Teklunia Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Kasieńko!:multi: Co porabiasz popołudniową porą? :lol::lol:czesc Moniczko :buzi: Byłam z mamą na wielkich zakupach :p Kupowałam sobie kilka ciuszków,a mamie pomagałam wybrać prezent dla mojego TZta, bo lada dzień będą jego urodzinki :) A teściówka chce się wkupić w łaski ukochanego zięciunia, więc się stara z tym prezentem ;) panienkabubu napisał(a):lizuska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kasia, tylko nie mow, ze jestes grubaaaaaaaaaa :diabloti: a TENek jest chudy jak jest mokry ;) sama pisalas ;)no nie jestem... choć jak każda szanująca się kobieta, uważam że co nieco dałoby się zrzucić ;) Quote
Moniś Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Teklunia napisał(a):Byłam z mamą na wielkich zakupach :p Kupowałam sobie kilka ciuszków, a to pokaż pokaż :D ja chętnie popatrzę :D :razz::razz: Quote
Teklunia Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Moniś napisał(a):a to pokaż pokaż :D ja chętnie popatrzę :D :razz::razz:nie ma na co... dwie zywczajne bluzeczki: biała z golfikiem i czarna na ramiączka (bez pleców :cool3:)... czesc Pika :bye: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Teklunia'] kasia ja ci powiem, ze ten ogon tenka mnie intryguje normalnie, tak po cichu powiem, ze guciowy joli ma baaatrdzo podobiasty :oops: Quote
mmbbaj Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Teklunia']jak każda szanująca się kobieta, uważam że co nieco dałoby się zrzucić ;) Chyba ubranie :evil_lol: Cześć Kasiu :multi: Poprzednia strona składa się głównie z przywitań :cool3: Zdjęcia Tenusia jak zwykle śliczne i takie...wesołe :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 czesc i czołem ;) słoneczko przynoszę blizniaki moje :p Quote
Alka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Kasiu, ja wprawdzie bez słoneczka ale równie cieplutko cię witam :loveu: Quote
Teklunia Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 DZIEŃ DOBRY... Ponury, pochmurny, ale chyba dobry ;) [quote name='madzia18sosnowiec']kasia ja ci powiem, ze ten ogon tenka mnie intryguje normalnie, tak po cichu powiem, ze guciowy joli ma baaatrdzo podobiasty :oops:Magda, to prawdziwy komplement :oops::oops::oops: :buzi: [quote name='mmbbaj']Chyba ubranie :evil_lol: Cześć Kasiu :multi: Poprzednia strona składa się głównie z przywitań :cool3: Zdjęcia Tenusia jak zwykle śliczne i takie...wesołe :loveu: ta też się zapowiada na powitaniową - czesć Gosiu :lol: a Tenuś zawsze jest wesoły (chyb aże śpi), więc zdjęcia nie mogą być nie-wesołe :) [quote name='madzia18sosnowiec']czesc i czołem ;) słoneczko przynoszę blizniaki moje :p Magda, a gdzie Ty dzisiaj słońce znalazłaś?:-o U nas szaro, bura i mokrawo :evil_lol: [quote name='Alka']Kasiu, ja wprawdzie bez słoneczka ale równie cieplutko cię witam :loveu:Cześć Aluś, u mnie też nie ma żadnego słoneczka... Ani śladu :shake: Quote
mmbbaj Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Teklunia napisał(a): ta też się zapowiada na powitaniową - czesć Gosiu :lol: Wiesz, szczerze mówiąc to mnie to trochę wkurza, a szczególnie jak dogo się ślimaczy :diabloti: I nie bardzo rozumiem ideę :roll: Wejść do galerii tylko po to żeby powiedzieć dzień dobry to takie nabijanie sobie postów! I co ma niby zrobić gospodarz, odpowiadać na nie? :evil_lol: Czy udać się z rewizytą? ;) Teklunia napisał(a): a Tenuś zawsze jest wesoły (chyb aże śpi), więc zdjęcia nie mogą być nie-wesołe :) Eeeee, nie chodziło mi tylko o samego Tenka! ;) Także o scenerię w jakiej jest na zdjęciach :lol: A w ogródku u twojej mamy tak kolorowo, słonecznie...:loveu: Quote
