi: Cichutko w Waszej galeryjce .:shake: Czytałam ,że byłaś na weselu.Sierpień obfituje w śluby, moja siostra idzie na aż 2. Jak się nie myle to Wasze też zaplanowane na sierpień ?:p pozdrowionka dla Was!:loveu: Quote
jo-jo Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Cześć Kasiu, gdzie nowe foteczki Tenusia :mad: Quote
Teklunia Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='asher']Teklunia, przyznaj się, czym ty polerujesz swojego psa? Bo Ten się błyszczy, jak podłoga u niektórych dogomaniaczek :crazyeye: :lol:jak juz mowilam, taki mi sie błyszczacy egzemplarz trafil :lol: [quote name='anetta']Ano bylo, foty (nie wszytskie) sa na Spotkaniach :p Asher :lol::lol:obejrzalam! moze nastepnym razem i ja sie zalapie... [quote name='dbsst']Ceść Kasiu :multi:czesc :bye: [quote name='MoniŚ']Dzień dobry Kasiu :) .czesc :bye: [quote name='Alka']Cześc Kasiu!:multi: Cichutko w Waszej galeryjce .:shake: Czytałam ,że byłaś na weselu.Sierpień obfituje w śluby, moja siostra idzie na aż 2. Jak się nie myle to Wasze też zaplanowane na sierpień ?:p pozdrowionka dla Was!:loveu:czesc Alus :bye: nasze bedzie w maju :) ku niezadowoleniu i przerazeniu obu rodzin (bo bez R, bo pechowy itd :diabloti:) [quote name='jo-jo']Cześć Kasiu, gdzie nowe foteczki Tenusia :mad:czesc :bye: ano nie ma foteczek, bo czasu brakuje...:oops: przez ostatnie 3 dni intensywnie swietuje ;) ale obiecuje poprawe :) Quote
PIKA Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Kasiu to daj chociaz fotki z tego świetowania :cool3: Quote
Alka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Teklunia'] czesc Alus :bye: nasze bedzie w maju :) ku niezadowoleniu i przerazeniu obu rodzin (bo bez R, bo pechowy itd :diabloti:) no tak w maju, :hmmmm:przecież pisałaś , mam sklerozę :evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Dam jutro, ok? A teraz idę spać odpocząć po tym długim weekendzie ;) Dobranoc :bye: Quote
MoniŚ Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Cześć Kasieńko i życze dobrej nocki ;) :buzi: Quote
Recommended Posts