Daga_i_Oskar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Kasiu, a z dzisiejszego wypadu zdjęcia jakieś będą, hę ?? :cool3: Quote
Teklunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='panienkabubu']A czy Kasia pozna Tenulka jak przyjedzie do Warszawki? :pjak wyrazi chec to pozna :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu, a z dzisiejszego wypadu zdjęcia jakieś będą, hę ?? :cool3:Dagus, nie mielismy ze soba aparatu... :) Quote
Moniś Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Cześć Kasiu :razz: Ujawniam się, żeby nie było, że nie zagladam ;););) Quote
Teklunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Kasiu :razz: Ujawniam się, żeby nie było, że nie zagladam ;););)ciesze sie, bo juz myslalam ze o mnie zapomnialas albo sie obrazilas... ;) Quote
Moniś Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Teklunia napisał(a):ciesze sie, bo juz myslalam ze o mnie zapomnialas albo sie obrazilas... ;) no coś Ty! :crazyeye: przecież jeszcze nie odbyłyśmy zakupów z żetonem, więc jak mogłabym się obrazić ;);) Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Teklunia napisał(a):Dagus, nie mielismy ze soba aparatu... :smile: a ladnie to tak ? :mad: Quote
an3czka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Teklunia']moje łapecki pachnace, puchate :loveu: a tu nasze łapki razem :lol: i jeszcze ogonek: O jakie śliczności, słodkości:loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Kasiu - nie wiem, które kopytka ładniejsze ? Ale chyba Świetlistego... :p Quote
panienkabubu Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A podejrzewam, ze Kasia wyrazi chęc spotkanka z TENkiem ;-) Quote
caterina1 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Łapki to Tenuś ma śliczne.Nam na ostatniej wystawie wpisali ze Nastka ma płaskie stopy. A Tenus ma jak na moje oko wporzo. Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kasiu - nie wiem, które kopytka ładniejsze ? Ale chyba Świetlistego... :p hahaha haniu - dobrze napisałaś.. świetlisty Tenuś ma cudne paputki :loveu: cześć Kasiu Quote
Hanna R. Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Dzień dobry Kasiu . Mam pytanie natury ogólnej - gdzie kupujesz skarpertki w biało czarne paski ? W CALUTKIM Krakowie nie ma :-( :-( :-( A wszystkie asiowe mają już dziury ... Potrzebujemy trochę ... Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 oj Haniu - na Allegro jest zatrzęsienie takich skarpet - tzn nie wiem czy takich ale jest mnóstwo w paski... np tu http://www.allegro.pl/item106583213_super_wesole_skarpetki_5xpar_23_24.html Quote
Hanna R. Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Kurka, Gosiu, ala one mają być WYŁĄCZNIE w czarno- białe paski ... Żadne inne :shake: Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kurka, Gosiu, ala one mają być WYŁĄCZNIE w czarno- białe paski ... Żadne inne :shake: hahaha no tak - Aśka przeca tak jak ja lubi czarny kolorek :evil_lol: no i najfajniej właśnie w połączeniu z białym :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 czesc dziewczynki kochane :) wczoraj zrobilam sobie wolne i nie wchodzilam na Dogo wcale (wiec dzis od rana nadrabiam zaleglosci ;)) wczoraj tez calusienki dzien spedzilam z Tenem, ale nie mialam aparatu, wiec zdjec niet :shake: [quote name='HankaRupczewska']Kasiu - nie wiem, które kopytka ładniejsze ? Ale chyba Świetlistego... :p nie wiem czy sie nie obraze ;) [quote name='caterina1']Łapki to Tenuś ma śliczne.Nam na ostatniej wystawie wpisali ze Nastka ma płaskie stopy. A Tenus ma jak na moje oko wporzo.och, milo nam ze fachowe oko ocenia dobrze nasze łapcie :) [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry Kasiu . Mam pytanie natury ogólnej - gdzie kupujesz skarpertki w biało czarne paski ? W CALUTKIM Krakowie nie ma :-( :-( :-( A wszystkie asiowe mają już dziury ... Potrzebujemy trochę ... Haniu, nie pomoge Ci niestety, bo dostalam je od siostry TZta... na gwiazdke ;) Quote
panienkabubu Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Teklunia napisał(a): Haniu, nie pomoge Ci niestety, bo dostalam je od siostry TZta... na gwiazdke ;) Kasiu, wygladasz w tych skarpetkach.. fajnie ;) Dobrze, ze nie są biało niebieskie, bo pomyslalabym, ze z Auschwitz ukradlas:P Quote
Behemot Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 panienkabubu napisał(a):Kasiu, wygladasz w tych skarpetkach.. fajnie ;) Dobrze, ze nie są biało niebieskie, bo pomyslalabym, ze z Auschwitz ukradlas:P Ale śmieszne... :shake: Quote
Moniś Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Witaj Kasiu :lol: Jak tam nasze żetonowe zakupki? :lol: Może wybierzemy sie po pasiaste skarpetki :lol::lol::lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Cześć Kasiu :cool3: :cool3: miłego wieczoru życzę :razz: Quote
anetta Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 sliczna wlochata nozka http://img82.imageshack.us/img82/4868/p10400692pl.jpg :loveu: Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Kasiu , wybacz ze dopiero teraz ale zalatana dziś jestem ....dobry wieczór:p Quote
Recommended Posts