Magda Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Teklunia']No pewnie! popatrzcie tylko :D Hihi, a nie mowilam??:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 EXTRA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wietrzenie uszu . Takie fajniste ucholce , mniam ;) Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']EXTRA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wietrzenie uszu . Takie fajniste ucholce , mniam ;) Alu, chyba nie masz chrapki na uszy mojego psa, co? ;) Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Teklunia']Alu, chyba nie masz chrapki na uszy mojego psa, co? ;):cool3:hmmm no tego ....jakby to powiedzieć ........MAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:hmmm no tego ....jakby to powiedzieć ........MAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to chyba musze bardziej na niego uwazac, zeby mi kiedys nie wrocil bez ucha zza jakiegos krzaka... ;) Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Teklunia napisał(a):to chyba musze bardziej na niego uwazac, zeby mi kiedys nie wrocil bez ucha zza jakiegos krzaka... ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:może cały nie wrócić , a znajdziesz go u mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
martavantos Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 on jest naprawde sliczniuch i słodki i taki odsniezony:multi: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 martavantos napisał(a):on jest naprawde sliczniuch i słodki i taki odsniezony:multi: :evil_lol: dziekujemy :) ale ma tez drugo strone - diabla wcielonego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Teklunia']No pewnie! popatrzcie tylko :D Yeti jak Yeti...ale jakie ma spojzenie na pierwszym zdjęciu :cool1: niczym myśliwy :eviltong: :loveu: Quote
martavantos Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 wiesz teklunia chyba ci wierze jak patrze na te zdjecia:evil_lol: Quote
Alka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 cudnie ośnieżona mordeczka :loveu::loveu::loveu: Tenuś pieknieje z dnia na dzień, widzę ,że coraz dłuższe ma włosy :loveu: Quote
PIKA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Witaj Kasiu :multi: Tenus jak zwykle sliczny :loveu: Quote
SwEet_LiLi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 :multi: OoO super nowe Foteczki :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='olcha'] "BUUUUU" :evil_lol: Olcha - "buuuu" to najlepszy komentarz do tego zdjecia :lol: :lol: :lol: A w ogole to witam wszystkich wieczornie i dziekuje za mile slowa :buzi: Wlasnie wrocilam ze spaceru i odmarzam... Zimno i pada :shake: Nos mi sie odmrozil i wyglada, jak u takiego pana spod budki z piwem :lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Teklunia napisał(a):Olcha - "buuuu" to najlepszy komentarz do tego zdjecia :lol: :lol: :lol: A w ogole to witam wszystkich wieczornie i dziekuje za mile slowa :buzi: Wlasnie wrocilam ze spaceru i odmarzam... Zimno i pada :shake: Nos mi sie odmrozil i wyglada, jak u takiego pana spod budki z piwem :lol:zrób zdjęcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Cześć Kasiu :multi: Tenuś nam pięknieje z dnia na dzień, a włos naprawde szybciutko mu odrasta :lol: Wymiziaj go po brzuciu od wirtualnej pani :p Oskarcio przybija piątaka :cool3: Quote
martavantos Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 no nie tutaj to jakos sie rozwinęła łapomania ale wszysciutkie piekniutkie:evil_lol: Dawaj to zdjacho z noskiem :diabloti: :razz: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oskarcio przybija piątaka :cool3: Na tym zdjeciu jego lapka wyglada baaardzo poteznie :lol: Tak jak lapisko Tena :lol: [quote name='olcha']I Era:bluepaw: z Tequilą :bluepaw:też: nie moge!!! jak malenkie, golusienkie, piekniutkie lapusie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='martavantos']no nie tutaj to jakos sie rozwinęła łapomania ale wszysciutkie piekniutkie:evil_lol: Dawaj to zdjacho z noskiem :diabloti: :razz: bo widzisz, my tu wszyscy mamy slabosc do lap... szczegolnie do ich zapaszku :lol: A zdjec nosa nie bedzie, zeby mnie nikt nie posadzal o naduzywanie trunkow :evil_lol: Dobry wieczor, Piotrze! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Kasiu w końcu to łapka Mini Briardzika to musi być potęzna no i do tego cała we włosach :lol: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Daga, ale czy lapka mini briardzika nie powinna byc takze mini...? :lol: Pochwale sie Wam, co sobie kupilismy :oops: to swiatlka, ktore sie przykleja do scianek wanny, zeby stworzyc milutki nastroj podczas kapieli...:cool3: strasznie mi sie podobaja :) niestety na moich zdjeciach nie widac do konca, jakie sa fajne, ale...sa fajne! ;) Quote
olcha Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Teklunia napisał(a): niestety na moich zdjeciach nie widac do konca, jakie sa fajne, ale...sa fajne! ;) Są są! Widać, a gdzie się takie kupuje? Quote
Recommended Posts