dbsst Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ja też ide już spać bo znowu do pracy zaspać nie kce ;( co więcej musze juz suchą głowe wysuszyć Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 PIKA napisał(a):ja zjadlam obiadek zrobiony przez TZ-ta, wyslalam zyczenia i ............. się zdrzemnęłam :oops: Pika, Ty to faktycznie lubisz spac ;) Ja spac ide, ale za chwilke :lol: Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz:a ja ide jutro do pracy na 6 i wracam o 15 i gotowałam obiad i piłam z TZtem świąteczną kawę i teraz muszę iść spać :placz: same nieszczescia ;) te dzieciaki tak rano wstaja, ze juz o 6 musisz byc w pracy? :-o ja swiatecznej kawki nie mialam, bo TZ wrocil z pracy, dal mi gozdziczki i....padl do lozka z katarem i goraczka :shake: i tak juz lezy od paru godzin... a jutro jade do kolezanki, odwiedzic te boksie, ktora wziela :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 A ja własnie wróciłam z kina i zaraz tez ide spac, bo padnieta jestem http://img157.imageshack.us/img157/5734/kasia5eb.jpg Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 dbsst napisał(a):ja też ide już spać bo znowu do pracy zaspać nie kce ;( co więcej musze juz suchą głowe wysuszyć ooo, to prawdziwe wyzwanie przed Toba ;) Daga_i_Oskar napisał(a):A ja własnie wróciłam z kina i zaraz tez ide spac, bo padnieta jestem o kinie wiem, bo bylam u Was i wiem tez ze film byl fajny :D a zdjeciem jestem ZACHWYCONA!!!!! to pierwsze zdjecie z dedykacja!!!! chyba zaraz pokaze je Tenusiowi :lol: Ja tez juz sie zegnam... Pa pa, drogie kobiety i mezczyzno (o ile tu zajrzysz ;)) :bye: Quote
dbsst Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 nio tio ide na wyzwanie (nawet nie kce patrzec w lustro) :buzi: wiosenne na dobranoc przesylam Quote
PIKA Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 dbsst napisał(a):ja też ide już spać bo znowu do pracy zaspać nie kce ;( co więcej musze juz suchą głowe wysuszyć jak to znowu? :roll: To uz zaspalas ostatnio? :evil_lol: a po co chcesz suszyc jak sucha? :hmmmm: Teklunia napisał(a):Pika, Ty to faktycznie lubisz spac ;) Ja spac ide, ale za chwilke :lol: Nie no ja wstalam, wyszlam z psem i ........ znowu idę spac :lol:, ale tak na cala noc :lol: do 6 rano :roll: Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 :evil_lol::oops:a ja myślałam ,że to tylko ja taki śpioch jestem :evil_lol: papatki ;) Quote
Gosiek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 cześć Kasiu.. no to twój TZcik bardzoiej chory niż ja... albo za późno zaczął sie kurować ;) Ja gorączki nie miałam - przypuszczam ze po prostu mocne przeziębienie mnie dopadło i tyle... teść mnie zaraził bo w zeszłym tygodniu chory codziennie na kawkę przychodził :roll:... widocznie za dobrą kawę robię hihi Uwielbiam goździczki - są takie śliczne - szkoda tylko ze tak słabo pachną.... Ja z racji stojącego na stole wazonu z tulipkami od męża dostałam... czekoladę :cool1: miłego dzioneczka i czekam na nowe foteczki :cool3: Quote
HuSkYdIaNa Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote=] jakie to foto swietne:crazyeye: ja tez tak chce umiec:placz: piekny jest TEN pies:loveu: Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::oops:a ja myślałam ,że to tylko ja taki śpioch jestem :evil_lol: papatki ;) oj nie Alu... masz we mnie duza konkurencje jesli chodzi o lubienie spania :p HuSkYdIaNa napisał(a): jakie to foto swietne:crazyeye: ja tez tak chce umiec:placz: piekny jest TEN pies:loveu: Husky Diana, bardzo sie ciesze, ze nas odwiedzilas :multi::multi::multi: I ze Tenek Cie sie spodobal :) Zapraszam ja najczesciej :oops: Gosiek