Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
raczej lubi szalec... o kazdej porze roku ;)

to widze, ze te typy tak maja, bo Gajka od Madzi to tez tak szaleje, ze za kazdym razem musze zbierac szczeke z ziemi bo nie wierze oczom :crazyeye:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kłusujący Konik :loveu:

Skaczący Konik :multi:

[quote name='Teklunia']
Gosia- pewnie ze duzy! Duzy, ciezki i kudlaty - po prostu ideal mezczyzny ;)
Zapomnialas dodac, ze Ten mężczyzna jest troszke mój. :cool3: :evil_lol: :loveu:

Posted

A ja nie mam 400 stronki :shake:
I duzo mi jeszcze brakuje :evil_lol: Jakieś 300 stron :evil_lol:

Pie w piaskownicy :evil_lol:

Nikt Was Kasiu nie przegonił? :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Dzień dobry Kasiu
dopiero teraz widzę, jaki ten Ten (;) ) jest duuży :-o
ano wlasnie :D ja tez w sumie dopiero na zdjeciach to widze, bo normalnie to juz sie do tej wielkosci przyzwyczailam :)

dbsst napisał(a):

hello Kasieńko ale extra latajacy Tenik :loveu: :multi: :multi:

a jaki ma chód- gracja i elegancja :crazyeye:
no ba :cool1: ma sie ten styl i wdziek, a co! :cool1:

madzia18sosnowiec napisał(a):
kasiu ale masz piekny park dla tenulka :loveu:
jak chcesz to mozemy do niego razem chodzic na spacerki z naszymi blizniakami... to co? przyjedziesz? ;)

PIKA napisał(a):

Pie w piaskownicy :evil_lol:

Nikt Was Kasiu nie przegonił? :evil_lol:
a nie, bo to jeszcze nie sezon chyba i piaskownica nie jest jeszcze "zasiedlona" przez dzieci... inaczej bym mu nie pozwolila na takie harce...

panienkabubu napisał(a):
A moze wybierzecie sie z TENem na Agility? :):)
tam nas jeszcze nie bylo ;) ale tak naprawde to myslalam o tym... ale csiii na razie :cool1:

g_o_n_i_a napisał(a):

Kłusujący Konik :loveu:
Skaczący Konik :multi::loveu:
alez Gosiu... to jest PIES ;)

Posted

jasne Dagus, wymietosze go od Ciebie... :)

a teraz juz sie pozegnam z Wami, bo straszne problemy nad nami zawisly i nie mam sily nawet na Dogomanie...
Dobrej nocki :bye:

Posted

Jeśli Ten ma zdrowe łapki (żadnych dysplazji ciężkich ani tego typu rzeczy), to ja w imieniu moich koleżanek, które się bawią w agility BARDZO polecam :)
ja niestety nie mam psa do takich zabaw, a corrrrraz bardziej mi sie to zaczyna podobac ...

super, miejmy nadzieje, ze sie przekonasz do agility dla Tenka :) byloby super :)

Posted

Kasieńko - cóz to za złe nastroje Cie dopadły?
Coś sie ostatnio złego dzieje u wszystkich pokolei :shake:
Jednym sie poprawi to następni coś złego podłapuja :-(

Kasiu - odezwij się bo my sie bardzo martwimy :cool1:

Posted

Czesc Kochani Moi :)

Ale milo jest wejsc tu i zobaczyc tyle wpisow,,, Dziekuje bardzo, ze tu zagladaliscie :buzi:

A ja mam bardzo zle wiesci - nie ma Tena :( Tzn zyje oczywiscie (bo jakos dramatycznie to brzmi), ale jest u mojem mamy i nie wiem czy wroci... :(((
W poniedzialek moj TZ dostal ataku astmy, tak silnego ze wyladowal w szpitalu, pod tlenem itd. Byl w naprawde powaznym stanie.
Alergie na psy ma od zawsze, ale dotychczas bral leki antyhistaminowe i bylo w miare ok (tylko katar i lzawienie). Ale od paru tygodni to sie pogorszalo w galopujacym tempie, zaczela sie astma i potem te ataki, a ten poniedzialkowy to juz byl dramat :placz:

Wywiezlismy Tena, bo lekarz powiedzial ze o zagraza zyciu Piotra :placz:

i tak to jest... okropnie

Dobrze z eTen uwielbia moja mame a ona jego i na razie nawet nie teskni zbytnio...

Posted

Kasiu już pisalysmy o tym, ale jeszcze raz napiszę: życze szybciutkiego powrotu do zdrowia Piotrowi i mam nadzieje, ze alergia nie będzie sie poglębiała ... szkoda tylko, ze Tenulka nie bedzie z Wami, ale jak mówisz, że u mamy mu dobrze to jest najważniejsze, w koncu bedzie się z Wami często widywał. Zdrowie jest najważniejsze ... Przesyłamy buziaczki i trzymajcie Cię Kochani :buzi: