an3czka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Teklunia napisał(a):fotki pościelowe :) Śliczne:loveu: Quote
Teklunia Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pno proszę , wyro , komóra , pilot ....czego chcieć wiecej ;)jeszcze tam krzyżóweczka leży obok, co by nam sienie nudzilo, jesli w TV bylyby same nudy ;) Gosiek napisał(a):cześć Kasieńko :p a mnie sie Tenuś w kokardce podoba :p a już na pewno baaaaardzo mi sie w kucorku podoba - przynajmniej coś widzi ;)dzieki Gosiu :) na Was - yorkomaniakow - mozna liczyc, bo jestescie przyzwyczajeni do "mezczyzn" w kokardach ;) ciąg dalszy pościelówek... rano: kto mnie budzi? nie wiem jeszcze co sie dzieje... gdzie ja jestem... jeszcze troszke spać się chce... toaleta poranna: trzeba przetrzec uszka... ...i oczka... no, pora wstać i udać się na śniadanie :lol: Quote
an3czka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Teklunia napisał(a): kto mnie budzi? nie wiem jeszcze co sie dzieje... gdzie ja jestem... Ale o co chodzi? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaspany Tenuś - bomba! Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rewelacyjna minka Quote
Teklunia Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 hej, hej :) trzeba Tenowi przyznac, ze miny robi niewiarygodne, tylko kiepsko je widac spod tych wszystkich kudlow :lol: a tu slicznie uczesany :loveu: Quote
MoniŚ Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Hej :razz: Czy te oczy moga kłamać? :loveu: jaki śliczny miś z niego :loveu: Quote
Teklunia Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 MoniŚ napisał(a):Hej :razz: Czy te oczy moga kłamać? :loveu: jaki śliczny miś z niego :loveu:mru mru dla Ciebie :) Quote
an3czka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Teklunia napisał(a):hej, hej :) trzeba Tenowi przyznac, ze miny robi niewiarygodne, tylko kiepsko je widac spod tych wszystkich kudlow :lol: a tu slicznie uczesany :loveu: Kasiu strasznie słodziuchne zdjęcie. Te oczka, ten jęzorek:loveu: Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ach jaki slicznie wyczesany Tenulek :loveu: cześć Kasieńko Quote
marlena924 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Piękna psina :multi: :multi: Szczególnie gustownie wygląda w kokardce :lol: Quote
Teklunia Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Gosiu, takie uczesanie niestety nie starcza na dlugo... Powiedzialabym raczej ze na bardzo krotko - jakies 1,5 minuty :evil_lol: marlena924 napisał(a):Piękna psina :multi: :multi: Szczególnie gustownie wygląda w kokardce :lol:dziekuje slicznie :loveu: Tenus az sie zarumienil ;) Dumny pan i władca podwórza :lol: A tu pan i wladca się trochę znudził, bo ile można tak pilnowac... ;) Quote
moon_light Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 a ja wolalam Tena z krótka sierscią:loveu: Quote
Teklunia Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 moon_light napisał(a):a ja wolalam Tena z krótka sierscią:loveu:niestety siersc sie nie pyta o pozwolenie i rosnie jak szalona ;) ale mi tez bardzo podobal sie z krotkimi wloskami, wygladal bardziej "szczeniaczkowato" :) Quote
moon_light Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Teklunia napisał(a):niestety siersc sie nie pyta o pozwolenie i rosnie jak szalona ;) ale mi tez bardzo podobal sie z krotkimi wloskami, wygladal bardziej "szczeniaczkowato" :) o właśnie ! "szczeniaczkowato" !! nie moglam znalezc słowa:lol:. Z długą sierscią wygląda o wiele poważniej :cool3: Powiedz, ze ZABRANIAM jej rosnąć !! Quote
anetta Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 http://img220.imageshack.us/img220/7458/p10508460hl.jpg ale sliiinczne te zdjecie, ach Tenek :loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Wow, jak cudnie :loveu: widać oczka Tenusia, nieczęsty widok:multi: Kasiu, pasujecie do siebie z Tenkiem , przepiękne oczęta macie :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 moon_light napisał(a):o właśnie ! "szczeniaczkowato" !! nie moglam znalezc słowa:lol:. Z długą sierscią wygląda o wiele poważniej :cool3: Powiedz, ze ZABRANIAM jej rosnąć !!powiem! i mam nadzieje ze sie poslucha, bo dzis walczylam z okropnie zaplutą szyją i lapami :diabloti: po kazdym posilku trzeba go porzadnie uprac ;) Alka napisał(a): Wow, jak cudnie :loveu: widać oczka Tenusia, nieczęsty widok:multi: Kasiu, pasujecie do siebie z Tenkiem , przepiękne oczęta macie :loveu::loveu::loveu:nieczesty i krotkotrwaly... po paru minutach oczeta znow są zasłoniete :shake: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Kasiu TENuś jest teraz cudowny , zadbany :loveu:i sierść ma piękną , a szczeniaczkowaty i z długą jest ...te jego minki :p Quote
Teklunia Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Kasiu TENuś jest teraz cudowny , zadbany :loveu:i sierść ma piękną , a szczeniaczkowaty i z długą jest ...te jego minki :pdzieki Alus :buzi: to bardzo mile slowa :) wieczorny spacielek :) Quote
dbsst Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 KAsiu ale masz fajny puchowaty avantarek :multi: :multi: Quote
Teklunia Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 dbsst napisał(a):KAsiu ale masz fajny puchowaty avantarek :multi: :multi:taki mi wyrósł ;) Quote
mmbbaj Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Teklunia napisał(a): a tu slicznie uczesany :loveu: Ale ślicznotek! :loveu: Ale jak pomyślę ile u niego czesania :mdleje: Quote
dbsst Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Teklunia napisał(a):taki mi wyrósł ;) hehehehhehe czuprynke ma do pozazdroszczenia :evil_lol: Quote
Teklunia Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 mmbbaj napisał(a):Ale ślicznotek! :loveu: Ale jak pomyślę ile u niego czesania :mdleje:godzina niewyjęta :shake: a czasem nawet dluzej... ostatnio przez te upały nie mam sily do szczotkowania go, bo zanim skoncze jestem cała mokra ;) Quote
Recommended Posts