napisał(a):cześć Kasiu.. no to twój TZcik bardzoiej chory niż ja... albo za późno zaczął sie kurować ;) Ja gorączki nie miałam - przypuszczam ze po prostu mocne przeziębienie mnie dopadło i tyle... teść mnie zaraził bo w zeszłym tygodniu chory codziennie na kawkę przychodził :roll:... widocznie za dobrą kawę robię hihi Uwielbiam goździczki - są takie śliczne - szkoda tylko ze tak słabo pachną.... Ja z racji stojącego na stole wazonu z tulipkami od męża dostałam... czekoladę :cool1: miłego dzioneczka i czekam na nowe foteczki :cool3: bo Gosiu, on chodzi do pracy pomimo tej choroby :shake: pewnie jakby polezal przeszloby duzo szybciej... a w pracy polowa ludzi chora, wiec pewnie tam sie wlasnie zarazil... I specjalnie dla Ciebie gozdziki, ktore dostalam... A to tulipanki od tescia :) Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Kasiu ;) ... Witaj drogi Piotrze :) Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Witaj Kasieńko. Nawet zdjęć moich kwiatuszków zrobić nie mogę, bo aparatu nie mam łeeeeeeee...:placz: :placz: :placz: Ale Twoje są piękne:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Cześć Kasiu, sliczne goździki i tulipanek :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Teklunia napisał(a):Magda, oj zmienil sie chlopak :D Nie tylko z wygladu, ale i z zachowania... I nie chodzi mi nawet o to ze ma rozesmiany pysk, ale o wszystko! Jest coraz grzeczniejszy, spokojniejszy, powoli pozbywa sie niektorych swoich fobii :) Na poczatku byl okropnie znerwicowany... I juz sie ladnie pilnuje, jak spuszczamy go ze smyczy :p (przynajmniej kiedy nie ma psow dookola ;)) Nie zmienilo mu sie tylko jedno - wciaz jest najwiekszym pieszczochem na swiecie :loveu: Nawet kiedy sie go nie glaszcze, bo juz reka odpada, trzeba chociaz noge o niego opierac... :lol: oj ja cos wiem na temat tego pieszczochowania :eviltong: a ze smyczki tyz spuszczamy jak nie ma nikogo w okolicy :p a wogóle to dziendoberek:buzi: Quote
olcha Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 dbsst napisał(a):ja starałam sie pisać boksery do adopcji ale mi nie wyszło nic mi nie wychodzi ostatnio ;( Hehehe skąd ja to znam! Myjesz, czekasz aż trochę same podeschną, zajmujesz się czymś innym...i okazuje się, że same wyschły :shake: i trzeba moczyć jeszcze raz :ylsuper: Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Witanm popoludniowo, dziewczynki :) Bylam dzis u Saby - tej bokserki wzietej z Paluch. Jest cudna, kochana,madra i slodziutka. Jestem nia zachwycona, choc do dzis bylam pelna obaw, bo jej Pani codzinnie do mnie wydzwaniala i mowila, ze Saba jest agresywna, nieposluszna itd :angryy: A jak na psa ze schroniska to ona jest idealna. W godzine nauczylam je dzis siadac :) Cud- miod, tylko Pani przerazona i nadwrazliwa ciutke ;) an3czka napisał(a):Witaj Kasieńko. Nawet zdjęć moich kwiatuszków zrobić nie mogę, bo aparatu nie mam łeeeeeeee...:placz: :placz: :placz: Ale Twoje są piękne:multi: spoko spoko... :cool1: tak szybko nie zwiedna, wiec pokazesz nam jutro ;) Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Kasiu, sliczne goździki i tulipanek :multi:dzieki Dagus :) mi tez sie podobaja... i nawet pachna :) Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 olcha napisał(a):Hehehe skąd ja to znam! Myjesz, czekasz aż trochę same podeschną, zajmujesz się czymś innym...i okazuje się, że same wyschły :shake: i trzeba moczyć jeszcze raz :ylsuper: ja nie mam problemu, bo nie susze wlosow :eviltong: same schna ;) chyba ze chce je wyprostowac, to musze sie nameczyc, ale rzadko sie to zdarza... tylko na "wielkie wyjscia" ;) Quote
