Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Teklunia']dostał wezwanie w celu "powołania do odbycia sluzby..."
Gosiu - powiem Ci ze bardzo mnie pocieszylas. Moj TZcik tez jest z informatycznej branzy. Tylko jest w o tyle gorszej sytuacji, ze nie mamy dzieci... No, ale moze bedzie dobrze...ooo własnie tak to brzmiało.. no i tak jak mówiłam wcześniej - dostał po prostu przydział... i tyle :p

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kasiu :multi:

Qrcze czytam tak i co ... TZcika kcą Ci zabrać :placz: :placz: nie oddamy go tak łatwo, a jak już go wezmą to i ja chętnie skorzystam z zaproszenia na przysięgę :evil_lol:
A tak poważnie to mam nadzieje, że nic z tego nie wyjdzie i TZcik zostanie w domku :multi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi:

Qrcze czytam tak i co ... TZcika kcą Ci zabrać :placz: :placz: nie oddamy go tak łatwo, a jak już go wezmą to i ja chętnie skorzystam z zaproszenia na przysięgę :evil_lol:
A tak poważnie to mam nadzieje, że nic z tego nie wyjdzie i TZcik zostanie w domku :multi:DAgus nie strasz mnie i Ty ta przysiega... :placz:
Nie wyobrazam sobie zeby mogli ot tak sobie wziac doroslego czlowieka na 3 miesiace nie wiadomo gdzie. A praca, czynsz, zobowiazania:shake: A steskniona Kasia ;)

Posted

[quote name='Teklunia']DAgus nie strasz mnie i Ty ta przysiega... :placz:
Nie wyobrazam sobie zeby mogli ot tak sobie wziac doroslego czlowieka na 3 miesiace nie wiadomo gdzie. A praca, czynsz, zobowiazania:shake: A steskniona Kasia ;)

Kasiu w takim razie obie będziemy tesknic :cool3: :cool3:
w zeszłym roku miałam jechac na przysiegę do mojego byłego ... ale goopia nie pojechalam, nie wiem czemyu :roll: i teraz nie wiem jak przysięga wygląda :shake:
Kasiu jak będa Ci TZa kcieli zabrac to my zaprotestujemy co Ty na to :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:o kurcze Kasiu , też bym TZta nie oddała :mad:broniłabym go do ostatniego paznokcia ;)
ALu, ja tez bede bronic!!! Moj ci on, moj ci! ;)

Posted

no.. te zdjecia sa o wiele lepsze od poprzednich :eviltong:

Kasia - dopytałam się męża... zależy wszystko od tego co Twój Piotrek podawał w trakcie ostatniego wezwania do WKU... chodzi o szkołę.. względem owej szkoły dostanie przydział ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
no.. te zdjecia sa o wiele lepsze od poprzednich :eviltong:

Kasia - dopytałam się męża... zależy wszystko od tego co Twój Piotrek podawał w trakcie ostatniego wezwania do WKU... chodzi o szkołę.. względem owej szkoły dostanie przydział ;)
hmmm...
no, On podawal ze studiuje Elektronike i Informatyke...

Posted

[quote name='Teklunia']dostał wezwanie wcelu "powołania do odbycia sluzby..."
Gosiu - powiem Ci ze bardzo mnie pocieszylas. Moj TZcik tez jest z informatycznej branzy. Tylko jest w o tyle gorszej sytuacji, ze nie mamy dzieci... No, ale moze bedzie dobrze...

No to co za problem...:roll:

A tak ostatnio czytałam w "echo dnia" nie wiem czy wam wpadł ten numer w ręce, że kilkaset warszawianek dostało wezwanie do odbycia służby (3 miesięczne szkolenie). Co o tym sądzicie? To wogóle mozliwe? Dziewczyne na V roku psychologii wezwali??

Posted

Gosiek napisał(a):
no wiec tam go najpewniej przydzielą... :p

oby, Gosiu... zreszta gdziekolwiek byle z dopiskiem, ze jedynie w wypadku wojny...nie chce zeby mi chlopa przeganiali po jakims poligonie :placz:

Posted

Witaj Kasiu :multi:

Teklunia napisał(a):
dostał wezwanie wcelu "powołania do odbycia sluzby..."

Nie przejmuj sie :razz:

Ja mam kategorie A1 :drinking: :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
No to co za problem...:roll:

A tak ostatnio czytałam w "echo dnia" nie wiem czy wam wpadł ten numer w ręce, że kilkaset warszawianek dostało wezwanie do odbycia służby (3 miesięczne szkolenie). Co o tym sądzicie? To wogóle mozliwe? Dziewczyne na V roku psychologii wezwali??
ano mozliwe - zmienila sie ustawa i dziewczyny po studiach medycznych i pokrewnych biora tak samo jak facetow :lol: z rocznikow 1978-82 :lol:
smieszne to troche...i straszne

PIKA napisał(a):
ze co? :crazyeye:

Posted

Teklunia napisał(a):
PIKA napisał(a):

ze co? :crazyeye:

No co? :niewiem: Wyglądam na taką co to jej "D" przysluguje? :roll:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']

a taki sliczny jestem po powrocie ze spacerku :evil_lol:

no śliczny Tenuś :lol:

[quote name='Teklunia']

ale łapki brudne! A co to jest na łapce...takie brązowe...:cool3: ( :evil_lol::evil_lol::evil_lol: )

[quote name='Teklunia']
i sam przynioslem smyczke... :)

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witaj Kasieńko :buzi:
Bardzo Ci dziękuję, ze zaglądałaś do mojej galeryjki :multi:

Tenuś ma cudne "skarpetki" albo kozaczki (jak kto woli)... :evil_lol: Zdolna bestia z Niego :angel: :angel: