Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='panienkabubu']Kciuki sie sprzydadza, a foty beda jutro, juz dzis nie dam rady, spadam sie wyspac przed polskim :)

doooobraaaaanocccc :)dobranoc :bye:

kciuki beda trzymane :)

[quote name='HankaRupczewska']No tom sobie pochodziła po Warszawie :p Kasiu, proszę się przejechać na Żoliborz ! I tam co pofotografować ... Plac Wilsona, Mickiewicza, Słowackiego, Krasińskiego ... Eh ... To moje rejony sentymentalne ...
Całuj Tena od Gezia i Mańki :loveu: ale mi zadanie dalas! toz to na drugim koncu miasta ;)

[quote name='Alicjarydzewska']Ale miałaś labe :razz:a ja jutro idę na 6 do pracy :placz:nooo :p
witaj Alu :)

i kilka wczorajszych foteczek na zachete ;)

to wisienka z ogrodu mojej mamy :)

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Kasiu ! :multi:

Nadrobiłam zaległości , z przyjemnością pooglądałam sobie foty ze Starówki. Jak do tej pory jedyny raz byłam w Warszawie , ale naprawdę wieki temu ...:oops:

proszę wymiziać i ucałować Tenulka od cioci Ali Tuffikowej :loveu::loveu::loveu:

Posted

dzien dobry!
u nas jest piekny, cieplutki dzien :p

szkoda biedni maturzysci kisza sie w szkolach...

za wszystkich Dogo-Maturzystow :kciuki:

[quote name='HankaRupczewska']To zadanie to potraktuj z przymrużeniem oka.;) Chociaż rzeczywiście Żoliborz jest dla mnie szczególnym miejscem.

Wisienka bardzo piękna jest.

Dobranoc .dobranoc i dzien dobry :lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']az sie cisnie mi na usta "juz zakwitły pąki białych...":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ze wzgledu na Ciebie to powinnam raczej wstawic kwitnace kasztany ;)

[quote name='g_o_n_i_a']
Gdzies takiego kwiatusska chyba widziałam... ;-) Fakt! Mamy tego mnóstwo na podworku :loveu:to pokazcie! :lol:

[quote name='Alka']Witaj Kasiu ! :multi:

Nadrobiłam zaległości , z przyjemnością pooglądałam sobie foty ze Starówki. Jak do tej pory jedyny raz byłam w Warszawie , ale naprawdę wieki temu ...:oops:

proszę wymiziać i ucałować Tenulka od cioci Ali Tuffikowej :loveu::loveu::loveu:o masz! no to szybko musisz to nadrobic!!! :lol:
bierz druga Ale i przyjezdzajcie!

Posted

[quote name='Teklunia']dzien dobry!
u nas jest piekny, cieplutki dzien :p

szkoda biedni maturzysci kisza sie w szkolach...

za wszystkich Dogo-Maturzystow :kciuki:

czy ja wiem, czy tacy biedni ;) no, każdy przez to musi przejsc, ale dzieki Waszym kciukom, dajemy rade :)
u nas w sumie też cieplutko i pięknie, ale słonko teraz postanowiło odpocząc za chmurami, wiec musimy poczekac, bo ja mam manię ostatnio fotografowania makra (które notabene Kasiu pięknie Ci wychodzi), a znalazłam parę miejsc wczoraj, które mogłabym obfocic, takze... jak tylko slonko sie poaze, to ide na spacerek i porobie mnostwo fot, chyba bede musiala zalozyc galerie makra, bo u Bena to nie wiem czy wypada hehe

[quote name='Teklunia']dzien dobry :lol:

dzień dobry :)

[quote name='Teklunia']ze wzgledu na Ciebie to powinnam raczej wstawic kwitnace kasztany ;)

własnie!, dlaczego nigdzie nie ma kwitnących kasztanów!? :(

[quote name='Teklunia']to pokazcie! :lol:

ja pokażę.. ale zdjęcia z Wawki, jeszcze za czasów, kiedy nie potrafiłam się obsługiwac moim aparatem, hehe.. dopiero go odkrywam i jego możliwosci ;) w każdym razie, jak uda mi się odczytać płytę w cdromie, który mi padł, a raczej jego laser, to wrzucę do Ciebie, Kasiu, kilka fot :)

[quote name='Teklunia']o masz! no to szybko musisz to nadrobic!!! :lol:
bierz druga Ale i przyjezdzajcie!

a jak ja przyjadę, to pojdziemy na pyfko? ;) bo będę na Bielanach na poczatku i w polowie czerwca ;)

i pewnie pozniej podczas wystawy miedzynarodowej, krajowej i klubowej ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
własnie!, dlaczego nigdzie nie ma kwitnących kasztanów!? :(
sa kolo domu mojej mamy :D

panienkabubu napisał(a):
ja pokażę.. ale zdjęcia z Wawki, jeszcze za czasów, kiedy nie potrafiłam się obsługiwac moim aparatem, hehe.. dopiero go odkrywam i jego możliwosci ;) w każdym razie, jak uda mi się odczytać płytę w cdromie, który mi padł, a raczej jego laser, to wrzucę do Ciebie, Kasiu, kilka fot :)

czekam...

