Teklunia Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hej hej kasia widze ze i blizniaki moje cos sie ostatnio zaniedbały z galerią :oops:ano tak :oops: zaniedbujemy sie troche, bo pare innych rzeczy na glowie mam... poza tym duzo siedze u Tenka :) wlasnie do niego wrocilam... ale przywiozlam troche zebraczka... i slodziaczka :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 fantastyczny kadr aż się prosi żeby zrobić jakąś bajeczke z niego :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 jaki zawstydzony moj aniołeczek:eviltong: Quote
Alka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Witajcie Kasiu i Tenulku !:multi: Kasiu, boskie foty sasanki.Extra historyjka.:klacz: ta fotka Tenusia bardzo mnie ujęła, jakie ma słodkie i niewinne spojrzenie :loveu: Quote
Teklunia Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 o zesz kurcze, popadlismy w totalne zapomnienie... ale z impetem wracamy do zycia! ;) Quote
Alka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 hello , Kasiu , gdzie jestes ?:-o odnalazłam Was na ... 6 stronce :cool3: Quote
Teklunia Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Alka napisał(a):hello , Kasiu , gdzie jestes ?:-o odnalazłam Was na ... 6 stronce :cool3:dzieki Alus :buzi: w tym samym czasie postanowilysmy wyciagnac nas z otchlani zapomnienia ;) Quote
Cola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Sasaneczka miodzio :loveu: Jak by tu coś wyżebrać? a może zciągnę ten obrus tak, żeby nikt nie widział? Da się to zrobić? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Halo, halo ! Kasiu ... Dobry wieczór ... U nas zima. Kaloryfery ciepłe - jak na zimę przystało ... :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Hej Kasiu :multi: I śliczny Tenulku :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='Cola']Sasaneczka miodzio :loveu: Jak by tu coś wyżebrać? a może zciągnę ten obrus tak, żeby nikt nie widział? Da się to zrobić? :evil_lol: :evil_lol:alez Cola, tego aniolka w psim ciele o takie rzeczy podejrzewasz? :evil_lol: [quote name='PIKA']Cześć Kasiu Bylas u Tenka w weekend? :razz:oczywiscie! i w sobate i w niedziele :) i dzis tez, wlasnie przed chwila wrocilam. I jestem utytłana jak nieboskie stworzenie, bo psinka sie przytulala mocno :lol: [quote name='HankaRupczewska']Halo, halo ! Kasiu ... Dobry wieczór ... U nas zima. Kaloryfery ciepłe - jak na zimę przystało ... :diabloti: Witaj Haniu :) Nie ma sie co dziwic... Bylo juz pare dni ciepla, czyli lato sie odbylo :lol: Kolej na jesien :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']Hej Kasiu :multi: I śliczny Tenulku :loveu: :loveu:czesc Gosia :) a gdzie Ty sie ostatnio podziewasz, ze Cie tu w ogole nie widac? :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 kasia ale tenek ma juz dlugasnego grzywaaaa :loveu: Quote
Moniś Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): kasia ale tenek ma juz dlugasnego grzywaaaa :loveu: A jaka lśniąca ta grzywa :loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Kasiu :razz::razz: Quote
Teklunia Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 czesc Madziu i czesc Monisiu :multi: [quote name='madzia18sosnowiec'] kasia ale tenek ma juz dlugasnego grzywaaaa :loveu:ha, a to zdjecie sprzed jakis 2 tygodni :p dzis pies trenowal chodzenie w gumeczce ;) ze 2 godz. ja nosil, ale w koncu zerwal ja z glowy... a zalozylam mu, bo jak wychodzil z kuchni to zaryl łbem w szafke :shake: slepak jest przez te grzywke totalny i postanowilam mu ulatwic zycie :) Quote
madzia20sosnowiec Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Madziu i czesc Monisiu :multi: ha, a to zdjecie sprzed jakis 2 tygodni :p dzis pies trenowal chodzenie w gumeczce ;) ze 2 godz. ja nosil, ale w koncu zerwal ja z glowy... a zalozylam mu, bo jak wychodzil z kuchni to zaryl łbem w szafke :shake: slepak jest przez te grzywke totalny i postanowilam mu ulatwic zycie :) oj skad ja to znam moja sierotka jak sie rozbija po całym domu, to szkoda gadac, a czasami to mam wrazenie ze nie ma dla niej znaczenia czy ja jej łeb upinam w tą spinke czy nie, ona po prostu specjalnie nie widzi :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']oj skad ja to znam moja sierotka jak sie rozbija po całym domu, to szkoda gadac, a czasami to mam wrazenie ze nie ma dla niej znaczenia czy ja jej łeb upinam w tą spinke czy nie, ona po prostu specjalnie nie widzi :evil_lol:hihi :D on czasem jak trzasnie łbem w jakis slu, czy kant, to az slychac jak mu zeby dzwonia :shake: ale nie robi to na nimspecjalnego wrazenia, bo bez zadnego ocucenia idzie dalej ;) dzielny stróż :lol: Quote
AlKil Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Teklunia napisał(a):hihi :D on czasem jak trzasnie łbem w jakis slu, czy kant, to az slychac jak mu zeby dzwonia :shake: ale nie robi to na nimspecjalnego wrazenia, bo bez zadnego ocucenia idzie dalej Owinąć słupy i kanty gabką....:lol::lol::lol: Quote
Cola Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 spineczki mu na grzywe :cool3: co by lepiej widział te słupy i kanty :p Quote
Moniś Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Cześć Kasiu :multi: :buzi: dla Złocistego :loveu::loveu: Quote
an3czka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Teklunia'] Mój przystojniaczek:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 kasia czy ja tam widze snieg czy mi na wzrok juz poszło :eviltong: Quote
Teklunia Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Alus,Monis, Magda, Cola, AlKil, Agamtb - witajcie :buzi: [quote name='Cola']spineczki mu na grzywe :cool3: co by lepiej widział te słupy i kanty :p no wiec wlasnie dlatego cwiczymy chodzenie w spineczkach, ale on cos nie za bardzo chce sie przyzwyczaic... [quote name='AlKil']Owinąć słupy i kanty gabką....:lol::lol::lol:chyba trzeba bedzie tak zrobic ;) albo jego jakimis poduchami oblozyc :lol: [quote name='an3czka']Mój przystojniaczek:loveu:nieprawda! moj!!! ;) [quote name='madzia18sosnowiec'] kasia czy ja tam widze snieg czy mi na wzrok juz poszło :eviltong:poszlo Ci ! ;) zartuje ;) jest tam snieg, bo znalazlam jeszcze jakies ostatnie 3 zdjecia zimowe i wlasnie sie ch pozbywam :lol: zreszta przy tegorocznej pogodzie nie wiadomo, czy za tydzien nie bedziemy miec wlasnie takiego widoku za oknami :diabloti: [quote name='Agamtb']Ależon piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:dziekuje i pekam z dumy :p:p:p i witam u nas :) Quote
Recommended Posts