Camara Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Teklunia napisał(a):a to fotki weekendowe jeżżżuuu! ale on jest śliczny :P i jakie futerko boskie :D Quote
Teklunia Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 a dziekujemy, dziekujemy :) futerko czeszemy codziennie, to jedna z ulubionych czynnosci Tena :) Quote
sota36 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 slicznie juz wyglada!!! brawo!!! a moze Agata tez obetne??? bedzie kolejny briard krotkowlasy -:):):) Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Jak Ten cudownie obrasta :angel: Futerko ma naprawdę śliczne i zadbane . Cudo . :calus: Quote
Teklunia Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 sota36 napisał(a):a moze Agata tez obetne??? bedzie kolejny briard krotkowlasy nie wiem czy by Ci to wybaczyl :-? przeciaz przynoszenie na tych klakach roznych skarbow do domciu to prawdziwa radosc... mozna popatrzec jak Panstwo sie wsciekaja i sprzataja ;) a z drugiej strony krotka fryzurka przyciaga wzrok. na ulicy ciagle sie ktos za nim oglada :) a ja sobie po cichutku pekam z dumy... :wink: Quote
AniaZi Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Teklunia napisał(a):a to fotki weekendowe słodziaczek "malutki" :angel: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 a ja jestem nadal przekonana, ze to bardzo mlodziutki psiak, i juz nie moge sie doczekac zdjec zarosnietego Ten-a :lol: Quote
Teklunia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a):a ja jestem nadal przekonana, ze to bardzo mlodziutki psiak, i juz nie moge sie doczekac zdjec zarosnietego Ten-a no wiec ja mam takie samo wrazenie... i czasem ludzie, ktorzy ans zaczepiaja mowia ze to musi byc szczeniaczek :) chyba musze poprosic jeszcze jednego weta o opinie. Quote
Teklunia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 a to Tenek w drugim dniu jesieni (ktora wyglada jak lato :D ) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Teklunia cudnego masz tego potworka :lol: poczekaj już niedługo będzie Ci zarzucał swoją bujną grzywą :P ps. briardki to chyba mają to do siebie że kochają się bawić skarpetkami ( moj gajek też biegał przez miesiąc w skarpetach, zapalenie :-? ) i szalenie się ciągną na smyczy :P ale jak ich tutaj nie kochać :lol: wygłaskaj go ode mnie i gajka :) Quote
Teklunia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 pewnie ze wyglaszcze:D a nie kochac sie nie da, masz racje. jak przyjdzie taka zasliniona, ogromna morda i zacznie sie łasic albo upominac o glaskanie, to az sie cos robi w srodku... :) Quote
sota36 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Ty nie musisz pociuchutko pekac z dumy!!! Ten robi to za Ciebie - duma go rozpiera ze swoich opiekunow, ze wlasnie trafil na Was - ma tego nosa!!!!! Quote
Teklunia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: zarumienilam sie po same czubeczki uszu... Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 sota36 napisał(a):Ty niemususz pociuchutko pekac z dumy!!! Ten robi to za Ciebie - duma go rozpiera ze swoich opiekunow, ze wlasnie trafil na Was - ma tego nosa!!!!! :lol: :lol: i to jakiego :wink: Quote
sota36 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Musialam zmiienic poprawnosc postu, bo sie zrobil, co widac w cytacie Ali, niezrozumialy - ale jak sie ma goraczke, to i pisanina nie idzie dobrze. A "dziecka" by sie ucieszyly, ale do maja tuz tuz, a wiadomo =matury - i widzicie - jak ja sie poswiecam!!! Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 sota36 napisał(a):Musialam zmiienic poprawnosc postu, bo sie zrobil, co widac w cytacie Ali, niezrozumialy - ale jak sie ma goraczke, to i pisanina nie idzie dobrze. A "dziecka" by sie ucieszyly, ale do maja tuz tuz, a wiadomo =matury - i widzicie - jak ja sie poswiecam!!! siakoś dla mnie był zrozumiały :wink: 8) Quote
Teklunia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 teraz ja nie rozumiem :oops: co w nim bylo niezrozumialego? moze i ja zlapalam to chorobsko, bo tez cos ciezko mi sie mysli... :oops: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Teklunia napisał(a):teraz ja nie rozumiem :oops: co w nim bylo niezrozumialego? moze i ja zlapalam to chorobsko, bo tez cos ciezko mi sie mysli... :oops: czyli idzie w sieci :evil: 8) Quote
Teklunia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 ano tak :D trzeba pisac w rekawiczkach, bo moze przenosic sie przez klawiature... ;) Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 ja już myślałam o maseczce na ćwarz 8) :lol: Quote
sota36 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Ach - mowie, zem pokrecona ta goraczka - chodzi, ze ten post mial sie znalezc w moim, czyli o Agacie!!! Boze - przeciez nikt nie jest doskonaly! A prawda jest taka, ze jestem chora, mam goraczke, stad te brednie, i zamiast pojsc do lekarza, to dalej pracuje i gnebie te biedne dzieci, czyli m.in. maturzystow, bo niestety, ten egzamin tuz tuz. Quote
Recommended Posts