Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Tenuś :loveu: :loveu: pod kazdą postacia wyglądasz słodko :loveu: Quote
martavantos Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Tenuś jak zawsze sexi! Słodko wylazł na tych zdjadkach!:evil_lol: JAk ja zawsze mówie agent Ten wkracza do akcji:cool3: :cool1: Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 no wiec agent Ten, tym razem w wydaniu milosnym :loveu: Quote
Patka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Teklunia masz chyba posiadacza najslodszego nosa :loveu: w psim swiadku :lol: super zabawy :multi: Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Patka napisał(a):Teklunia masz chyba posiadacza najslodszego nosa :loveu: w psim swiadku :lol: super zabawy :multi: Panna Mloda do nas zawitala :multi: :p:p:p dziekuje slicznie w imieniu noska :lol: ja tez go uwielbiam :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 kasia piekne wydanie miłosne tenka :loveu: :loveu: :loveu: no po prostu brak mi słów :loveu: :loveu: :loveu: PIĘKNYYYYYY!! Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 no kokchani, to na dobranoc jeszcze kilka fotek i juz Was nie mecze :) nochalek chyba sie spodobal, wiec teraz w duzym powiekszeniu: i pies w otchlani...:diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 hihi kasia ja sie wcale zamęczona nie czuje :evil_lol: a na punkcie nochalików naszych psiaków mam fioła :cool3: Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 ochalek chyba sie spodobal, wiec teraz w duzym powiekszeniu: ekstra zrobione :razz: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Diaboliczny TENek:evil_lol: tak, tak - dokładnie to samo chciałam napisać :p Cześć Kasiu :p Śliczne przeróbeczki - brawo i jeszcze raz brawo za superszybkie połapanie sie w PSie :multi: Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Teklunia napisał(a):Tenek w piekielnej scenerii :diabloti: Witaj Kasiu! A może z piekła rodem?:diabloti: Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Teklunia napisał(a): i pies w otchlani...:diabloti: Nieeeeee Tu jest z piekła rodem:cooldevi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 witaj kasienko :buzi: ale ci gosia trudne pytania zadaje, ja tylko papuge rozpoznam ( i zeberki piki :evil_lol: ) Quote
PiotrekJ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Teklunia napisał(a):no kokchani, to na dobranoc jeszcze kilka fotek i juz Was nie mecze :) nochalek chyba sie spodobal, wiec teraz w duzym powiekszeniu: Ależ Ty masz Kasiu zdolności :cool3: :lol: :lol: ... Tak w ogłe to cześć :p ... Quote
Teklunia Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 dzien dobry :D juz sie dowlaklam do Dogomanii, co nie znaczy ze dopiero wstalam ;) chociaz chetnie wskoczylabym teraz pod kolderke, bo zmarzlam na spacerku okrutnie... sloneczko swieci, ale mroz jest niezly :shake: Gosiek napisał(a): Cześć Kasiu :p Śliczne przeróbeczki - brawo i jeszcze raz brawo za superszybkie połapanie sie w PSie :multi: dzieki Gosiu :buzi: :oops: an3czka napisał(a):Witaj Kasiu! A może z piekła rodem?:diabloti: hmm, wiesz, nie mialam odwagi tego napisac ;) zartuje - moej malenstwo to istny anioleczek:p Gosiek napisał(a):Kasiu.. co to za ptaszynka? ale mi Gosiu zagadke zadalas... wydaje mi sie ze to moze byc czyżyk, ale nie dam glowy za to... innymi slowy - czyżby to czyżyk... ;) PiotrekJ napisał(a):Ależ Ty masz Kasiu zdolności :cool3: :lol: :lol: ... Tak w ogłe to cześć :p ...Ty czarusiu ;) w ogole czesc ;) Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Teklunia napisał(a): ale mi Gosiu zagadke zadalas... wydaje mi sie ze to moze byc czyżyk, ale nie dam glowy za to... innymi slowy - czyżby to czyżyk... ;) hihi też mi sie tak wydawało właśnie - takie maleństwo przesłodkei z tej ptaszynki .... a looknij w moim topiku jeszcze - czy tam zięba jest... czy się mylę? Ja sie nie znam na ptaszkach - sprawdzam na obrazkach :oops: Quote
Teklunia Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 :loveu:Hstoria jednej milosci...:loveu: Moj pies i jego poslanko :lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mizianko z posłankiem ;) Quote
anetta Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 BUhahahaha Ten padl na twarz http://images3.fotosik.pl/35/9fuyvl0d94d7udcb.jpg :roflt: Zgadza sie, czyzyk, na dodatek samica, sprawdzilam w necie hihihih :laugh2_2: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 hihihih ale jaka śliczna ta samiczka czyżyka, prawda? :p Kasiu - Tenus tak bardzo kocha swoje posłanko? Fajnie tak popatrzeć na rozanielonego psiaka... a rameczki... maja cudny kolorek :cool1: Quote
Recommended Posts