Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
Hahaha i kolejna osoba zarażona przerabianiem i obrabianiem zdjątek :multi:

fajne te przeróbeczki Kasiu :p

bo sie zawstydzilam tych Waszych przerobek :oops:
niestety ja mam tylko Gimpa, nie mam PSa :shake:

Nikusia - dziekuje slicznie :)

Ala - inaczej bys mowila, gdyby ta zasliniona, mokra morda sie o Ciebie wytarla :evil_lol:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia']jeszcze kilka moich przerobeczek :oops:
prosze o wyrozumialosc, bo to dopiero moj drugi raz...:oops:

ooooooooooooooo EXTRA

SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER

Posted

[quote name='Teklunia']

Ala - inaczej bys mowila, gdyby ta zasliniona, mokra morda sie o Ciebie wytarla :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak żył Harley to w każdej części mieszkanie miałam ręczniki papierowe żeby mu w razie czego yjek wytrzeć , a w kuchni jak zjadł to czekał aż mu fafle powycierałam :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:jak żył Harley to w każdej części mieszkanie miałam ręczniki papierowe żeby mu w razie czego yjek wytrzeć , a w kuchni jak zjadł to czekał aż mu fafle powycierałam :lol: skad ja to znam :lol:
ale Tenek juz sie nauczyl, ze zaraz po posilku idzie do lazienki, zeby otrzec kulturalnie pysiolka :lol:

papa Madziu :buzi:

i dobranoc wszystkim, bo chyba pojde juz spac...
chociaz bez przekonania, bo jakos zmeczona nie jestem i milo mi sie tu siedzi z Wami :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
skad ja to znam :lol:
ale Tenek juz sie nauczyl, ze zaraz po posilku idzie do lazienki, zeby otrzec kulturalnie pysiolka :lol:

kasiula to sie ciesz bo jak gajka widzi ze sie drzwi od łazienki otwierają to ucieka do mnie do pokoju :eviltong:

dobranoc :buzi:

Posted

Czesc Alu, Moniczko i wszyscy inni :)

madzia18sosnowiec napisał(a):
kasiula to sie ciesz bo jak gajka widzi ze sie drzwi od łazienki otwierają to ucieka do mnie do pokoju :eviltong:

dobranoc :buzi:

ale u nas wcale nie jest tak rozowo...
Ten dopiero niedawno sie przelamal i wchodzi do lazienki, ale tylko po to zeby wytrzec pychol...
ale juz mycie lap robimy w przedpokoju, w misce, bo to jest zbyt traumatyczne przezycie, zeby wykonywac je w strasznej lazience ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
Czesc Alu, Moniczko i wszyscy inni :)

Ten dopiero niedawno sie przelamal i wchodzi do lazienki, ale tylko po to zeby wytrzec pychol...
ale juz mycie lap robimy w przedpokoju, w misce, bo to jest zbyt traumatyczne przezycie, zeby wykonywac je w strasznej lazience ;)

kasienko to ja ci gratuluje gajka nawet misek sie boi :cool3: ona jak widzi szmatke do łap to juz je podkula pod siebie :eviltong: taka z niej cholera :diabloti:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki jezoreeeek piekny :loveu:
Magda, Ty narzekasz ze Gajka rzadko pokazuje jezor, a Ten ma wywalony na kazdym zdjeciu ;) ale trudno sie dziwic, bo on zawsze (gdzy nie spi ;))ma jezor na wierzchu :lol:

czesc Dagulka
:buzi:

Posted

[quote name='Teklunia']Czesc Alu, Moniczko i wszyscy inni :)

Cześć Kasiu
Kto by pomyślał, że Tenuś to taki dygorek:lol:. Jakieś złe doświadczenia ma?

Posted

[quote name='an3czka']Cześć Kasiu
Kto by pomyślał, że Tenuś to taki dygorek:lol:. Jakieś złe doświadczenia ma?
kto to wie... :roll:
prawdopodobnie ma, jak z wiekszoscia rzeczy... Musial miec chlopak naprawde ciezkie zycie kiedys :(
np. boi sie wszystkich dlugich przedmiotow. jak sie nieopacznie cos takiego wezmie przy nim, to kuli sie i ucieka.
tak samo jest z krzykiem - kiedys krzyknelam cos do sluchawki, jak rozmawialam przez telefon, a on sie zerwal, pisnal i zwial :(