Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 MoniŚ napisał(a):Życzę poprawy pogody ;) . Ja zaraz mam grilla :D . Ech, spać mi się chce i głowa mnie boli :( . Ale w każdym razie mamy długi weekend ;) Miłego popołudnia :) . Pozdrawiamy- Monika i Lassie ;)az mi sie wierzyc nie chce ze u Ciebie jest ladnie i "grilowo" :-o tutaj szaro, buro, chlodno i mokro :placz: chyba wybiore sie do Lublina ;) Goniu - witaj :bye: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Teklunia napisał(a):szczeki Wam opadna :lol: odliczam już minuty a qiedy to będzie :roll: Quote
MoniŚ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 A przyjedź :D U nas nie tak jak wczoraj, bo ciężko bylo na dworze wysiedziec, ale da się wytrzymac ;) . Deszcz nie pada, ale pochmurno. Tylko czekam na prawdziwą wiosne :loveu: Mogę mailem wysłać coś z grilla, jakąś kiełbaske czy coś :lol: :lol: To my lecimy, pozdrawiam :bye: :calus: Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 MoniŚ napisał(a):A przyjedź :D U nas nie tak jak wczoraj, bo ciężko bylo na dworze wysiedziec, ale da się wytrzymac ;) . Deszcz nie pada, ale pochmurno. Tylko czekam na prawdziwą wiosne :loveu: Mogę mailem wysłać coś z grilla, jakąś kiełbaske czy coś :lol: :lol: To my lecimy, pozdrawiam :bye: :calus:hmm... poprosze taka jedna kielbaske... taki dobrze wysmazony kawalek :p Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 kilka rozpedzonych Tenkow :lol: uwazajcie, bo taki Ten potrafi przewrocic ;) i w druga strone :lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jejku jaki on POCZOCHRANY w pędzie :evil_lol: :evil_lol: Quote
MoniŚ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 http://img255.imageshack.us/img255/4533/p10408430or.jpg :loveu: :loveu: :loveu: My juz w domu :eviltong: . Tzn zimno sie zrobiło :D A kiełbache wysłałam mailem, mam nadzieje że doszła :D Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='MoniŚ'] My juz w domu :eviltong: . Tzn zimno sie zrobiło :D A kiełbache wysłałam mailem, mam nadzieje że doszła :Dnie doszla :shake: pewnie glodny listonosz przechwycil :mad: ;) u nas tez zimno... niedawno wstalam z popoludniowej drzemki pod kolderka, bo bez kolderki za zimno bylo :p Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 a ja dzis nie spałam HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURA :multi: Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):a ja dzis nie spałam HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURA :multi:wcale?:crazyeye: nawet w nocy? Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Teklunia napisał(a):wcale?:crazyeye: nawet w nocy? spałam w nocy i cały wczorajszy dzień dziś od 9:00 niec zero null :multi: :multi: Quote
MoniŚ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Teklunia napisał(a):nie doszla :shake: pewnie glodny listonosz przechwycil :mad: ;) No własnie :mad: . A specjalnie przypieczona kielbaska :placz: Ja ide oglądac pogode :D Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):spałam w nocy i cały wczorajszy dzień dziś od 9:00 niec zero null :multi: :multi:no to prawdziwy wyczyn ;) Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 MoniŚ napisał(a):No własnie :mad: . A specjalnie przypieczona kielbaska :placz: Ja ide oglądac pogode :Dja takich horrorow nie ogladam ;) Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Kasiu ;) ...czesc Piotrus :) Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Teklunia napisał(a):no to prawdziwy wyczyn ;) się wie ;) Quote
MoniŚ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ma być juz 27 stopni :eviltong: . Ja się ciesze, ale mój pies będzie sie gotował pewnie :( Quote
panienkabubu Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 MoniŚ napisał(a):Ma być juz 27 stopni :eviltong: . Ja się ciesze, ale mój pies będzie sie gotował pewnie :( o jeski Ben mi padnie:( Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 MoniŚ napisał(a):Ma być juz 27 stopni :eviltong: . Ja się ciesze, ale mój pies będzie sie gotował pewnie :(jakie 27?!?! gdzie? bo u nas ma byc 16 i deszcz caly dzien - tak mowili w TV :placz: wiec nie martw sie Kasiu, Ben bedzie mial sie gdzie ochlodzic :diabloti: Quote
MoniŚ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Tekluś w przyszłym tygodniu :D . Jeszcze kilka dni ;) Ja sie szykuje do kalozenia galerii :D Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='MoniŚ']Tekluś w przyszłym tygodniu :D . Jeszcze kilka dni ;) Ja sie szykuje do kalozenia galerii :Dno i slusznie, tyle czasu tu jestes i jeszcze nam nie pokazalas swojej pieknosci :mad: i dzieki Ci za dobre wiesci pogodowe :multi: Quote
MoniŚ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):zdjęcia zdjecia zdjęcia Właśnie! :D Ja kiedys zaloze :razz: . Musze fot porobić :D . Po formacie będzie galeria ;) Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 MoniŚ napisał(a):Właśnie! :D Ja kiedys zaloze :razz: . Musze fot porobić :D . Po formacie będzie galeria ;) oł jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
Recommended Posts