panienkabubu napisał(a):
a jak ja przyjadę, to pojdziemy na pyfko? ;) bo będę na Bielanach na poczatku i w polowie czerwca ;)

i pewnie pozniej podczas wystawy miedzynarodowej, krajowej i klubowej ;)
pewnie! co za pytanie :lol:
tylko nie zapomnij dac znac, jak przyjedziesz! :)

Posted

[quote name='Teklunia']raczej tenus z pełnym pecherzem :lol:
on tu siusial :oops:naprawde? a mi się też skojarzyło z przytupem po tych Waszych ostatnich tańcach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kasiu, nic , a nic nie pochyla poopska , nie zauważyłabym nawet ...:oops:

ślicznie Tenuś wygląda na tle zieleni :loveu::loveu::loveu:

Posted

No jasne, jeśli chodzi o picie alkoholu, to zawsze można na mnie lizcyć, sasasa!
Także, na początku czerwca bawimy się w libacje alkoholowe? ;d

a zdjec na razie nie bedzie bo mi padł laser w cdromie :shake:

Posted

Cześć Kasiu :multi:

Wdze, ze i widoczki piekne obfocilas i Tenuś :loveu: się zalapal :loveu:

Haniu
jak chcesz miec obfotografowany Żoliborz to poproś Debeściarę, Mage lubo mnie bo mu mamy najblizej :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Kasiu :multi:

Wdze, ze i widoczki piekne obfocilas i Tenuś :loveu: się zalapal :loveu:
czec Pika :)

[quote name='madzia18sosnowiec']haha wstaw wstaw chętnie popatrze :eviltong: kciuki sie przydały, jest nieźle :cool3:bo dobrze sciskalam, az mi kostki zbielaly ;) bedziesz mi to musiala jakos kiedys wynagrodzic :eviltong:

[quote name='Gosiek']naprawde? a mi się też skojarzyło z przytupem po tych Waszych ostatnich tańcach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oczywiscie Ten umie przytupywac, ale tym razem akurat siusial ;)

[quote name='Alka']Kasiu, nic , a nic nie pochyla poopska , nie zauważyłabym nawet ...:oops:ja tez wciaz sie dziwie, jak on dziwnie sika :oops: nie pochyla sie, nie zadziera lapy na drzewo, czy cus... po prostu staje, robi takiego "przytupa" i leje :lol:

[quote name='g_o_n_i_a']

Czy Tenuś... Tenuś biegnie do goni? :loveu: :loveu:obawiam sie ze biegl do...Kasi :lol: ale kto wie...moze myslam ze to Ty :hmmmm:

[quote name='panienkabubu']No jasne, jeśli chodzi o picie alkoholu, to zawsze można na mnie lizcyć, sasasa!
Także, na początku czerwca bawimy się w libacje alkoholowe? ;d
ja niestety stoje z tym troszke gorzej, bo pijak ze mnie zaden :oops: ale bede dzielnie probowac!!! :lol:

[quote name='anetta']Hahaha jak on dyskretnie siooo robi :razz:no bo to dzentelmen :lol:

[quote name='PiotrekJ']Cześć :p ...czesc, ales sie nagadal... :eviltong:

Posted

Teklunia napisał(a):

obawiam sie ze biegl do...Kasi :lol: ale kto wie...moze myslam ze to Ty :hmmmm:

Ja wiem, ze na pewno do swojej ukochanej Pańci, ale moze jakis podtekst dla goni? :cool3:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ja wiem, ze na pewno do swojej ukochanej Pańci, ale moze jakis podtekst dla goni? :cool3:
a wiesz... wydawalo mi sie przez chwile wtedy, ze probuje wymowic cos jakby: "g...g...goni..."
moglo chodzic o Ciebie :PROXY5:

Posted

Kasieńko - papapapa ! :hand: :hand: :hand:
Już nie musisz fotografować " zielonego Żoliborza, pieprzonego Żoliborza, gdzie wiosna spaliną oddycha ... "
Poproszę Pikę, Magdę i Debeściarę !
Dziewczynki - tak przy okazji zróbcie foty , proszę ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Kasieńko - papapapa ! :hand: :hand: :hand:
Już nie musisz fotografować " zielonego Żoliborza, pieprzonego Żoliborza, gdzie wiosna spaliną oddycha ... "
Poproszę Pikę, Magdę i Debeściarę !
Dziewczynki - tak przy okazji zróbcie foty , proszę ... a ja juz sie na żoliborz wybieralam :placz: ;)

ale jesli kiedykolwiek zechcesz obejrzec Grochow, to jetem do Twoich uslug!!! :lol:

Dobranoc :bye: