Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']A czy Kasia pozna Tenulka jak przyjedzie do Warszawki? :pjak wyrazi chec to pozna :lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu,

a z dzisiejszego wypadu zdjęcia jakieś będą, hę ?? :cool3:Dagus, nie mielismy ze soba aparatu... :)

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Kasiu :razz:
Ujawniam się, żeby nie było, że nie zagladam ;););)
ciesze sie, bo juz myslalam ze o mnie zapomnialas albo sie obrazilas... ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
ciesze sie, bo juz myslalam ze o mnie zapomnialas albo sie obrazilas... ;)

no coś Ty! :crazyeye:
przecież jeszcze nie odbyłyśmy zakupów z żetonem, więc jak mogłabym się obrazić ;);)

Posted

[quote name='Teklunia']moje łapecki pachnace, puchate :loveu:

a tu nasze łapki razem :lol:

i jeszcze ogonek:

O jakie śliczności, słodkości:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu - nie wiem, które kopytka ładniejsze ? Ale chyba Świetlistego... :p

hahaha haniu - dobrze napisałaś.. świetlisty Tenuś ma cudne paputki :loveu:

cześć Kasiu

Posted

Dzień dobry Kasiu .
Mam pytanie natury ogólnej - gdzie kupujesz skarpertki w biało czarne paski ? W CALUTKIM Krakowie nie ma :-( :-( :-( A wszystkie asiowe mają już dziury ... Potrzebujemy trochę ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Kurka, Gosiu, ala one mają być WYŁĄCZNIE w czarno- białe paski ... Żadne inne :shake: hahaha no tak - Aśka przeca tak jak ja lubi czarny kolorek :evil_lol:
no i najfajniej właśnie w połączeniu z białym :evil_lol:

Posted

czesc dziewczynki kochane :)
wczoraj zrobilam sobie wolne i nie wchodzilam na Dogo wcale (wiec dzis od rana nadrabiam zaleglosci ;))
wczoraj tez calusienki dzien spedzilam z Tenem, ale nie mialam aparatu, wiec zdjec niet :shake:

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu - nie wiem, które kopytka ładniejsze ? Ale chyba Świetlistego... :p
nie wiem czy sie nie obraze ;)

[quote name='caterina1']Łapki to Tenuś ma śliczne.Nam na ostatniej wystawie wpisali ze Nastka ma płaskie stopy.
A Tenus ma jak na moje oko wporzo.och, milo nam ze fachowe oko ocenia dobrze nasze łapcie :)

[quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry Kasiu .
Mam pytanie natury ogólnej - gdzie kupujesz skarpertki w biało czarne paski ? W CALUTKIM Krakowie nie ma :-( :-( :-( A wszystkie asiowe mają już dziury ... Potrzebujemy trochę ... Haniu, nie pomoge Ci niestety, bo dostalam je od siostry TZta... na gwiazdke ;)

Posted

Teklunia napisał(a):

Haniu, nie pomoge Ci niestety, bo dostalam je od siostry TZta... na gwiazdke ;)

Kasiu, wygladasz w tych skarpetkach.. fajnie ;) Dobrze, ze nie są biało niebieskie, bo pomyslalabym, ze z Auschwitz ukradlas:P

Posted

panienkabubu napisał(a):
Kasiu, wygladasz w tych skarpetkach.. fajnie ;) Dobrze, ze nie są biało niebieskie, bo pomyslalabym, ze z Auschwitz ukradlas:P

Ale śmieszne... :shake: