g_o_n_i_a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Teklunia napisał(a):Gosia, trafilas w samo sedno :) Ten pies to naprawde istny wariat... Taki poztywny oczywiscie :p Jets niewyczerpanym zrodlem energii i caly czas bije od niego radosc :loveu: To ja chyba zaczne Go jeszcze bardziej kochać... :cool3: :loveu: A będa jeszcze jakieś zdjęcia Wariatka? Quote
olcha Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 A Tequilę uda się wcisnąć do reprezentacji? :evil_lol: Quote
Alka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Wow, sporo nowych foteczek :multi:.Wszystkie śliczniaste :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):To ja chyba zaczne Go jeszcze bardziej kochać... :cool3: :loveu: A będa jeszcze jakieś zdjęcia Wariatka?ale sie Tenus ucieszy jak mu powiem ze ma zakochana wielbicielke :p zdjecia beda jutro... Alka napisał(a):Wow, sporo nowych foteczek :multi:.Wszystkie śliczniaste :loveu::loveu::loveu:czesc Alu :) ciesze sie ze Kudlaty Ci sie podoba :lol: olcha napisał(a):A Tequilę uda się wcisnąć do reprezentacji? :evil_lol:hmm :hmmmm: musielibysmy najpierw sprawdzic jej umiejetnosci pilkarskie... ;) Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 czesc !!! zapomnieliscie o nas calkiem :placz: znalazlam sie na 3 stronie :placz: nikt nas nie kocha, nikt nas nie lubi :placz::placz::placz: Quote
Gosiek Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):czesc !!! zapomnieliscie o nas calkiem :placz: znalazlam sie na 3 stronie :placz: nikt nas nie kocha, nikt nas nie lubi :placz::placz::placz: no wiesz? :stop: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a): usmiecha sie do swojej wirtualnej Panci :lol: Kasiu niech no ja go drowe to go wycałuje na śmierć :loveu: :loveu: :loveu: Powiedz mu ze wirtualna pańcia tęskni za nim badzio, badzio :-( Quote
olcha Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a): hmm :hmmmm: musielibysmy najpierw sprawdzic jej umiejetnosci pilkarskie... ;) A gdzie się odbędzie przesłuchanie? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Gosiek napisał(a):no wiesz? :stop:czasem lubie sie nad soba pouzalac :lol: Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu niech no ja go drowe to go wycałuje na śmierć :loveu: :loveu: :loveu: Powiedz mu ze wirtualna pańcia tęskni za nim badzio, badzio :-(ale nie zadusisz go na smierc? :oops: bo wtedy byloby mi dosc smutno... Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 olcha napisał(a):A gdzie się odbędzie przesłuchanie? :evil_lol:no na jakims boisku naturalnie :lol: i jeszcze test ogolnokondycyjny na silowni. wiec trenuj Tekilko! Quote
Patka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 czasem lubie sie nad soba pouzalac :lol: nawet jak taka ładna pogoda za okienkiem :mad: zapomnieliscie o nas calkiem :placz: znalazlam sie na 3 stronie :placz: nikt nas nie kocha, nikt nas nie lubi :placz::placz::placz: nas tez nie nawet jak dużo fotek dajemy ciągle jest źle :diabloti: Quote
olcha Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):no na jakims boisku naturalnie :lol: i jeszcze test ogolnokondycyjny na silowni. wiec trenuj Tekilko! Eee to się nie martwię :p Quote
g_o_n_i_a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Witaj Kasieńko :multi: Cześć Tenulku :cool3: Teklunia napisał(a):ale sie Tenus ucieszy jak mu powiem ze ma zakochana wielbicielke :p zdjecia beda jutro... :multi: :multi: :multi: I jaka była jego reakcja? :cool3: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Witaj Kasieńko :multi: Cześć Tenulku :cool3: :multi: :multi: :multi: I jaka była jego reakcja? :cool3:ups, Gosiu, zapomnialam mu powiedziec :oops: ale zaraz to naprawie :) Alicjarydzewska napisał(a):Hey , hey gdzie wszyscy :razz:tu jestesmy!!! Quote
an3czka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):ups, Gosiu, zapomnialam mu powiedziec :oops: ale zaraz to naprawie :) tu jestesmy!!! O jakie piękne! Dostalaś? Z jakiej okazji?:p Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 an3czka napisał(a):O jakie piękne! Dostalaś? Z jakiej okazji?:p nie ja :( moj TZ dostal od znajomych... Quote
an3czka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):nie ja :( moj TZ dostal od znajomych... No to są tak jakby wspólne:lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):nie ja :( moj TZ dostal od znajomych... Nie wydaje Ci się to Kasiu podejrzane? :razz: :evil_lol: ;) Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie wydaje Ci się to Kasiu podejrzane? :razz: :evil_lol: ;)Boze, nie! A powinno? Mow mi zaraz co masz na mysli!!! ;) Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):Boze, nie! A powinno? Mow mi zaraz co masz na mysli!!! ;) Ja nic nie powiembo później będzie na mnie jak coś :shake: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Ojej ale cudne kfiatuszki :loveu: :loveu: a może to od znajomej :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Ojej ale cudne kfiatuszki :loveu: :loveu: a może to od znajomej :evil_lol:WY mnie nie podburzajcie :mad: bylam przy wreczaniu i wiem od kogo, po co i za co... :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Kasiu ... a pocztą zaden bukieci nie dotarł? :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu ... a pocztą zaden bukieci nie dotarł? :cool3: :cool3:nie :shake: a co, wysylalas mi kwiatki? :razz: Quote
Recommended Posts