sota36 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Kasiu mus przyjechać bo nam tu w kompleksy powpadasz tyś je gryfno , szykowno frelka :loveu: a my wom tu pszajemy fest a fest A dyc! Pieruna, łona mysli, ze my fandzolimy! Quote
olcha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Cześć Kasieńko :p Pocieszę Cię, że również nic nie rozumiem. Mogę się tylko domyślać. Czekam na więcej zdjęć Tenusia bo go dawno widać nie było :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 hej kasiu, widze, ze ty tak czasowa jak i ja ostatanio :shake: Quote
Teklunia Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Moje Wy kochane dziewczynki :loveu::loveu::loveu: Jak ja Was uwielbiam :buzi: Wchodze tu po tylu dniach i mam zaległości do nadrobienia - to straszniemiłe uczucie! i to śląskie zaległości :lol: Tej połowy, której nie zrozumiałam, to sobie dopowiedziałam ;) U mnie pracowicie, mgliście (za oknem), ale w sumie dobrze :) U Tenusia też, ok, chociaż w piątek rozciął sobie poduszeczkę w łapie i przez dwa dni kulał okropnie :( A w sobotę miałam imieninki :oops: A teraz lece do pracki! aha - przeżyłam szok jak tu dziś zajrzałam! Co to za zmiany na naszej Dogo?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Teklunia Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 sota36 napisał(a):Kasiu a jak Wy w Wawie na przystojnego faceta gadacie????Jolu, chyba...przystojny faceet ;) Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='sota36']A dyc! Pieruna, łona mysli, ze my fandzolimy!:mad:no cza ją nauczyć godać;) [quote name='Teklunia']Jolu, chyba...przystojny faceet ;)jakoś tak niepoetycko:evil_lol: Cześć zapracowana Kasiu:p Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Teklunia napisał(a):A w sobotę miałam imieninki :oops: AAAAAAAAAAAAAAAAAAA tooo wszytskiego najlepszego nasza bliźniaczko :buzi: Twoje zdróweczko :drinking: Quote
zuzolandia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witanko ;-) Imieninki ???? a no tak przeca Wy tam w Polszcze odprawiocie takowe guselka ;-)..... no to spoznione ale bardzooo szczereee zycczonkaa ;-) TWOJE ZDROWKO KASIENKO !!!!! Buziole dla KUDłATEGO ! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Kasiu spóźniłam się z życzeniami imieninowymi :placz: ale mnie nie było i to dlatego :placz: Za to mam kfiatuszka dla Ciebie :loveu: Buziole dla mojego sunusia Tenusia :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Teklunia'] Wchodze tu po tylu dniach i mam zaległości do nadrobienia - to straszniemiłe uczucie! i to śląskie zaległości :lol: Tej połowy, której nie zrozumiałam, to sobie dopowiedziałam ;) haha, Kasiu nadal gwarowo u Ciebie :evil_lol: i samymi komplemencikami cię zasypują :loveu: [quote name='zuzolandia']Witanko ;-) Imieninki ???? a no tak przeca Wy tam w Polszcze odprawiocie takowe guselka ;-)..... haha, gusełka...:evil_lol: no tak u nas tylko urodzinki świętują :p Kasiu, spóżnione ale szczere życzonka :buzi: a dla Tenusia także ślemy buziaczki :buzi: Quote
panienkabubu Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Kasiu, najlepszego :drinking: ja też miałam imieniny :cool3: Quote
Teklunia Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Dzień dobry! Solennie przysięgam że w ten weekend nadrobię wszystkie zaległości i odwiedzę Wasze galerie!!! A dzisiaj wybaczcie, ale przywitam się zbiorowo :lol: Wszystkim dziękuję za życzenia :buzi: Daguś - nic się nie martw...ja sama je przgapiłam ;) :evil_lol: Kasiu Bubu - sto lat, sto lat!!! :buzi: Ślązaczki moje kochane - u nas mało kto obchodzi urodziny! Tylko tak pocichutku, z najbliższymi, a imprezy i przyjęcia dla wszystkich "krewnych i znajomych" urządza się na imieniny :) A dziś śnił mi się język śląski :p Quote
