Teklunia Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='panienkabubu']Kciuki sie sprzydadza, a foty beda jutro, juz dzis nie dam rady, spadam sie wyspac przed polskim :) doooobraaaaanocccc :)dobranoc :bye: kciuki beda trzymane :) [quote name='HankaRupczewska']No tom sobie pochodziła po Warszawie :p Kasiu, proszę się przejechać na Żoliborz ! I tam co pofotografować ... Plac Wilsona, Mickiewicza, Słowackiego, Krasińskiego ... Eh ... To moje rejony sentymentalne ... Całuj Tena od Gezia i Mańki :loveu: ale mi zadanie dalas! toz to na drugim koncu miasta ;) [quote name='Alicjarydzewska']Ale miałaś labe :razz:a ja jutro idę na 6 do pracy :placz:nooo :p witaj Alu :) i kilka wczorajszych foteczek na zachete ;) to wisienka z ogrodu mojej mamy :) Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 To zadanie to potraktuj z przymrużeniem oka.;) Chociaż rzeczywiście Żoliborz jest dla mnie szczególnym miejscem. Wisienka bardzo piękna jest. Dobranoc . Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Teklunia'] to wisienka z ogrodu mojej mamy :) az sie cisnie mi na usta "juz zakwitły pąki białych...":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Gdzies takiego kwiatusska chyba widziałam... ;-) Fakt! Mamy tego mnóstwo na podworku :loveu: Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Witaj Kasiu ! :multi: Nadrobiłam zaległości , z przyjemnością pooglądałam sobie foty ze Starówki. Jak do tej pory jedyny raz byłam w Warszawie , ale naprawdę wieki temu ...:oops: proszę wymiziać i ucałować Tenulka od cioci Ali Tuffikowej :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 dzien dobry! u nas jest piekny, cieplutki dzien :p szkoda biedni maturzysci kisza sie w szkolach... za wszystkich Dogo-Maturzystow :kciuki: [quote name='HankaRupczewska']To zadanie to potraktuj z przymrużeniem oka.;) Chociaż rzeczywiście Żoliborz jest dla mnie szczególnym miejscem. Wisienka bardzo piękna jest. Dobranoc .dobranoc i dzien dobry :lol: [quote name='madzia18sosnowiec']az sie cisnie mi na usta "juz zakwitły pąki białych...":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ze wzgledu na Ciebie to powinnam raczej wstawic kwitnace kasztany ;) [quote name='g_o_n_i_a'] Gdzies takiego kwiatusska chyba widziałam... ;-) Fakt! Mamy tego mnóstwo na podworku :loveu:to pokazcie! :lol: [quote name='Alka']Witaj Kasiu ! :multi: Nadrobiłam zaległości , z przyjemnością pooglądałam sobie foty ze Starówki. Jak do tej pory jedyny raz byłam w Warszawie , ale naprawdę wieki temu ...:oops: proszę wymiziać i ucałować Tenulka od cioci Ali Tuffikowej :loveu::loveu::loveu:o masz! no to szybko musisz to nadrobic!!! :lol: bierz druga Ale i przyjezdzajcie! Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Teklunia']dzien dobry! u nas jest piekny, cieplutki dzien :p szkoda biedni maturzysci kisza sie w szkolach... za wszystkich Dogo-Maturzystow :kciuki: czy ja wiem, czy tacy biedni ;) no, każdy przez to musi przejsc, ale dzieki Waszym kciukom, dajemy rade :) u nas w sumie też cieplutko i pięknie, ale słonko teraz postanowiło odpocząc za chmurami, wiec musimy poczekac, bo ja mam manię ostatnio fotografowania makra (które notabene Kasiu pięknie Ci wychodzi), a znalazłam parę miejsc wczoraj, które mogłabym obfocic, takze... jak tylko slonko sie poaze, to ide na spacerek i porobie mnostwo fot, chyba bede musiala zalozyc galerie makra, bo u Bena to nie wiem czy wypada hehe [quote name='Teklunia']dzien dobry :lol: dzień dobry :) [quote name='Teklunia']ze wzgledu na Ciebie to powinnam raczej wstawic kwitnace kasztany ;) własnie!, dlaczego nigdzie nie ma kwitnących kasztanów!? :( [quote name='Teklunia']to pokazcie! :lol: ja pokażę.. ale zdjęcia z Wawki, jeszcze za czasów, kiedy nie potrafiłam się obsługiwac moim aparatem, hehe.. dopiero go odkrywam i jego możliwosci ;) w każdym razie, jak uda mi się odczytać płytę w cdromie, który mi padł, a raczej jego laser, to wrzucę do Ciebie, Kasiu, kilka fot :) [quote name='Teklunia']o masz! no to szybko musisz to nadrobic!!! :lol: bierz druga Ale i przyjezdzajcie! a jak ja przyjadę, to pojdziemy na pyfko? ;) bo będę na Bielanach na poczatku i w polowie czerwca ;) i pewnie pozniej podczas wystawy miedzynarodowej, krajowej i klubowej ;) Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 panienkabubu napisał(a):własnie!, dlaczego nigdzie nie ma kwitnących kasztanów!? :(sa kolo domu mojej mamy :D panienkabubu napisał(a):ja pokażę.. ale zdjęcia z Wawki, jeszcze za czasów, kiedy nie potrafiłam się obsługiwac moim aparatem, hehe.. dopiero go odkrywam i jego możliwosci ;) w każdym razie, jak