panienkabubu Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Teklunia napisał(a):raczej lubi szalec... o kazdej porze roku ;) to widze, ze te typy tak maja, bo Gajka od Madzi to tez tak szaleje, ze za kazdym razem musze zbierac szczeke z ziemi bo nie wierze oczom :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Dzień dobry Kasiu dopiero teraz widzę, jaki ten Ten (;) ) jest duuży :-o Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Kłusujący Konik :loveu: Skaczący Konik :multi: [quote name='Teklunia'] Gosia- pewnie ze duzy! Duzy, ciezki i kudlaty - po prostu ideal mezczyzny ;) Zapomnialas dodac, ze Ten mężczyzna jest troszke mój. :cool3: :evil_lol: :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 A moze wybierzecie sie z TENem na Agility? :):) Quote
PIKA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 A ja nie mam 400 stronki :shake: I duzo mi jeszcze brakuje :evil_lol: Jakieś 300 stron :evil_lol: Pie w piaskownicy :evil_lol: Nikt Was Kasiu nie przegonił? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Teklunia'] kasiu ale masz piekny park dla tenulka :loveu: Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 hello Kasieńko ale extra latajacy Tenik :loveu: :multi: :multi: a jaki ma chód- gracja i elegancja :crazyeye: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 madziasto4 napisał(a):Dzień dobry Kasiu dopiero teraz widzę, jaki ten Ten (;) ) jest duuży :-oano wlasnie :D ja tez w sumie dopiero na zdjeciach to widze, bo normalnie to juz sie do tej wielkosci przyzwyczailam :) dbsst napisał(a): hello Kasieńko ale extra latajacy Tenik :loveu: :multi: :multi: a jaki ma chód- gracja i elegancja :crazyeye: no ba :cool1: ma sie ten styl i wdziek, a co! :cool1: madzia18sosnowiec napisał(a):kasiu ale masz piekny park dla tenulka :loveu:jak chcesz to mozemy do niego razem chodzic na spacerki z naszymi blizniakami... to co? przyjedziesz? ;) PIKA napisał(a): Pie w piaskownicy :evil_lol: Nikt Was Kasiu nie przegonił? :evil_lol:a nie, bo to jeszcze nie sezon chyba i piaskownica nie jest jeszcze "zasiedlona" przez dzieci... inaczej bym mu nie pozwolila na takie harce... panienkabubu napisał(a):A moze wybierzecie sie z TENem na Agility? :):)tam nas jeszcze nie bylo ;) ale tak naprawde to myslalam o tym... ale csiii na razie :cool1: g_o_n_i_a napisał(a): Kłusujący Konik :loveu: Skaczący Konik :multi::loveu:alez Gosiu... to jest PIES ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Kasiu ale masz skocznego Tenulka :loveu: :loveu: wygłaskaj go za uszkiem od Pańci :loveu: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 jasne Dagus, wymietosze go od Ciebie... :) a teraz juz sie pozegnam z Wami, bo straszne problemy nad nami zawisly i nie mam sily nawet na Dogomanie... Dobrej nocki :bye: Quote
panienkabubu Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jeśli Ten ma zdrowe łapki (żadnych dysplazji ciężkich ani tego typu rzeczy), to ja w imieniu moich koleżanek, które się bawią w agility BARDZO polecam :) ja niestety nie mam psa do takich zabaw, a corrrrraz bardziej mi sie to zaczyna podobac ... super, miejmy nadzieje, ze sie przekonasz do agility dla Tenka :) byloby super :) Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Teklunia'] Oj widać, że mu sie podobało:p Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Teklunia napisał(a): alez Gosiu... to jest PIES ;) Taak? Udowodnij to, bo ja widze, ze skacze i kłusuje jak kucyk :loveu: Quote
Alka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 cześć Kasiu !:multi: Kasiu, przegonilaś problemy ?:mad:mam nadzieje że tak i będziesz miała ochotę zajrzeć do nas. Quote
PIKA Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Cześć Kasiu :multi: czego Cie nie ma ? :shake: Quote
panienkabubu Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Kasiu :multi: czego Cie nie ma ? :shake: No Kasiulka, wracaj z Tenkiem, bo nam sie teskni za wami !! Quote
Alka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Kasiu, odezwij się .... smutno bez Ciebie i Tenusia !:-( Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Teklunia napisał(a): jak chcesz to mozemy do niego razem chodzic na spacerki z naszymi blizniakami... to co? przyjedziesz? ;) kasiu u mnie tez ładnie, zapraszam zapraszam :lol: :lol: :lol: Quote
Magda Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Kasiu dzien dobry!! Wkleilas sliczne zdjecia tenulkowe, cos tam napisalas i cie nie ma........:shake: Quote
PiotrekJ Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cześć ;) ... Kasiu, gdzie się podziewasz? :razz: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Kasieńko - cóz to za złe nastroje Cie dopadły? Coś sie ostatnio złego dzieje u wszystkich pokolei :shake: Jednym sie poprawi to następni coś złego podłapuja :-( Kasiu - odezwij się bo my sie bardzo martwimy :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cześć Kasiu :multi: Wracaj szybciutko na dogo, bo smutno tutaj bez Ciebie :buzi: Quote
Teklunia Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Czesc Kochani Moi :) Ale milo jest wejsc tu i zobaczyc tyle wpisow,,, Dziekuje bardzo, ze tu zagladaliscie :buzi: A ja mam bardzo zle wiesci - nie ma Tena :( Tzn zyje oczywiscie (bo jakos dramatycznie to brzmi), ale jest u mojem mamy i nie wiem czy wroci... :((( W poniedzialek moj TZ dostal ataku astmy, tak silnego ze wyladowal w szpitalu, pod tlenem itd. Byl w naprawde powaznym stanie. Alergie na psy ma od zawsze, ale dotychczas bral leki antyhistaminowe i bylo w miare ok (tylko katar i lzawienie). Ale od paru tygodni to sie pogorszalo w galopujacym tempie, zaczela sie astma i potem te ataki, a ten poniedzialkowy to juz byl dramat :placz: Wywiezlismy Tena, bo lekarz powiedzial ze o zagraza zyciu Piotra :placz: i tak to jest... okropnie Dobrze z eTen uwielbia moja mame a ona jego i na razie nawet nie teskni zbytnio... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Kasiu już pisalysmy o tym, ale jeszcze raz napiszę: życze szybciutkiego powrotu do zdrowia Piotrowi i mam nadzieje, ze alergia nie będzie sie poglębiała ... szkoda tylko, ze Tenulka nie bedzie z Wami, ale jak mówisz, że u mamy mu dobrze to jest najważniejsze, w koncu bedzie się z Wami często widywał. Zdrowie jest najważniejsze ... Przesyłamy buziaczki i trzymajcie Cię Kochani :buzi: Quote
Recommended Posts