panienkabubu Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Teklunia napisał(a): A dziś śnił mi się język śląski :p ale musialas miec koszmary :p Quote
zuzolandia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Przesyłomy slaskie kusiolki ;-)....sloneczne ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 panienkabubu napisał(a):ale musialas miec koszmary :p hahaha i dziw ze przezyła :eviltong: ja dzisiaj we snie zrzuciłam sobie lampke nocną na głowe :oops: Quote
panienkabubu Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha i dziw ze przezyła :eviltong: ja dzisiaj we snie zrzuciłam sobie lampke nocną na głowe :oops: :megagrin: :megagrin: :megagrin: buahahahah to co Ci sie musialo snic Madzia :biggrina: Quote
sota36 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 No i my tez! NA te imieninki!!! Choc na Slasku nie obchodzimy imienin, nie to co...gorole (nie mylic z 'górolami") Quote
Teklunia Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Hej dziewczynki :) Mam dzisiaj chwilkę czasu i latam po galeriach nadrabiając zaległości... A w ogóle to strasznie Was kocham :oops: Quote
Moniś Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Teklunia napisał(a): A w ogóle to strasznie Was kocham :oops: My też Cię Kochamy Kasieńko!:multi::loveu: Kurde, 6 godzina a ciemno jak cholera :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :pcześć Kasiu ..... wyklikaj na googlach Słownik gwary ślaskiej .....będziesz miała fajne sny;) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć Kasiu, nie martw się ja też śląskiego ni w ząb ni w oko nie umiem, to też nie każdy nawet wyłapuje, ze ja ze Śląska :evil_lol: P.S my tez Cię Kosiamy :loveu: Quote
sota36 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Teklunia napisał(a):[php]Hej dziewczynki :) A w ogóle to strasznie Was kocham :oops: W wersji slaskiej brzmi to "Pyrsk dziolszki - jak jo Wom przaja!": = slicznie, nie? Daga - to nie jest tak, ze ten kto mieszka na Slasku jest Slazakiem. Tak serio to Slazakow jest malutko!!! Niestety! Ci inni (np w tym ja) to sa "naturalizowani" Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :evil_lol:a ja rodowita ślązaczka jestem a można mnie zagiąć na gwarze :razz:jakoś mi chyba brak zdolności językowych;) Cześć Katarzyno Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 dzień dobry dziewczynki :) strasznie Was lubię, mówiłam to już? ;) coś czuję, że powinnam się zapisać na jakiś intensywny kurs śląskiego ;) [quote name='Moniś']My też Cię Kochamy Kasieńko!:multi::loveu: Kurde, 6 godzina a ciemno jak cholera :evil_lol:hahaha! ale dobitnie stwierdzilas ;) mnie też to dobija - 15.30 i zmrok za oknem:angryy: ale pocieszam się że już za niecały miesiac dni znowu zaczną się wydłużać! :p a oto Pan Pies i jego Ucho :lol: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Teklunia']dzień dobry dziewczynki :) strasznie Was lubię, mówiłam to już? ;) coś czuję, że powinnam się zapisać na jakiś intensywny kurs śląskiego ;) hahaha! ale dobitnie stwierdzilas ;) mnie też to dobija - 15.30 i zmrok za oknem:angryy: ale pocieszam się że już za niecały miesiac dni znowu zaczną się wydłużać! :p a oto Pan Pies i jego Ucho :lol: Witanko kochaniutka ;-) A jo z dziada pradziada czysto slazora zech jest :evil_lol: Ale mowic pieknie tez potrafie :evil_lol:.... Tenus oprocz ucholka ma takze pieknyyy usmiech na tej fotce :loveu: :loveu: :loveu: Buziaczki ...:loveu: Quote
Recommended Posts