Alka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 widziałam zagadeczkę, :niewiem:może chipsy ?;) Quote
SwEet_LiLi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Też chipsy przyszły mi na myśl ... Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 niet, to nie chipsy :lol: przez Was naszla mnie ochota na jakies chipsy ;) Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']makaron:crazyeye: Alicja, przyjmij mojej gratulacje to makaron - nitki: Quote
Alicja Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Teklunia']Alicja, przyjmij mojej gratulacje to makaron - nitki: :Cool!::Cool!::Cool!::B-fly::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
olcha Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 :crazyeye: :klacz: w życiu bym nie zgadła! :klacz: Jeszcze jeszcze!!! :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 olcha napisał(a)::crazyeye: :klacz: w życiu bym nie zgadła! :klacz: Jeszcze jeszcze!!! :eviltong: po jeszcze to do Gosi ;) to jej specjalnosc, mi sie tylko raz przydarzylo ;) ale ciesze sie ze sie podobalo :) Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Cześć Kasiu :lol: ... Jak tu się ... zagadkowo zrobiło ;) ... Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Alicjo gratulacje! W sumie to przeszlo mi przez mysl, ze moze to byc makaron, ale zrezygnowalam, bo byl on jakis sztywny:lol::lol: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Kasiu :lol: ... Jak tu się ... zagadkowo zrobiło ;) ... Czesc Piotrze :buzi: Bo widzisz...kobieta musi byc troszke zagadkowa... :cool3: ;) Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Piotrze :buzi: Bo widzisz...kobieta musi byc troszke zagadkowa... :cool3: ;) No tak, zasadniczo to najbardziej facetów pociąga :cool3: ... A ja tak z ciekawości zapytam, jak Twój Ten reaguje na inne psy? Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):No tak, zasadniczo to najbardziej facetów pociąga :cool3: ... A ja tak z ciekawości zapytam, jak Twój Ten reaguje na inne psy? zjada! ;) zartuje oczywiscie, ale Ten bardzo kiepsko dogaduje sie z obcymi psami :( ma dwie zaprzyjaznione suczki sasiadow, ktore bardzo lubi i pieknie sie razem bawia, ale na spacerach chce sie zrzucac na inne psy :shake: to taki jego pierwszy odruch, niestety... chociaz z malymi pieskami jest troszke lepiej - np. mini sznaucerke Justy ladnie obwachal i zachecal do zabawy, ale ona sie go bidulka bala i nic z tego nie wyszlo :lol: schronisko nie jest niestety miejscem ktore uczy psa socjalizacji :shake: Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 To niedobrze :shake: ... W niedzielę wybierzemy się prawdopodobnie do znajomych na Gocławek i tak sobie pomyślałem że może Was poznam osobiście ;) ... Ale chyba nic z tego :shake: ... Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):To niedobrze :shake: ... W niedzielę wybierzemy się prawdopodobnie do znajomych na Gocławek i tak sobie pomyślałem że może Was poznam osobiście ;) ... Ale chyba nic z tego :shake: ... no chyba nie, tym bardziej ze my tez w niedziele mamy wychodne ;) na Wole z kolei... ciekawe... moze mamy jakichs wspolnych znajomych :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Teklunia napisał(a):ciekawe... moze mamy jakichs wspolnych znajomych :lol: Tia, tych na DGM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tia, tych na DGM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... o, no to calkiem sporo :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Cześć kasiu i Tenulku :buzi: Ale się tu zagadkowo zrobiło :D Ja przyznam szczerze, ze tez bym nie odgadła iz prezentowana przez Ciebie zagadka to makaron niteczki :lol: :lol: Tak w ogóle to co u mojego synalka?? Tak mało go pokazujesz :shake: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć kasiu i Tenulku :buzi: Ale się tu zagadkowo zrobiło :D Ja przyznam szczerze, ze tez bym nie odgadła iz prezentowana przez Ciebie zagadka to makaron niteczki :lol: :lol: Tak w ogóle to co u mojego synalka?? Tak mało go pokazujesz :shake: Czesc Dagusia, ale pozno dzis dotarlas... Tenka nie ma, bo nie mam ostatnio czasu, a jak juz chwilka sie znajdzie, to wchodze na Dogo i przegladam Wasze watki :lol: Dzis jedyne co sfotografowalam to nas zobiadek i ten tejemniczy makaron :lol: Ale obiecuje poprawe! Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Teklunia napisał(a):Ale obiecuje poprawe! Oby, oby :mad: :mad: ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Dagusia, ale pozno dzis dotarlas... Tenka nie ma, bo nie mam ostatnio czasu, a jak juz chwilka sie znajdzie, to wchodze na Dogo i przegladam Wasze watki :lol: Dzis jedyne co sfotografowalam to nas zobiadek i ten tejemniczy makaron :lol: Ale obiecuje poprawe! Kasiu jak widac u nas jest podobnie, a fotki wstawiam te z zapasu, bo na codzienną nową dawke to nie wyrabiam :shake: Tak bardzo bym już chciała pofocic na zielonej trawce w słoneczu, bo ten snieg to już mi sie zbrzydł ... DOBRANOC :buzi: Quote
PIKA Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Kasiu jeżeli Ten zachowuje sie tak jak mowisz to kaganiec na pysk i jazda miedzy inne psy, najgorsze co mozesz zrobic to go izolowac Ja mialam idetyczną sytuacje z Sabą i to równiez do samców a jak widzialas nawet sukom odpuszcza ;) Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Oby, oby :mad: :mad: ;) ... Ty mi tu nie groz tym kijem, bo sam sie ostatnio fatkowo obijasz :mad: ;) Dagus, ja tez czekam na wiosne jak na zbawienie jakies :lol: A teraz mowie grzecznie "Dobranoc" i uciekam do lozeczka :p Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='PIKA']Kasiu jeżeli Ten zachowuje sie tak jak mowisz to kaganiec na pysk i jazda miedzy inne psy, najgorsze co mozesz zrobic to go izolowac Ja mialam idetyczną sytuacje z Sabą i to równiez do samców a jak widzialas nawet sukom odpuszcza ;) masz racje, PIKA... probujemy oczywiscie, chociaz na razie to sie w ogole skupialismy na przyzwyczajaniu do czegokolwiek, bo na poczatku to on nawet na ludzi na spacerze dziwnie reagowal :shake: On ma taki "tik" - jak widzi psa (albo cos innego, co go zdenerwuje), to lapie zebami smycz i probuje ja przegryzc. Robi to w taki bardzo nerwowy sposob... Quote
Recommended Posts