Teklunia Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Gosiek napisał(a):Hahaha i kolejna osoba zarażona przerabianiem i obrabianiem zdjątek :multi: fajne te przeróbeczki Kasiu :p bo sie zawstydzilam tych Waszych przerobek :oops: niestety ja mam tylko Gimpa, nie mam PSa :shake: Nikusia - dziekuje slicznie :) Ala - inaczej bys mowila, gdyby ta zasliniona, mokra morda sie o Ciebie wytarla :evil_lol: Quote
olcha Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 :crazyeye: W GIMP-ie takie cuda? Ja mam gimpa, a ramek nie umiem zrobić :shake: Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 olcha napisał(a)::crazyeye: W GIMP-ie takie cuda? Ja mam gimpa, a ramek nie umiem zrobić :shake: ano tak :D Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='olcha']:crazyeye: W GIMP-ie takie cuda? Ja mam gimpa, a ramek nie umiem zrobić :shake: To zajrzyj sobie tutaj ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8121 Quote
dbsst Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Teklunia']jeszcze kilka moich przerobeczek :oops: prosze o wyrozumialosc, bo to dopiero moj drugi raz...:oops: ooooooooooooooo EXTRA SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Teklunia'] Ala - inaczej bys mowila, gdyby ta zasliniona, mokra morda sie o Ciebie wytarla :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak żył Harley to w każdej części mieszkanie miałam ręczniki papierowe żeby mu w razie czego yjek wytrzeć , a w kuchni jak zjadł to czekał aż mu fafle powycierałam :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 PIKA napisał(a):patrz a tego to nie wiedzialam :oops: PIKA ja tez nie wiedziałam dopiero Jola (sota36) mnie uświadomiła :eviltong: my tylko dzis przelotem dzien dobry dobry wieczór i dobranoc kasiu i tenulku :eviltong: :buzi: Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:jak żył Harley to w każdej części mieszkanie miałam ręczniki papierowe żeby mu w razie czego yjek wytrzeć , a w kuchni jak zjadł to czekał aż mu fafle powycierałam :lol: skad ja to znam :lol: ale Tenek juz sie nauczyl, ze zaraz po posilku idzie do lazienki, zeby otrzec kulturalnie pysiolka :lol: papa Madziu :buzi: i dobranoc wszystkim, bo chyba pojde juz spac... chociaz bez przekonania, bo jakos zmeczona nie jestem i milo mi sie tu siedzi z Wami :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Teklunia napisał(a):skad ja to znam :lol: ale Tenek juz sie nauczyl, ze zaraz po posilku idzie do lazienki, zeby otrzec kulturalnie pysiolka :lol: kasiula to sie ciesz bo jak gajka widzi ze sie drzwi od łazienki otwierają to ucieka do mnie do pokoju :eviltong: dobranoc :buzi: Quote
Moniś Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cześć Kasiu! Odkopuję z 3 stronki i zyczę milego dzioonka! :multi: Quote
Alka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 ja przyłączam się do powitań - Dzień dobry kochani!:buzi: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Czesc Alu, Moniczko i wszyscy inni :) madzia18sosnowiec napisał(a):kasiula to sie ciesz bo jak gajka widzi ze sie drzwi od łazienki otwierają to ucieka do mnie do pokoju :eviltong: dobranoc :buzi: ale u nas wcale nie jest tak rozowo... Ten dopiero niedawno sie przelamal i wchodzi do lazienki, ale tylko po to zeby wytrzec pychol... ale juz mycie lap robimy w przedpokoju, w misce, bo to jest zbyt traumatyczne przezycie, zeby wykonywac je w strasznej lazience ;) Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 a dzien dobry :) i calkiem ladny :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Alu, Moniczko i wszyscy inni :) ale u nas wcale nie jest tak rozowo... Ten dopiero niedawno sie przelamal i wchodzi do lazienki, ale tylko po to zeby wytrzec pychol... ale juz mycie lap robimy w przedpokoju, w misce, bo to jest zbyt traumatyczne przezycie, zeby wykonywac je w strasznej lazience ;) kasienko to ja ci gratuluje gajka nawet misek sie boi :cool3: ona jak widzi szmatke do łap to juz je podkula pod siebie :eviltong: taka z niej cholera :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Teklunia']a dzien dobry :) i calkiem ladny :lol: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki jezoreeeek piekny :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Teklunia']a dzien dobry :) i calkiem ladny :lol: Cześc Kasiu i Tenulku :buzi: Ale on ma długą łopatę :cool3: :cool3: a ta mordunia taka kofana i cała do całowania :buzi: :loveu: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki jezoreeeek piekny :loveu: Magda, Ty narzekasz ze Gajka rzadko pokazuje jezor, a Ten ma wywalony na kazdym zdjeciu ;) ale trudno sie dziwic, bo on zawsze (gdzy nie spi ;))ma jezor na wierzchu :lol: czesc Dagulka :buzi: Quote
Alka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 do pyszczka mu z takim :loveu::loveu::loveu:ozorkiem wietrzy sobie Tenuś jęzor bo wiecznie wilgotny ;) Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Alu, Moniczko i wszyscy inni :) ale u nas wcale nie jest tak rozowo... Ten dopiero niedawno sie przelamal i wchodzi do lazienki, ale tylko po to zeby wytrzec pychol... ale juz mycie lap robimy w przedpokoju, w misce, bo to jest zbyt traumatyczne przezycie, zeby wykonywac je w strasznej lazience ;) Cześć Kasiu Kto by pomyślał, że Tenuś to taki dygorek:lol:. Jakieś złe doświadczenia ma? Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='an3czka']Cześć Kasiu Kto by pomyślał, że Tenuś to taki dygorek:lol:. Jakieś złe doświadczenia ma? kto to wie... :roll: prawdopodobnie ma, jak z wiekszoscia rzeczy... Musial miec chlopak naprawde ciezkie zycie kiedys :( np. boi sie wszystkich dlugich przedmiotow. jak sie nieopacznie cos takiego wezmie przy nim, to kuli sie i ucieka. tak samo jest z krzykiem - kiedys krzyknelam cos do sluchawki, jak rozmawialam przez telefon, a on sie zerwal, pisnal i zwial :( Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']MIODZIO:loveu: wessalo mnie robienie rameczek :D fajna zabawa :) Quote
Recommended Posts