Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Teklunia']dostał wezwanie w celu "powołania do odbycia sluzby..." Gosiu - powiem Ci ze bardzo mnie pocieszylas. Moj TZcik tez jest z informatycznej branzy. Tylko jest w o tyle gorszej sytuacji, ze nie mamy dzieci... No, ale moze bedzie dobrze...ooo własnie tak to brzmiało.. no i tak jak mówiłam wcześniej - dostał po prostu przydział... i tyle :p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Cześć Kasiu :multi: Qrcze czytam tak i co ... TZcika kcą Ci zabrać :placz: :placz: nie oddamy go tak łatwo, a jak już go wezmą to i ja chętnie skorzystam z zaproszenia na przysięgę :evil_lol: A tak poważnie to mam nadzieje, że nic z tego nie wyjdzie i TZcik zostanie w domku :multi: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi: Qrcze czytam tak i co ... TZcika kcą Ci zabrać :placz: :placz: nie oddamy go tak łatwo, a jak już go wezmą to i ja chętnie skorzystam z zaproszenia na przysięgę :evil_lol: A tak poważnie to mam nadzieje, że nic z tego nie wyjdzie i TZcik zostanie w domku :multi:DAgus nie strasz mnie i Ty ta przysiega... :placz: Nie wyobrazam sobie zeby mogli ot tak sobie wziac doroslego czlowieka na 3 miesiace nie wiadomo gdzie. A praca, czynsz, zobowiazania:shake: A steskniona Kasia ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Teklunia']DAgus nie strasz mnie i Ty ta przysiega... :placz: Nie wyobrazam sobie zeby mogli ot tak sobie wziac doroslego czlowieka na 3 miesiace nie wiadomo gdzie. A praca, czynsz, zobowiazania:shake: A steskniona Kasia ;) Kasiu w takim razie obie będziemy tesknic :cool3: :cool3: w zeszłym roku miałam jechac na przysiegę do mojego byłego ... ale goopia nie pojechalam, nie wiem czemyu :roll: i teraz nie wiem jak przysięga wygląda :shake: Kasiu jak będa Ci TZa kcieli zabrac to my zaprotestujemy co Ty na to :razz: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 :razz:o kurcze Kasiu , też bym TZta nie oddała :mad:broniłabym go do ostatniego paznokcia ;) Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Pies wyprowadzil mnie na spacer... na smyczy :lol: Musimy miec smycz lancuszkowa, bo Ten uwielbia ja gryzc i kilka smyczy zwyklysz juz unicestwil... Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o kurcze Kasiu , też bym TZta nie oddała :mad:broniłabym go do ostatniego paznokcia ;) ALu, ja tez bede bronic!!! Moj ci on, moj ci! ;) Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 no.. te zdjecia sa o wiele lepsze od poprzednich :eviltong: Kasia - dopytałam się męża... zależy wszystko od tego co Twój Piotrek podawał w trakcie ostatniego wezwania do WKU... chodzi o szkołę.. względem owej szkoły dostanie przydział ;) Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Gosiek napisał(a):no.. te zdjecia sa o wiele lepsze od poprzednich :eviltong: Kasia - dopytałam się męża... zależy wszystko od tego co Twój Piotrek podawał w trakcie ostatniego wezwania do WKU... chodzi o szkołę.. względem owej szkoły dostanie przydział ;)hmmm... no, On podawal ze studiuje Elektronike i Informatyke... Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a):hmmm... no, On podawal ze studiuje Elektronike i Informatyke...no wiec tam go najpewniej przydzielą... :p Quote
olcha Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Teklunia']dostał wezwanie wcelu "powołania do odbycia sluzby..." Gosiu - powiem Ci ze bardzo mnie pocieszylas. Moj TZcik tez jest z informatycznej branzy. Tylko jest w o tyle gorszej sytuacji, ze nie mamy dzieci... No, ale moze bedzie dobrze... No to co za problem...:roll: A tak ostatnio czytałam w "echo dnia" nie wiem czy wam wpadł ten numer w ręce, że kilkaset warszawianek dostało wezwanie do odbycia służby (3 miesięczne szkolenie). Co o tym sądzicie? To wogóle mozliwe? Dziewczyne na V roku psychologii wezwali?? Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Gosiek napisał(a):no wiec tam go najpewniej przydzielą... :p oby, Gosiu... zreszta gdziekolwiek byle z dopiskiem, ze jedynie w wypadku wojny...nie chce zeby mi chlopa przeganiali po jakims poligonie :placz: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witaj Kasiu :multi: Teklunia napisał(a):dostał wezwanie wcelu "powołania do odbycia sluzby..." Nie przejmuj sie :razz: Ja mam kategorie A1 :drinking: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 olcha napisał(a):No to co za problem...:roll: A tak ostatnio czytałam w "echo dnia" nie wiem czy wam wpadł ten numer w ręce, że kilkaset warszawianek dostało wezwanie do odbycia służby (3 miesięczne szkolenie). Co o tym sądzicie? To wogóle mozliwe? Dziewczyne na V roku psychologii wezwali??ano mozliwe - zmienila sie ustawa i dziewczyny po studiach medycznych i pokrewnych biora tak samo jak facetow :lol: z rocznikow 1978-82 :lol: smieszne to troche...i straszne PIKA napisał(a):Ja mam kategorie A1 :drinking: :evil_lol:ze co? :crazyeye: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a): PIKA napisał(a):Ja mam kategorie A1 :drinking: :evil_lol: ze co? :crazyeye: No co? :niewiem: Wyglądam na taką co to jej "D" przysluguje? :roll: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 PIKA napisał(a):No co? :niewiem: Wyglądam na taką co to jej "D" przysluguje? :roll: :evil_lol:matko, ale kto Ci ja nadal? :hmmmm: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a):matko, ale kto Ci ja nadal? :hmmmm: Kategorie A1? :evil_lol: Komisja Wojskowa :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 caly czas walcze z pancia o to kto tu prowadzi :evil_lol: a taki sliczny jestem po powrocie ze spacerku :evil_lol: i sam przynioslem smyczke... :) Quote
Magda Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Teklunia'] Hihi, ale ma skarpety:evil_lol::evil_lol: Kasiu nie przejmuj sie! My tu pomozemy na ile bedzie mozna:cool3: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 sam przynioslem smyczke... :smile: Jaki Tenus zdolny :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Teklunia'] a taki sliczny jestem po powrocie ze spacerku :evil_lol: no śliczny Tenuś :lol: [quote name='Teklunia'] ale łapki brudne! A co to jest na łapce...takie brązowe...:cool3: ( :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ) [quote name='Teklunia'] i sam przynioslem smyczke... :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witaj Kasieńko :buzi: Bardzo Ci dziękuję, ze zaglądałaś do mojej galeryjki :multi: Tenuś ma cudne "skarpetki" albo kozaczki (jak kto woli)... :evil_lol: Zdolna bestia z Niego :angel: :angel: Quote
Magda Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Dzien dobry kasiu!! Jak wam mija dzionek?:cool3: Ciekawe co dzisiaj Tenus wymyslil:evil_lol::evil_lol: Quote
SwEet_LiLi Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Dobry Wieczór ... :multi: Witamy po dłógiej nieobecności z naszej strony ... Tenuś brudasek prezentuje się niesmowicie :loveu: Quote
Recommended Posts