Teklunia Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Kasiu mieszkasz na tej wieży z dzwonkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...i tak sie rodza plotki... :lol: mieszkam tam, mam garba i mowia na mnie Kwasimodo :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Teklunia']...i tak sie rodza plotki... :lol: mieszkam tam, mam garba i mowia na mnie Kwasimodo :evil_lol:to i tak masz lepiej od Kaczyńskiej ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']to i tak masz lepiej od Kaczyńskiej ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Teklunia'] To Plac Szembeka? :razz: [quote name='Alicjarydzewska']to i tak masz lepiej od Kaczyńskiej ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i znów leżę :roflt::roflt::roflt:... Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):To Plac Szembeka? :razz: a i owszem... Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Teklunia napisał(a):a i owszem... Tak też mi się wydawało :p ... Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Teklunia napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::p:p:p:p:p Quote
mmbbaj Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Teklunia'] bo robilam te zdjecia z dachu bloku, ktory jest naprzeciwko mojego :D :crazyeye:Kasiu, to ty po dachach latasz???:shake:...witaj :p Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='mmbbaj']:crazyeye:Kasiu, to ty po dachach latasz???:shake:...witaj :p dobry wieczor, Malgosiu :) a tak mi sie wczoraj trafilo, wiec skorzystalam :p blok byl niski, bo tylko 7 pietrowy, ale wkrotce moze sie wkrece na 16 pietrowy... to dopiero beda widoki :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Cześc Kasiulka, ale fajne widoczki ufociłaś z dachu - a to jakiś nowy sport uprawiasz?? Po dachach skaczesz czy jak :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Kasiulka, ale fajne widoczki ufociłaś z dachu - a to jakiś nowy sport uprawiasz?? Po dachach skaczesz czy jak :evil_lol:niestety ja tam bylam tylko "na przyczepke" :lol: TZ musial cos tam zrobic przy jednej antenie i mnie zabral na romantyczna wycieczke prawie w chmurach ;) a teraz juz zmykam, bo przez zmiane godziny, trzeba wczesniej wstawac :angryy: Dobranoc :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Dzien dobry! :multi: Piękne widoczki. I cudny Tenuś! :iloveyou: Quote
PiotrekJ Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Cześć Kasiu ;) ... Halo, halo gdzie się podziewasz? :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 czesc kasia, gdzie sie zagubiłas w piątkowe popołudnie?:cool3: Quote
Gosiek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 cześć Kasieńko... cóż za "romantyczna" wycieczka w obłoki :razz: Zdjątka śliczne - bardzo mi się podobają :multi: Quote
mmbbaj Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 PIKA napisał(a):O Kasia znowu zginęla :shake: Kasia po dachach lata! :evil_lol:, ale w taki deszcz jak teraz to ja dziękuję :shake: Quote
Teklunia Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Czesc moi mili :p Juz sie znalazlam ;) [quote name='madzia18sosnowiec']czesc kasia, gdzie sie zagubiłas w piątkowe popołudnie?:cool3: [quote name='PiotrekJ']Cześć Kasiu ;) ... Halo, halo gdzie się podziewasz? :razz: [quote name='PIKA']O Kasia znowu zginęla :shake: mialam latajacy dzionek. na poczatku bylo swietnie, bo przy takiej pogodzie jak wczesnym popoludniem, to mozna lazic i lazic... ale teraz - zmoklam jak... kura? (brakuje mi dobrego porownania ;)) Magda - wg moich ustalen dzis mamy poniedzialek... ;) niezle wczoraj musiala przebiegac ta Wasza imprezka, skoro jeszcze dzis nie doszlas do siebie :evil_lol: mam tu troszke Tenusia... chcecie? :oops::oops::oops: siukam wiosenki...:roll: bardzo uwaznie... patrzcie jaki mam fajowy jezorek :lol: juz taki jestem... łobuziak ;) Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 juz taki jestem... łobuziak ;-) alez on tu jak janiolecek wyglada :loveu: Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 PIKA napisał(a):alez on tu jak janiolecek wyglada :loveu::multi:otóż to PIKA ma rację :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Dobry Wieczór Kasiulka i Tenulku oraz Dobranoc Moi Mili :buzi: Quote
Gosiek Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 cześć Kasiulka :p a mnie tu Tenuś na rozbrykanego łobuziaczka wygląda :loveu: Quote
Recommended Posts