Teklunia Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Dzien dobry, kochane Panie i dzien dobry Piotrze! Bardzo dziekuje za wszystkie mile zyczonka :buzi: Wczoraj TZ nie poszedl do pracy i z samego rana wybralismy sie do Łazienek. Niestety nie wzielismy aparatu i nie moge sobie tego wybaczyc :( Bo dzialo sie tyle pieknych rzeczy, ze ho ho... Wiewiorki karmilismy z reki, TZowi nawet jedna wskoczyla na noge, bo dopominala sie o wiecej :lol: W ogole to bylo ich takie zatrzesienie, ze gdzie sie nie ruszylo, to zaraz z jakiegos drzewa zbiegala wiewiora i prosila o orzeszka :) Kaczki lazily za ludzmi calymi stadami... Oczywiscie tymi ludzmi, ktorzy mieli dla nich cos dobrego ;) I pawie... Siedzialy sobie na poreczach palacowego balkonu, jak jakies golebie :lol: Cos pieknego! Quote
an3czka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Witaj Kasiu!:multi: Ależ pogoda!:lol: Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='an3czka'] Witaj Kasiu!:multi: Ależ pogoda!:lol: oj Aniu, pogoda pod psem... ;) ale ja juz czuje woisne w kosciach...:p Quote
SwEet_LiLi Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Oo tak ...oby już się ocieplało ... No fakt szkoda że nie miałaś aparatu :mad: Ja dziś nadrabiałąm zaległości i pocykałam z 150 fotek :evil_lol: Część z nich w galerii ...:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 czesc i czołem !!:eviltong: wpadłysmy tylko z gajkiem zobaczyc czy jakies nowości i juz uciekamy bo eneida po łacinie czeka :shake: a jak tam braciszek?:cool1: buziaki :buzi: miłego dnia! Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Madga, wspolczuje Ci tej nauki serdecznie... :shake: U nas nowosci nie ma, bo jestem troszke zalatana. Ale daje slowo, ze braciszek ma sie swietnie i szaleje jak zwykle :lol: SwEet_LiLi napisał(a): Ja dziś nadrabiałąm zaległości i pocykałam z 150 fotek :evil_lol: Część z nich w galerii ...:loveu: ooo, na to zaraz lece do Twojej galerii podziwiac mala Kasandre :) Quote
PIKA Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Witaj Teklunia Ja nie rozumiem jak ozna nie wziąć aparatu idąc w takie mejsce :shake: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Teklunia Ja nie rozumiem jak ozna nie wziąć aparatu idąc w takie mejsce :shake: Ja wiem, ale nie powiem :shake: ... Bo znów ktoś zacznie na mnie fochy walić :roll: ... Quote
Magda Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Dobry wieczor Kasiu! Ja tylko na chwilke wpadam i musze sie przyznac, ze nie mam juz czasu nadrobic zaleglosci:oops::oops: Ale wszystko zrobie jutro. Zdazylam przeczytac tylo o wyprawie do Łazienek i spotkanku z wiewiorami:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Teklunia Ja nie rozumiem jak ozna nie wziąć aparatu idąc w takie mejsce :shake: bo to byl spacer niezaplanowany, spontaniczny... bylismy rano z TZtem u lekarza i jak wyszlismy z przychodni to zapadla decyzja, ze On nie idzie do pracy i urzadzimy sobie spacerek :) milo tak czasem zrobic cos nieplanowanego :p PiotrekJ napisał(a):Ja wiem, ale nie powiem :shake: ... Bo znów ktoś zacznie na mnie fochy walić :roll: ... Piotrek - Ty mi nie podpadaj :nono: Czesc Madziu! ;) Czekam na Ciebie jutro wobec tego ;) Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Kasiu - pozostaje Ci jedno: w najbliższy możliwym czasie wziąć aparacik i pojechać na kolejny spacerek do Łazienek.... tym razem z udokumentowaniem ciekawostek :cool1: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Teklunia napisał(a):Piotrek - Ty mi nie podpadaj :nono: No przecież jic nie powiedziałem :roll: :shake: ... Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='Gosiek']Kasiu - pozostaje Ci jedno: w najbliższy możliwym czasie wziąć aparacik i pojechać na kolejny spacerek do Łazienek.... tym razem z udokumentowaniem ciekawostek :cool1: chyb atak zrobie, bo bylo naprawde pieknie :p ludzi wcale (bo taka pora) a zwierzat pelno :) Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Teklunia napisał(a):chyb atak zrobie, bo bylo naprawde pieknie :p ludzi wcale (bo taka pora) a zwierzat pelno :) hmmmm z pieskami to chyba tam nie mozna? Czy mozna? Jakoś nagle mnie to zaciekawiło :p Quote
