Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Kasieńko!:multi:
Co porabiasz popołudniową porą? :lol::lol:
czesc Moniczko :buzi: Byłam z mamą na wielkich zakupach :p Kupowałam sobie kilka ciuszków,a mamie pomagałam wybrać prezent dla mojego TZta, bo lada dzień będą jego urodzinki :) A teściówka chce się wkupić w łaski ukochanego zięciunia, więc się stara z tym prezentem ;)

panienkabubu napisał(a):
lizuska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kasia, tylko nie mow, ze jestes grubaaaaaaaaaa :diabloti:
a TENek jest chudy jak jest mokry ;) sama pisalas ;)
no nie jestem... choć jak każda szanująca się kobieta, uważam że co nieco dałoby się zrzucić ;)

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniś napisał(a):
a to pokaż pokaż :D ja chętnie popatrzę :D :razz::razz:
nie ma na co... dwie zywczajne bluzeczki: biała z golfikiem i czarna
na ramiączka (bez pleców :cool3:)...

czesc Pika :bye:

Posted

[quote name='Teklunia']jak każda szanująca się kobieta, uważam że co nieco dałoby się zrzucić ;)

Chyba ubranie :evil_lol:

Cześć Kasiu :multi: Poprzednia strona składa się głównie z przywitań :cool3:
Zdjęcia Tenusia jak zwykle śliczne i takie...wesołe :loveu:

Posted

DZIEŃ DOBRY...
Ponury, pochmurny, ale chyba dobry ;)

[quote name='madzia18sosnowiec']kasia ja ci powiem, ze ten ogon tenka mnie intryguje normalnie, tak po cichu powiem, ze guciowy joli ma baaatrdzo podobiasty :oops:Magda, to prawdziwy komplement :oops::oops::oops: :buzi:

[quote name='mmbbaj']Chyba ubranie :evil_lol:

Cześć Kasiu :multi: Poprzednia strona składa się głównie z przywitań :cool3:
Zdjęcia Tenusia jak zwykle śliczne i takie...wesołe :loveu:
ta też się zapowiada na powitaniową - czesć Gosiu :lol:
a Tenuś zawsze jest wesoły (chyb aże śpi), więc zdjęcia nie mogą być nie-wesołe :)

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc i czołem ;)

słoneczko przynoszę blizniaki moje :p
Magda, a gdzie Ty dzisiaj słońce znalazłaś?:-o U nas szaro, bura i mokrawo :evil_lol:

[quote name='Alka']Kasiu, ja wprawdzie bez słoneczka ale równie cieplutko cię witam :loveu:Cześć Aluś, u mnie też nie ma żadnego słoneczka... Ani śladu :shake:

Posted

Teklunia napisał(a):

ta też się zapowiada na powitaniową - czesć Gosiu :lol:

Wiesz, szczerze mówiąc to mnie to trochę wkurza, a szczególnie jak dogo się ślimaczy :diabloti: I nie bardzo rozumiem ideę :roll: Wejść do galerii tylko po to żeby powiedzieć dzień dobry to takie nabijanie sobie postów! I co ma niby zrobić gospodarz, odpowiadać na nie? :evil_lol: Czy udać się z rewizytą? ;)

Teklunia napisał(a):
a Tenuś zawsze jest wesoły (chyb aże śpi), więc zdjęcia nie mogą być nie-wesołe :)

Eeeee, nie chodziło mi tylko o samego Tenka! ;) Także o scenerię w jakiej jest na zdjęciach :lol: A w ogródku u twojej mamy tak kolorowo, słonecznie...:loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Wiesz, szczerze mówiąc to mnie to trochę wkurza, a szczególnie jak dogo się ślimaczy :diabloti: I nie bardzo rozumiem ideę :roll: Wejść do galerii tylko po to żeby powiedzieć dzień dobry to takie nabijanie sobie postów! I co ma niby zrobić gospodarz, odpowiadać na nie? :evil_lol: Czy udać się z rewizytą? ;)
Gosia, chyba i to, i to :evil_lol: Ja to tak napawdę lubię włączyć rano komputer i zobaczyć takie "dzień dobry" od Was :)

mmbbaj napisał(a):
Eeeee, nie chodziło mi tylko o samego Tenka! ;) Także o scenerię w jakiej jest na zdjęciach :lol: A w ogródku u twojej mamy tak kolorowo, słonecznie...:loveu:
to prawda, mama bardzo dużo czasu mu poświęca w sezonie... ciągle jakieś nowe lwiatki, regularne koszenie trawy itp :) za to teraz powoli się robi coraz smutniej - liście opadają, kwiatki już nie kwitną...jesień :-(

Posted

Teklunia napisał(a):
Ja to tak napawdę lubię włączyć rano komputer i zobaczyć takie "dzień dobry" od Was :)

No skoro tak, to będę o tym pamiętać ;)

Teklunia napisał(a):
za to teraz powoli się robi coraz smutniej - liście opadają, kwiatki już nie kwitną...jesień :-(

Ale teraz jest jeszcze kolorowo! Nie rycz! I....wiosna niedługo :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']Przychodzimy chwalić się ogonem :evil_lol: :evil_lol:

hyhyhyyhyhyh:evil_lol: :evil_lol:o Wy! chcecienam odebrać palmę ogonowego pierwszeństwa :mad: ;)

Posted

Teklunia napisał(a):

Magda, a gdzie Ty dzisiaj słońce znalazłaś?:-o U nas szaro, bura i mokrawo :evil_lol:

u nas tez tak było, ale jak sie słonce zobaczy nawet na zdjeciu to sie zaraz cieplej robi :eviltong: jak uchwyce ksiezyc to tez wam wrzuce na dobranocke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']u nas tez tak było, ale jak sie słonce zobaczy nawet na zdjeciu to sie zaraz cieplej robi :eviltong: jak uchwyce ksiezyc to tez wam wrzuce na dobranocke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:u nas księżyc było widać w całej okazałości! :)
a dziś już widać nawet słoneczko :multi:

[quote name='panienkabubu']konkurencja nie spi :cool3: :cool3: :cool3:nie damy się!!! od jutra zaczynam kurację na porost włosów! ;)

[quote name='Alka']widzę ,że licytujecie się na ogonki...:evil_lol:

dzień dobry Kasiu!:multi: u was też takie piekne słoneczko? :loveu:

czesc Alu :)
już u Ciebie byłam i pisałam ze i my mamy śliczne słonko :)

miłego dnia, kochani!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Czesc Kasiu - wpadlam i podziwiam .. Tena I Warszwskiego!!!
Jolu, pękamy z dumy, jka tak mówisz :oops::oops::oops:

Moniś napisał(a):
Witaj Kasiu w to szare popołudnie! :multi:
a gdzie ono szare? pierwszy raz od kilku dni jest ślicznie i słonecznie :multi: choć rześko ;)