Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Teklunia']no tak, ON to sie nigdy nie kladzie spac :angryy: Masz rację :diabloti: Trzeba go stąd WYKOPAĆ! :evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Kasieńko :p czesc Zgubo ;) Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Zgubo ;):evil_lol: dobrze że nie "znajdo" skoro już sie znalazłam ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asta Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Uwielbiam Briardy:loveu: Dobrze, że trafił do kochającej go rodziny;) Quote
martavantos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 TEKlus ty zaniebbujesz znajomych:evil_lol: :mad: ZApraszam do galerii Jak tam nasz TEn!:mad: :laola: :beerchug: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 witamy witamy choc na chwile i w złym stanie zdrowotnym, jednak nie może człowiek wytrzymać bez was :loveu: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='martavantos']TEKlus ty zaniebbujesz znajomych:evil_lol: :mad: ZApraszam do galerii Jak tam nasz TEn!:mad: :laola: :beerchug: :drinka: :drinka: :drinka: ja zaniedbuje? matko, to musze sie poprawic :oops: zaraz lece do Was :lol: [quote name='madzia18sosnowiec']witamy witamy choc na chwile i w złym stanie zdrowotnym, jednak nie może człowiek wytrzymać bez was :loveu: to sie nazywa KAC ;) :evil_lol: Asta - witamy Cie serdecznie i zapraszamy czesciej :) Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='dbsst']ja KCE foty :angryy: foty, foty... a moga byc moje nieudolne przerobki? :oops: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 KASIU :crazyeye::crazyeye::crazyeye:EXTRA Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ale fajne przeróbki :multi: GIMP-em się bawilas? :lol: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']KASIU :crazyeye::crazyeye::crazyeye:EXTRA dziekuje :oops: :buzi: Pika, zgadlas...gimpem :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dobry wieczór Kasiu i tenusiu oraz ... DOBRANOC :buzi: Quote
Hanna R. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Kasiu, bardzo ładne ! Nie nadrobiłam wszystkich zaległości - idę od końca - brawo za eksperymenty ! :p Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kasiu, bardzo ładne ! Nie nadrobiłam wszystkich zaległości - idę od końca - brawo za eksperymenty ! :p Haniu, jestes!!! :p:p:p:p:p:p Uwazaj na takie czytanie od konca bo mozna cos opacznie zrozumiec :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Dobry wieczór Kasiu i tenusiu oraz ... DOBRANOC :buzi: papa Dagus... dlugo u nas nie zabawilas ;) I dobranoc wszystkim :) Pora spac :p Quote
Moniś Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzieńdoberek! Ja też mam przeróbkę :lol: Chciałoby się takie 4 Tenusie co? :evil_lol::evil_lol: i 4 razy więcej obowiązków :evil_lol::evil_lol: Ale za to 4 razy więcej Miłości :loveu: :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 :pDzień dobry...............a u nas sypie śnieg :shake: Quote
Alka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzień doberek !:multi: Wpadamy do Was i co widzimy ...śliczne przeróbki Tenusiowych foteczek.:loveu::loveu::loveu: Za niedługo to już wszyscy będą umieć tak ładnie obrabiac i przerabiać foteczki i tylko takie głąby jak ja zostaną...:cool3: ta środkowa jest rewelacyjna ! :cool2: Quote
Gosiek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 cześć Kasiu a mnei się bardzo ta przeróbeczka spodobała Quote
Teklunia Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Witam Was kochani cieplutko i slonecznie, bo tak dzis u nas jest :p Moze nie do koncamozna to nazwac upalem, ale sloneczko wynagradz wszystko :) Bardzo sie ciesze, ze niei zjechalyscie moich zabaw gimpem i piszecie takie mile rzeczy :) Podobaja mi sie takie zabawy, wiec chyba bede je czesciej uskuteczniac...:oops: [quote name='Moniś']Dzieńdoberek! Ja też mam przeróbkę :lol: Chciałoby się takie 4 Tenusie co? :evil_lol::evil_lol: i 4 razy więcej obowiązków :evil_lol::evil_lol: Ale za to 4 razy więcej Miłości :loveu: :multi::multi::multi: Monis, nie strasz:crazyeye: 4 takie szalone psiska do poskromienia:crazyeye: az sie boj epomyslec ;) Quote
grygy Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Witam KAsie i Tenusia :cool1: Mało pisze, ale zapewniam, ze regularnie nadrabiam braki i czytam i oglądam. Przeróbeczki fajowe, a najbardziej podoba mi się ta co Ali naszej :cool1: uściskaj Tenusia w pychola buziaki MAciek Quote
Magda Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Helo KAsiu i Tenulku. Sliczne przerobeczki:multi: Musze zobaczyc czy ja tez takie cus mam:roll: Ide sie pobawic:cool3: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Kasiu:razz:nie chciałabyś mieć 4 TENulków :p Quote
Recommended Posts