uda mi się odczytać płytę w cdromie, który mi padł, a raczej jego laser, to wrzucę do Ciebie, Kasiu, kilka fot :) czekam... panienkabubu napisał(a): a jak ja przyjadę, to pojdziemy na pyfko? ;) bo będę na Bielanach na poczatku i w polowie czerwca ;) i pewnie pozniej podczas wystawy miedzynarodowej, krajowej i klubowej ;)pewnie! co za pytanie :lol: tylko nie zapomnij dac znac, jak przyjedziesz! :) Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:TENuś z przytupem raczej tenus z pełnym pecherzem :lol: on tu siusial :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Teklunia napisał(a):ze wzgledu na Ciebie to powinnam raczej wstawic kwitnace kasztany ;) haha wstaw wstaw chętnie popatrze :eviltong: kciuki sie przydały, jest nieźle :cool3: Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Teklunia']raczej tenus z pełnym pecherzem :lol: on tu siusial :oops:naprawde? a mi się też skojarzyło z przytupem po tych Waszych ostatnich tańcach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Kasiu, nic , a nic nie pochyla poopska , nie zauważyłabym nawet ...:oops: ślicznie Tenuś wygląda na tle zieleni :loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Teklunia'] to pokazcie! :lol: To pożycz aparat! :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Czy Tenuś... Tenuś biegnie do goni? :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 No jasne, jeśli chodzi o picie alkoholu, to zawsze można na mnie lizcyć, sasasa! Także, na początku czerwca bawimy się w libacje alkoholowe? ;d a zdjec na razie nie bedzie bo mi padł laser w cdromie :shake: Quote
PIKA Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Cześć Kasiu :multi: Wdze, ze i widoczki piekne obfocilas i Tenuś :loveu: się zalapal :loveu: Haniu jak chcesz miec obfotografowany Żoliborz to poproś Debeściarę, Mage lubo mnie bo mu mamy najblizej :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Kasiu :multi: Wdze, ze i widoczki piekne obfocilas i Tenuś :loveu: się zalapal :loveu: czec Pika :) [quote name='madzia18sosnowiec']haha wstaw wstaw chętnie popatrze :eviltong: kciuki sie przydały, jest nieźle :cool3:bo dobrze sciskalam, az mi kostki zbielaly ;) bedziesz mi to musiala jakos kiedys wynagrodzic :eviltong: [quote name='Gosiek']naprawde? a mi się też skojarzyło z przytupem po tych Waszych ostatnich tańcach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oczywiscie Ten umie przytupywac, ale tym razem akurat siusial ;) [quote name='Alka']Kasiu, nic , a nic nie pochyla poopska , nie zauważyłabym nawet ...:oops:ja tez wciaz sie dziwie, jak on dziwnie sika :oops: nie pochyla sie, nie zadziera lapy na drzewo, czy cus... po prostu staje, robi takiego "przytupa" i leje :lol: [quote name='g_o_n_i_a'] Czy Tenuś... Tenuś biegnie do goni? :loveu: :loveu:obawiam sie ze biegl do...Kasi :lol: ale kto wie...moze myslam ze to Ty :hmmmm: [quote name='panienkabubu']No jasne, jeśli chodzi o picie alkoholu, to zawsze można na mnie lizcyć, sasasa! Także, na początku czerwca bawimy się w libacje alkoholowe? ;d ja niestety stoje z tym troszke gorzej, bo pijak ze mnie zaden :oops: ale bede dzielnie probowac!!! :lol: [quote name='anetta']Hahaha jak on dyskretnie siooo robi :razz:no bo to dzentelmen :lol: [quote name='PiotrekJ']Cześć :p ...czesc, ales sie nagadal... :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Teklunia napisał(a): obawiam sie ze biegl do...Kasi :lol: ale kto wie...moze myslam ze to Ty :hmmmm: Ja wiem, ze na pewno do swojej ukochanej Pańci, ale moze jakis podtekst dla goni? :cool3: Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ja wiem, ze na pewno do swojej ukochanej Pańci, ale moze jakis podtekst dla goni? :cool3:a wiesz... wydawalo mi sie przez chwile wtedy, ze probuje wymowic cos jakby: "g...g...goni..." moglo chodzic o Ciebie :PROXY5: Quote
Hanna R. Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Kasieńko - papapapa ! :hand: :hand: :hand: Już nie musisz fotografować " zielonego Żoliborza, pieprzonego Żoliborza, gdzie wiosna spaliną oddycha ... " Poproszę Pikę, Magdę i Debeściarę ! Dziewczynki - tak przy okazji zróbcie foty , proszę ... Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kasieńko - papapapa ! :hand: :hand: :hand: Już nie musisz fotografować " zielonego Żoliborza, pieprzonego Żoliborza, gdzie wiosna spaliną oddycha ... " Poproszę Pikę, Magdę i Debeściarę ! Dziewczynki - tak przy okazji zróbcie foty , proszę ... a ja juz sie na żoliborz wybieralam :placz: ;) ale jesli kiedykolwiek zechcesz obejrzec Grochow, to jetem do Twoich uslug!!! :lol: Dobranoc :bye: Quote
Recommended Posts