Teklunia Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 mmbbaj napisał(a):Wiesz, szczerze mówiąc to mnie to trochę wkurza, a szczególnie jak dogo się ślimaczy :diabloti: I nie bardzo rozumiem ideę :roll: Wejść do galerii tylko po to żeby powiedzieć dzień dobry to takie nabijanie sobie postów! I co ma niby zrobić gospodarz, odpowiadać na nie? :evil_lol: Czy udać się z rewizytą? ;) Gosia, chyba i to, i to :evil_lol: Ja to tak napawdę lubię włączyć rano komputer i zobaczyć takie "dzień dobry" od Was :) mmbbaj napisał(a):Eeeee, nie chodziło mi tylko o samego Tenka! ;) Także o scenerię w jakiej jest na zdjęciach :lol: A w ogródku u twojej mamy tak kolorowo, słonecznie...:loveu:to prawda, mama bardzo dużo czasu mu poświęca w sezonie... ciągle jakieś nowe lwiatki, regularne koszenie trawy itp :) za to teraz powoli się robi coraz smutniej - liście opadają, kwiatki już nie kwitną...jesień :-( Quote
mmbbaj Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Teklunia napisał(a): Ja to tak napawdę lubię włączyć rano komputer i zobaczyć takie "dzień dobry" od Was :) No skoro tak, to będę o tym pamiętać ;) Teklunia napisał(a):za to teraz powoli się robi coraz smutniej - liście opadają, kwiatki już nie kwitną...jesień :-( Ale teraz jest jeszcze kolorowo! Nie rycz! I....wiosna niedługo :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Przychodzimy chwalić się ogonem :evil_lol: :evil_lol: hyhyhyyhyhyh:evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 [quote name='panienkabubu']Przychodzimy chwalić się ogonem :evil_lol: :evil_lol: hyhyhyyhyhyh:evil_lol: :evil_lol:o Wy! chcecienam odebrać palmę ogonowego pierwszeństwa :mad: ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Teklunia napisał(a): Magda, a gdzie Ty dzisiaj słońce znalazłaś?:-o U nas szaro, bura i mokrawo :evil_lol: u nas tez tak było, ale jak sie słonce zobaczy nawet na zdjeciu to sie zaraz cieplej robi :eviltong: jak uchwyce ksiezyc to tez wam wrzuce na dobranocke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Teklunia napisał(a):o Wy! chcecienam odebrać palmę ogonowego pierwszeństwa :mad: ;) konkurencja nie spi :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 widzę ,że licytujecie się na ogonki...:evil_lol: dzień dobry Kasiu!:multi: u was też takie piekne słoneczko? :loveu: Quote
Teklunia Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']u nas tez tak było, ale jak sie słonce zobaczy nawet na zdjeciu to sie zaraz cieplej robi :eviltong: jak uchwyce ksiezyc to tez wam wrzuce na dobranocke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:u nas księżyc było widać w całej okazałości! :) a dziś już widać nawet słoneczko :multi: [quote name='panienkabubu']konkurencja nie spi :cool3: :cool3: :cool3:nie damy się!!! od jutra zaczynam kurację na porost włosów! ;) [quote name='Alka']widzę ,że licytujecie się na ogonki...:evil_lol: dzień dobry Kasiu!:multi: u was też takie piekne słoneczko? :loveu: czesc Alu :) już u Ciebie byłam i pisałam ze i my mamy śliczne słonko :) miłego dnia, kochani!!! Quote
sota36 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Czesc Kasiu - wpadlam i podziwiam .. Tena I Warszwskiego!!! Quote
Teklunia Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 sota36 napisał(a):Czesc Kasiu - wpadlam i podziwiam .. Tena I Warszwskiego!!!Jolu, pękamy z dumy, jka tak mówisz :oops::oops::oops: Moniś napisał(a):Witaj Kasiu w to szare popołudnie! :multi:a gdzie ono szare? pierwszy raz od kilku dni jest ślicznie i słonecznie :multi: choć rześko ;) Quote
sota36 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Eeeeee tam- fajny pies i tyle! Co tu sie rozwodzic? On taki jest,m bo Was kocha, wiec Wy o niego dbacie ,bo wpadliscie w pulapke milosci i tak powinno byc! Quote
Teklunia Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 I jeszcze kilka zabłąkanych na dysku zdjęć z lata... Quote
sota36 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Teklunia']I jeszcze kilka zabłąkanych na dysku zdjęć z lata... - i tak powinno byc! PIES+Czlowiek=MILOSC!!!! Quote
Recommended Posts