Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cześć Kasiu :lol: Czemu tak długo dziś śpicie? :evil_lol: My zaliczyliśmy juz dwa spacerki :cool3: Wstawiaj Kobieto i obdaruj nas fotkami z Łazienek:loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ja właśnie wybywam na spacerek ale przedtem wpadłam sie przywitać , witajcie kochani !:multi: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 nie ma zdjec :placz: tesc nie dal aparatu, zebym sobie przegrala, bo byl mu wczoraj potrzebny... moze dzis wieczorem uda sie go wyciagnac ;) MoniŚ napisał(a):Cześć Kasiu! To widze ze wycieczka udana :D U mnie cieplutko, ale sunia dostała cieczki :( . No ale przezyjemy ;) . A zdjęcia- cudo ;)to wspolczuje... i Tobie i wlascicielom psów mieszkajacych w poblizu :lol: anetta napisał(a):HAhahah Ten sie uchala do upadlego :shake:coz... facet lubi czasem zabalowac, to prawda ;) PIKA napisał(a):ale to trzeba te wlosy w tym piwie myć, a nie się piwem zachlewać :evil_lol:hahahaha :lol: Jola sobie ideologie stworzyla a Ty jej wszystko obalasz :evil_lol: Alka napisał(a):ja właśnie wybywam na spacerek ale przedtem wpadłam sie przywitać , witajcie kochani !:multi:bardzo mi milo z tego powodu :) czesc Alus :) Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Uuuu Kasiu - to popros ładnie teścia o apatar.. powiedz ze koleżanki bardzo niecierpliwe i dopominaja się namolnie o zdjecia :lol: Quote
Magda Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):Uuuu Kasiu - to popros ładnie teścia o apatar.. powiedz ze koleżanki bardzo niecierpliwe i dopominaja się namolnie o zdjecia :lol: Hihi....dobry pomysl:evil_lol::evil_lol: Hahahaha.....ta fotka jest boska!!:evil_lol::evil_lol: Musze ja pokazac mamie Quote
Alicja Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 PIKA napisał(a):ale to trzeba te wlosy w tym piwie myć, a nie się piwem zachlewać :evil_lol::razz:nie nie nie PIKUNIU własnie pić :evil_lol: ja mam bardzo gęste :razz:to napewno od piwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Witaj Kasiula :multi: Przepraszam, ze sie tak niepokoilas :buzi: i dziekuje za sesemeska z pamięcią :loveu: Prosze wyglaskac Tenusia i powiedziec, ze Dagusia za nim baaardzo teskni i juz sie nie moze doczekac spotkania z nim :loveu: :loveu: Wycałowac go tez prosze w ten mokry, kochany pysiaczek :loveu: :loveu: Pozdrawiamy słonecznie i wiosennie przesyłamy buziaczki :buzi: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nie nie nie PIKUNIU własnie pić :evil_lol: ja mam bardzo gęste :razz:to napewno od piwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:serio? :-o to ja pewnie dlatego mam takie cienizny, ze piwka nie pije :hmmmm: ;) g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry Kasiu :multi:dzien dobry Gosiu :) Daga_i_Oskar napisał(a):Witaj Kasiula :multi: Przepraszam, ze sie tak niepokoilas :buzi: i dziekuje za sesemeska z pamięcią :loveu: Prosze wyglaskac Tenusia i powiedziec, ze Dagusia za nim baaardzo teskni i juz sie nie moze doczekac spotkania z nim :loveu: :loveu: Wycałowac go tez prosze w ten mokry, kochany pysiaczek :loveu: :loveu: Pozdrawiamy słonecznie i wiosennie przesyłamy buziaczki :buzi:dobrze ze sie odnalazlas Dagus :) Dogomanii bez Ciebie czegos brakuje :lol: ale jesli pozwolisz tego mokrego pyska nie bede calowac, bo jest zapluty i pachnie psim zarelkiem... fe ;) a aparat wlasnie przynioslam i zaraz bede zgrywac fotki :) Quote
madziasto4 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 będą fotki, będą fotki :cool3: tylko kiedy :roll: Quote
PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nie nie nie PIKUNIU własnie pić :evil_lol: ja mam bardzo gęste :razz:to napewno od piwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: serio? :-o to ja pewnie dlatego mam takie cienizny, ze piwka nie pije :hmmmm: ;-) ja tez mam gęste, a piwa prawie wcale nie pije :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 uwaga uwaga! niedzielne fotki z Łazienek wreszcie sa :lol: Gosiu - Tenulka tam nie ma... Do Łazienek nie wolno wchodzic z psami... glodna wiewiorka zaatakowala TZta: ze mna obeszla sie troche lagodniej ;) je sobie slonecznika z reki :) kaczorek: i pawik: Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):uwaga uwaga! niedzielne fotki z Łazienek wreszcie sa :lol: Gosiu - Tenulka tam nie ma... Do Łazienek nie wolno wchodzic z psami... glodna wiewiorka zaatakowala TZta: ze mna obeszla sie troche lagodniej ;) je sobie slonecznika z reki :) kaczorek: i pawik: Śliczne! Ta wiewióra rewelacyjna!:lol: Fajnie Wam, że macie Łazienki... Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Piękne!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a): glodna wiewiorka zaatakowala TZta: hahahaha szukała orzeszków :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śliczne zdjecia Kasiu Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cześć :p ... My tylko na chwilkę wpadliśmy się przywitać ;) ... Tych wszystkich zaległości nie mam zamiaru nadrabiać :shake: ;) ... Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 a te golebie daly mi tyle radosci, ze jeszcze przez godzine nie moglam przestac sie usmiechac :p pierwszy raz mialam golebia na rekach... sa niesamowicie odwazne, wcale sie nie boja ludzi :) Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć :p ... My tylko na chwilkę wpadliśmy się przywitać ;) ... Tych wszystkich zaległości nie mam zamiaru nadrabiać :shake: ;) ...Piotrek wrociles :multi: A juz sie zaczynalam martwic ;) Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):a te golebie daly mi tyle radosci, ze jeszcze przez godzine nie moglam przestac sie usmiechac :p pierwszy raz mialam golebia na rekach... sa niesamowicie odwazne, wcale sie nie boja ludzi :) a Ty sie nie boisz ptasiej grypy jak widać :eviltong: Ślicznmie Kasieńko wyszłas na foteczkach i widac że spora radość Ci ten spacer sprawił :cool1: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):Piotrek wrociles :multi: A juz sie zaczynalam martwic ;) Dziś jest dzień powrotów ;) ... Hmmm ... zmieniam zdanie :razz: ... Nie jesteś kobietą w pewnym wieku :shake: ... Młodziutko wyglądasz :cool3: ... Max 25 lat bym Ci dał gdybym Cię nie znał :eviltong: :eviltong: :eviltong: ... Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):a Ty sie nie boisz ptasiej grypy jak widać :eviltong: Ślicznmie Kasieńko wyszłas na foteczkach i widac że spora radość Ci ten spacer sprawił :cool1: No! Taka uśmiechnięta:p Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):a Ty sie nie boisz ptasiej grypy jak widać :eviltong: Ślicznmie Kasieńko wyszłas na foteczkach i widac że spora radość Ci ten spacer sprawił :cool1:nie boje sie :mad: dzieki Gosiu za mile slowa :buzi: PiotrekJ napisał(a):Dziś jest dzień powrotów ;) ... Hmmm ... zmieniam zdanie :razz: ... Nie jesteś kobietą w pewnym wieku :shake: ... Młodziutko wyglądasz :cool3: ... Max 25 lat bym Ci dał gdybym Cię nie znał :eviltong: :eviltong: :eviltong: ...no, tak juz lepiej ;) tak duzo bys sie nie pomylil, bo ja nie jestem duzo starsza :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):no, tak juz lepiej ;) tak duzo bys sie nie pomylil, bo ja nie jestem duzo starsza :lol: A ile? :cool3: :cool3: :eviltong: Quote
Recommended Posts