PIKA Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Gosiek napisał(a):hmmmm z pieskami to chyba tam nie mozna? Czy mozna? Jakoś nagle mnie to zaciekawiło :p z pieskami nie mozna :shake: Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 PIKA napisał(a):z pieskami nie mozna :shake: no to niech... spadają - w takim razie nie jadę :roll: a nie byłam juz ze 2 lata tam :shake: trudno się mówi, zyje sie dalej :p Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='Gosiek']hmmmm z pieskami to chyba tam nie mozna? Czy mozna? Jakoś nagle mnie to zaciekawiło :p a wiesz ze nie wiem... ja nigdy tam z psem nie bylam, ale kiedys (pare lat temu) widzialam pania z retlerkiem... chociaz raczej malo prawdopodobne zeby bylo to dozwolone, bo wtedy te wszystkie wiewiorki i pawie nie bylyby takie oswojone... I przypomnialam sobie cos jeszcze - facet karmil tez z reki gile (ptaszki rzecz jasna ;)). Otwieral dlon, a takie 3 maluchy sprzylatywaly i zabiraly z niej pestki slonecznika :p:p:p [quote name='PiotrekJ']No przecież jic nie powiedziałem :roll: :shake: ... no wiesz, wole dmuchac na zimne i od razu pogrozic Ci paluszkiem... zanim cos powiesz :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Teklunia']a wiesz ze nie wiem... ja nigdy tam z psem nie bylam, ale kiedys (pare lat temu) widzialam pania z retlerkiem... chociaz raczej malo prawdopodobne zeby bylo to dozwolone, bo wtedy te wszystkie wiewiorki i pawie nie bylyby takie oswojone... I przypomnialam sobie cos jeszcze - facet karmil tez z reki gile (ptaszki rzecz jasna ;)). Otwieral dlon, a takie 3 maluchy sprzylatywaly i zabiraly z niej pestki slonecznika :p:p:p dla fotek bym pojechała ale.... nie zostawię Axia samego w domku na tyle godzin :roll: Quote
olcha Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Teklunia'] I przypomnialam sobie cos jeszcze - facet karmil tez z reki gile (ptaszki rzecz jasna ;)). Otwieral dlon, a takie 3 maluchy sprzylatywaly i zabiraly z niej pestki slonecznika :p:p:p Jejku tam musiało być obłędnie. Taki inny spokojny świat w Warszawie. Ja już strasznie dawno nie byłam w Łazienkach. Szkoda, że nie moża przyprowadzać tam piechów :shake: Warszawiacy! Musicie tam jechać i przywieźć dużo zdjęć! Teklunia...:cool3: ...co ty na to? Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='olcha']Jejku tam musiało być obłędnie. Taki inny spokojny świat w Warszawie. Ja już strasznie dawno nie byłam w Łazienkach. Szkoda, że nie moża przyprowadzać tam piechów :shake: Warszawiacy! Musicie tam jechać i przywieźć dużo zdjęć! Teklunia...:cool3: ...co ty na to? olcha, jak dawno Cie nie bylo... dobrze ze wrocilas :p Masz racje - kompletnie inny swiat... Troche ciszy w srodku Warszawy, rzadko spotykana rzecz ;) Jesli o mnie chodzi to chetnie pojade tam chocby jutro, ale czasu troszke brakuje... Ale na pewno wezme aparat, jak juz bede tam jechac :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Teklunia napisał(a):Jesli o mnie chodzi to chetnie pojade tam chocby jutro, ale czasu troszke brakuje... Ale na pewno wezme aparat, jak juz bede tam jechac :lol: Możesz zabrać mnie ze sobą :cool3: :p ... Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Możesz zabrać mnie ze sobą :cool3: :p ... Ty pracujesz w dzien! Quote
Alicja Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Kasiu , szkoda że nie wzięłaś aparatu:shake: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Teklunia napisał(a):Ty pracujesz w dzien! Ale mogę robić sobie przerwy :cool3: ;) ... Quote
olcha Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Teklunia']olcha, jak dawno Cie nie bylo... dobrze ze wrocilas :p Byłam :oops: tylko się nie odzywałam :oops: wiem okropna jestem. A teraz mówię dobranoc :p papapa Quote
Recommended Posts