Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
ja zjadlam obiadek zrobiony przez TZ-ta, wyslalam zyczenia i ............. się zdrzemnęłam :oops:

Pika, Ty to faktycznie lubisz spac ;)
Ja spac ide, ale za chwilke :lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:placz::placz:a ja ide jutro do pracy na 6 i wracam o 15 i gotowałam obiad i piłam z TZtem świąteczną kawę i teraz muszę iść spać :placz:

same nieszczescia ;)
te dzieciaki tak rano wstaja, ze juz o 6 musisz byc w pracy? :-o
ja swiatecznej kawki nie mialam, bo TZ wrocil z pracy, dal mi gozdziczki i....padl do lozka z katarem i goraczka :shake: i tak juz lezy od paru godzin...
a jutro jade do kolezanki, odwiedzic te boksie, ktora wziela :multi:

Posted

dbsst napisał(a):
ja też ide już spać bo znowu do pracy zaspać nie kce ;(

co więcej musze juz suchą głowe wysuszyć
ooo, to prawdziwe wyzwanie przed Toba ;)

Daga_i_Oskar napisał(a):
A ja własnie wróciłam z kina i zaraz tez ide spac, bo padnieta jestem

o kinie wiem, bo bylam u Was i wiem tez ze film byl fajny :D

a zdjeciem jestem ZACHWYCONA!!!!!
to pierwsze zdjecie z dedykacja!!!!
chyba zaraz pokaze je Tenusiowi :lol:

Ja tez juz sie zegnam... Pa pa, drogie kobiety i mezczyzno (o ile tu zajrzysz ;)) :bye:

Posted

dbsst napisał(a):
ja też ide już spać bo znowu do pracy zaspać nie kce ;(

co więcej musze juz suchą głowe wysuszyć

jak to znowu? :roll: To uz zaspalas ostatnio? :evil_lol:

a po co chcesz suszyc jak sucha? :hmmmm:

Teklunia napisał(a):
Pika, Ty to faktycznie lubisz spac ;)
Ja spac ide, ale za chwilke :lol:

Nie no ja wstalam, wyszlam z psem i ........ znowu idę spac :lol:, ale tak na cala noc :lol: do 6 rano :roll:

Posted

cześć Kasiu.. no to twój TZcik bardzoiej chory niż ja... albo za późno zaczął sie kurować ;)
Ja gorączki nie miałam - przypuszczam ze po prostu mocne przeziębienie mnie dopadło i tyle... teść mnie zaraził bo w zeszłym tygodniu chory codziennie na kawkę przychodził :roll:... widocznie za dobrą kawę robię hihi
Uwielbiam goździczki - są takie śliczne - szkoda tylko ze tak słabo pachną.... Ja z racji stojącego na stole wazonu z tulipkami od męża dostałam... czekoladę :cool1:

miłego dzioneczka i czekam na nowe foteczki :cool3:

Posted

:evil_lol::oops:a ja myślałam ,że to tylko ja taki śpioch jestem :evil_lol:
papatki ;)

oj nie Alu... masz we mnie duza konkurencje jesli chodzi o lubienie spania :p

HuSkYdIaNa napisał(a):

jakie to foto swietne:crazyeye: ja tez tak chce umiec:placz: piekny jest TEN pies:loveu:

Husky Diana, bardzo sie ciesze, ze nas odwiedzilas :multi::multi::multi:
I ze Tenek Cie sie spodobal :)
Zapraszam ja najczesciej :oops:

Gosiek napisał(a):
cześć Kasiu.. no to twój TZcik bardzoiej chory niż ja... albo za późno zaczął sie kurować ;)
Ja gorączki nie miałam - przypuszczam ze po prostu mocne przeziębienie mnie dopadło i tyle... teść mnie zaraził bo w zeszłym tygodniu chory codziennie na kawkę przychodził :roll:... widocznie za dobrą kawę robię hihi
Uwielbiam goździczki - są takie śliczne - szkoda tylko ze tak słabo pachną.... Ja z racji stojącego na stole wazonu z tulipkami od męża dostałam... czekoladę :cool1:

miłego dzioneczka i czekam na nowe foteczki :cool3:

bo Gosiu, on chodzi do pracy pomimo tej choroby :shake: pewnie jakby polezal przeszloby duzo szybciej... a w pracy polowa ludzi chora, wiec pewnie tam sie wlasnie zarazil...

I specjalnie dla Ciebie gozdziki, ktore dostalam...

A to tulipanki od tescia :)

Posted

Teklunia napisał(a):
Magda, oj zmienil sie chlopak :D
Nie tylko z wygladu, ale i z zachowania... I nie chodzi mi nawet o to ze ma rozesmiany pysk, ale o wszystko! Jest coraz grzeczniejszy, spokojniejszy, powoli pozbywa sie niektorych swoich fobii :) Na poczatku byl okropnie znerwicowany...
I juz sie ladnie pilnuje, jak spuszczamy go ze smyczy :p (przynajmniej kiedy nie ma psow dookola ;))
Nie zmienilo mu sie tylko jedno - wciaz jest najwiekszym pieszczochem na swiecie :loveu: Nawet kiedy sie go nie glaszcze, bo juz reka odpada, trzeba chociaz noge o niego opierac... :lol:

oj ja cos wiem na temat tego pieszczochowania :eviltong:
a ze smyczki tyz spuszczamy jak nie ma nikogo w okolicy :p

a wogóle to dziendoberek:buzi:

Posted

dbsst napisał(a):
ja starałam sie pisać boksery do adopcji ale mi nie wyszło

nic mi nie wychodzi ostatnio ;(

Hehehe skąd ja to znam! Myjesz, czekasz aż trochę same podeschną, zajmujesz się czymś innym...i okazuje się, że same wyschły :shake: i trzeba moczyć jeszcze raz :ylsuper:

Posted

Witanm popoludniowo, dziewczynki :)

Bylam dzis u Saby - tej bokserki wzietej z Paluch. Jest cudna, kochana,madra i slodziutka. Jestem nia zachwycona, choc do dzis bylam pelna obaw, bo jej Pani codzinnie do mnie wydzwaniala i mowila, ze Saba jest agresywna, nieposluszna itd :angryy:
A jak na psa ze schroniska to ona jest idealna. W godzine nauczylam je dzis siadac :) Cud- miod, tylko Pani przerazona i nadwrazliwa ciutke ;)

an3czka napisał(a):
Witaj Kasieńko.
Nawet zdjęć moich kwiatuszków zrobić nie mogę, bo aparatu nie mam łeeeeeeee...:placz: :placz: :placz:
Ale Twoje są piękne:multi:

spoko spoko... :cool1:
tak szybko nie zwiedna, wiec pokazesz nam jutro ;)

Daga_i_Oskar napisał(a):
Cześć Kasiu,

sliczne goździki i tulipanek :multi:
dzieki Dagus :)
mi tez sie podobaja... i nawet pachna :)

Posted

olcha napisał(a):
Hehehe skąd ja to znam! Myjesz, czekasz aż trochę same podeschną, zajmujesz się czymś innym...i okazuje się, że same wyschły :shake: i trzeba moczyć jeszcze raz :ylsuper:

ja nie mam problemu, bo nie susze wlosow :eviltong:
same schna ;)
chyba ze chce je wyprostowac, to musze sie nameczyc, ale rzadko sie to zdarza... tylko na "wielkie wyjscia" ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
ja nie mam problemu, bo nie susze wlosow :eviltong:
same schna ;)
chyba ze chce je wyprostowac, to musze sie nameczyc, ale rzadko sie to zdarza... tylko na "wielkie wyjscia" ;)

Tylko pozazdrościć :eviltong:

