Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Briardziki mają takie same zamaszyste jęzorki :evil_lol: Quote
grygy Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Kasiu, już jest poprawione i się wyświetla :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='mmbbaj']A co to Tenuś szyneczki nie dojadł?:nono:..............:evil_lol: oj Tenus na pewno by dojadl szyneczke, gdyby byla jego :evil_lol: boczus tez :lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 grygy napisał(a):Kasiu, już jest poprawione i się wyświetla :evil_lol: dziekuje slicznie :) zrehabilitowales sie ;) w galerii nie ma jeszcze chyba czarnego briarda... moze czas to zmienic? ;) Quote
grygy Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Teklunia napisał(a):dziekuje slicznie :) zrehabilitowales sie ;) w galerii nie ma jeszcze chyba czarnego briarda... moze czas to zmienic? ;) Szczerze mówiąc, kiepsko u mnie z czasem, wiec i cięzko o fotki :-( Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 grygy napisał(a):Szczerze mówiąc, kiepsko u mnie z czasem, wiec i cięzko o fotki :-( czcze wymowki!!! :lol: Quote
olcha Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :loveu: Jaki fajny ten czarny wielki piechol! Ja również jestem na większą ilością jego zdjęć! Quote
Alka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Maćku, dziewczyny mają rację :multi:Masz gromadkę ślicznych zwierząt w domku , czas żebyś zaszalał z fotkami :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Dzień dobry Kasiu :lol: ... Ja tylko chciałem powiedzieć, że już wróciliśmy :cool3: ;) ... Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień dobry Kasiu :lol: ... Ja tylko chciałem powiedzieć, że już wróciliśmy :cool3: ;) ... Dzien dobry! Wiem, ze wrociliscie... Juz u Was bylam :cool3: Locus jak zwykle slodziutki :loveu: A ja wlasnie wrocilam ze spaceru i musze powiedziec ze nie bylo latwo :shake: Sypie z nieba... Niby snieg, ale taki mokry, ze chyba ma domieszke deszczu ;) Przemoczylo nas dokladnie :angryy: A najgorsze sa kaluze przy kraweznikach - wodniste blocko po kostki, wiec nie da wrocic do domu sucha noga :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 dzien doberek!alez ciezki dzien :buzi: same problemy od rana :shake: kasiu ja jeszcze czekam na sesje z obiadku i kolacji:eviltong: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):dzien doberek!alez ciezki dzien :buzi: same problemy od rana :shake: kasiu ja jeszcze czekam na sesje z obiadku i kolacji:eviltong: jeszcze nie bylo obiadku...:oops: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Teklunia napisał(a):jeszcze nie bylo obiadku...:oops: Straszne to jest, co za kobieta :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']Straszne to jest, co za kobieta :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... dobra kobieta, ktora z obiadkiem czeka az ukochany wroci z pracy!!!:eviltong: Quote
Hanna R. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']tak, to boczus... fuj :eviltong: Jak to fuj ???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: BOCZEK FUJ ?????? Żartujesz ??? Prawda ? :roll: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jak to fuj ???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: BOCZEK FUJ ?????? Żartujesz ??? Prawda ? :roll: nie zartuje :shake: boczek, szyneczka, salcesonik i co tam jeszcze - wszystko FUJ :oops: nie jestem wegetarianka, ale miesa prawie nie jadam (tylko rybki - mniam), a wedlin to wcale... nie lubie i koniec! FUJ! Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']dobra kobieta, ktora z obiadkiem czeka az ukochany wroci z pracy!!!:eviltong: Takiemu to dobrze :roll: ... [quote name='Teklunia']nie zartuje :shake: boczek, szyneczka, salcesonik i co tam jeszcze - wszystko FUJ :oops: nie jestem wegetarianka, ale miesa prawie nie jadam (tylko rybki - mniam), a wedlin to wcale... nie lubie i koniec! FUJ! Kasiu, ja przepraszam że tak wprost pytam ale z Tobą to wszystko dobrze? :roll: :evil_lol: :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Teklunia napisał(a):nie zartuje :shake: boczek, szyneczka, salcesonik i co tam jeszcze - wszystko FUJ :oops: nie jestem wegetarianka, ale miesa prawie nie jadam (tylko rybki - mniam), a wedlin to wcale... nie lubie i koniec! FUJ! kasia to i nie tylko tenek i gajka blizniaki...:evil_lol: my chyba tez :eviltong: :oops: Quote
Hanna R. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']nie zartuje :shake: boczek, szyneczka, salcesonik i co tam jeszcze - wszystko FUJ :oops: nie jestem wegetarianka, ale miesa prawie nie jadam (tylko rybki - mniam), a wedlin to wcale... nie lubie i koniec! FUJ! Nie. NIE FUJ ! MNIAM ! :cool1: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a): Kasiu, ja przepraszam że tak wprost pytam ale z Tobą to wszystko dobrze? :roll: :evil_lol: :eviltong: mysle ze tak... oczywiscie ze tak!!! :eviltong: ja zyje na serach, serkach i sereczkach :lol: plus zieleninka :) tak mam od dziecka... a ze przezylam juz pare ladnych latek, to jak widac da sie tak ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Teklunia napisał(a):mysle ze tak... oczywiscie ze tak!!! :eviltong: ja zyje na serach, serkach i sereczkach :lol: plus zieleninka :) tak mam od dziecka... a ze przezylam juz pare ladnych latek, to jak widac da sie tak ;) haha a no da sie da :eviltong: wiadomo, co pancia nie lubi to psina zje ( miecho mam na mysli oczywiście :eviltong: ) Quote
olcha Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 To tak jak ja! Myślałam, że sama żyje na tym świecie no :multi: wegetarianka ze mnie żadna ale mięsko też rzadko jadam. A salcesony, boczki, żeberka i inne są FUJ! A szyneczka zależy jaka, jak nie mająca żył to da się zjeść :cool1: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Teklunia napisał(a):mysle ze tak... oczywiscie ze tak!!! :eviltong: ja zyje na serach, serkach i sereczkach :lol: plus zieleninka :) tak mam od dziecka... a ze przezylam juz pare ladnych latek, to jak widac da sie tak ;) Tracisz to co najlepsze z jedzenia :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... No ale cóż, każdy lubi co innego ;) ... A teraz nowe fotoski Tenusia poprosimy :mad: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tracisz to co najlepsze z jedzenia :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... No ale cóż, każdy lubi co innego ;) ... A teraz nowe fotoski Tenusia poprosimy :mad: ... no własnie my tu tak gadu gadu o jedzeniu a kasia sprytnie ukrywa tenusia :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Tena zdjec nie ma, za to jest paskudna pogoda za oknem... Te biale smugi to mokry, oblepiajacy snieg :roll: A to nasze wa5rszawskie odsniezone chodniki :diabloti: Quote
Recommended Posts