olcha Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Teklunia napisał(a):ja nie mam problemu, bo nie susze wlosow :eviltong: same schna ;) chyba ze chce je wyprostowac, to musze sie nameczyc, ale rzadko sie to zdarza... tylko na "wielkie wyjscia" ;) Tylko pozazdrościć :eviltong: Quote
Alicja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Teklunia napisał(a):Witanm popoludniowo, dziewczynki :) Bylam dzis u Saby - tej bokserki wzietej z Paluch. Jest cudna, kochana,madra i slodziutka. Jestem nia zachwycona, choc do dzis bylam pelna obaw, bo jej Pani codzinnie do mnie wydzwaniala i mowila, ze Saba jest agresywna, nieposluszna Witaj Kasieńko :multi: Mam nadzieję ,że Pańcia Sary się nie zrazi i nie zrobi nic głupiego:cool3: Quote
PIKA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Witaj Kasiu :multi: Bylam dzis u Saby - tej bokserki wzietej z Paluch. Jest cudna, kochana,madra i slodziutka. Jestem nia zachwycona, choc do dzis bylam pelna obaw, bo jej Pani codzinnie do mnie wydzwaniala i mowila, ze Saba jest agresywna, nieposluszna a jaka jest prawda? :roll: Quote
Alka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 cześc Kasiu !:multi: No właśnie, to jaka jest w końcu Saba? Jesteśmy ciekawe Twoich spostrzeżeń...:roll: Czytałam o kwiatkach, które dostałyście na Dzień Kobiet.Ja dostałam niespodziewanego od pana kelnera .Siostra zaprosiła mnie na obiad i ni stąd ni zowąd kelner przyniósł najpierw cukierki, a potem kwiaty.:p Kasiu, a o prostowaniu włosów coś nie coś wiem.:cool3:Manuela potrafi w nieskończonośc prostowac swoje i tak proste włosy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurcze ,nie umiem cytowac:oops::oops::oops: Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Witaj Kasieńko :multi: Mam nadzieję ,że Pańcia Sary się nie zrazi i nie zrobi nic głupiego:cool3: o matko, chyba bym ja zabila :shake: ale jestem prawie pewna, ze niczego zlego psu nie zrobi... znam ja od 18 lat i wydaje mi sie ze nie oddala by psa! PIKA napisał(a):Witaj Kasiu :multi: a jaka jest prawda? :roll: Czecs PIKA :) Prawda sie zupelnie inna. To spokojny pies i bardzo chetny do wspolpracy, tylko boi sie jeszcze wielu rzeczy i czasem sie denerwuje na spacerze, gdy sie duzo dzieje dookola. Ale z pewnoscia nie mozna jej nazwac agresywna... Bedzie swietnym psem!!! :) Alka napisał(a): Kasiu, a o prostowaniu włosów coś nie coś wiem.:cool3:Manuela potrafi w nieskończonośc prostowac swoje i tak proste włosy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja niestety z natury mam krecone, wiec probuje to naprawiac protujac :lol: ale TZ sie przeciwko temu buntuje, wiec sobie coraz czescie odpuszczam ;) Quote
Gosiek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Teklunia napisał(a):oj nie Alu... masz we mnie duza konkurencje jesli chodzi o lubienie spania :p I specjalnie dla Ciebie gozdziki, ktore dostalam... ojej dziękuję bardzo - cudne te goździczki :loveu: a spać to ja.. uwielbiam :oops: na kręcone włoski nie narzekaj - wiele dziewczyn (w tym ja) wiele by dało za naturalnie kręcone włoski - a tak od lat mam proste - orzez kilka lat robiłam trwałą psując włosy :cool1: Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Gosiek napisał(a):ojej dziękuję bardzo - cudne te goździczki :loveu: a spać to ja.. uwielbiam :oops: na kręcone włoski nie narzekaj - wiele dziewczyn (w tym ja) wiele by dało za naturalnie kręcone włoski - a tak od lat mam proste - orzez kilka lat robiłam trwałą psując włosy :cool1: wcale si enie dziwie :lol: nie znam dziewczyny z prostymi wlosami, ktora nie wolalaby kreconych i takiej z kreconymi, ktora nie marzy o prostych ;) Quote
Recommended Posts