Posted

Teklunia napisał(a):
Witanm popoludniowo, dziewczynki :)

Bylam dzis u Saby - tej bokserki wzietej z Paluch. Jest cudna, kochana,madra i slodziutka. Jestem nia zachwycona, choc do dzis bylam pelna obaw, bo jej Pani codzinnie do mnie wydzwaniala i mowila, ze Saba jest agresywna, nieposluszna

Witaj Kasieńko :multi:

Mam nadzieję ,że Pańcia Sary się nie zrazi i nie zrobi nic głupiego:cool3:

Posted

Witaj Kasiu :multi:

Bylam dzis u Saby - tej bokserki wzietej z Paluch. Jest cudna, kochana,madra i slodziutka. Jestem nia zachwycona, choc do dzis bylam pelna obaw, bo jej Pani codzinnie do mnie wydzwaniala i mowila, ze Saba jest agresywna, nieposluszna

a jaka jest prawda? :roll:

Posted

cześc Kasiu !:multi:

No właśnie, to jaka jest w końcu Saba? Jesteśmy ciekawe Twoich spostrzeżeń...:roll:

Czytałam o kwiatkach, które dostałyście na Dzień Kobiet.Ja dostałam niespodziewanego od pana kelnera .Siostra zaprosiła mnie na obiad i ni stąd ni zowąd kelner przyniósł najpierw cukierki, a potem kwiaty.:p

Kasiu, a o prostowaniu włosów coś nie coś wiem.:cool3:Manuela potrafi w nieskończonośc prostowac swoje i tak proste włosy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kurcze ,nie umiem cytowac:oops::oops::oops:

Posted

Witaj Kasieńko :multi:

Mam nadzieję ,że Pańcia Sary się nie zrazi i nie zrobi nic głupiego:cool3:

o matko, chyba bym ja zabila :shake: ale jestem prawie pewna, ze niczego zlego psu nie zrobi... znam ja od 18 lat i wydaje mi sie ze nie oddala by psa!

PIKA napisał(a):
Witaj Kasiu :multi:

a jaka jest prawda? :roll:

Czecs PIKA :)
Prawda sie zupelnie inna. To spokojny pies i bardzo chetny do wspolpracy, tylko boi sie jeszcze wielu rzeczy i czasem sie denerwuje na spacerze, gdy sie duzo dzieje dookola. Ale z pewnoscia nie mozna jej nazwac agresywna...
Bedzie swietnym psem!!! :)

Alka napisał(a):

Kasiu, a o prostowaniu włosów coś nie coś wiem.:cool3:Manuela potrafi w nieskończonośc prostowac swoje i tak proste włosy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja niestety z natury mam krecone, wiec probuje to naprawiac protujac :lol:
ale TZ sie przeciwko temu buntuje, wiec sobie coraz czescie odpuszczam ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
oj nie Alu... masz we mnie duza konkurencje jesli chodzi o lubienie spania :p

I specjalnie dla Ciebie gozdziki, ktore dostalam...

ojej dziękuję bardzo - cudne te goździczki :loveu:

a spać to ja.. uwielbiam :oops:

na kręcone włoski nie narzekaj - wiele dziewczyn (w tym ja) wiele by dało za naturalnie kręcone włoski - a tak od lat mam proste - orzez kilka lat robiłam trwałą psując włosy :cool1:

Posted

Gosiek napisał(a):
ojej dziękuję bardzo - cudne te goździczki :loveu:

a spać to ja.. uwielbiam :oops:

na kręcone włoski nie narzekaj - wiele dziewczyn (w tym ja) wiele by dało za naturalnie kręcone włoski - a tak od lat mam proste - orzez kilka lat robiłam trwałą psując włosy :cool1:

wcale si enie dziwie :lol:
nie znam dziewczyny z prostymi wlosami, ktora nie wolalaby kreconych i takiej z kreconymi, ktora nie marzy o prostych ;)