Moniś Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='mmbbaj'] Moniś! A twój banerek jest naprawdę śliczny :loveu: Ojejjj...:oops::oops::oops: Dziękuję ślicznie :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='mmbbaj']A to dobre! :evil_lol: A mnie dogo dziś muli strasznie :diabloti: Do każdej galerii wchodzę wieki całe! Cześć Kasieńko:multi: Foteczki ostatnie to marzenie po prostu :loveu: Aż żal, że ostatnie! Moniś! A twój banerek jest naprawdę śliczny :loveu:Czesc Gosiu :) A ja też mam nowy bannerek!:multi: Monisia mi zrobila:multi: Za chwilkę go sobie ustawie! Quote
madzia20sosnowiec Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Teklunia'] a to wszystkoo to plaża przy naszym hotelu: ochhhh to ukojenie na moje serce takie zdjecia w taka pogode :loveu: kkasia czy ja moge prosic po cihutku o tenulka?:oops: :eviltong: Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ochhhh to ukojenie na moje serce takie zdjecia w taka pogode :loveu: kkasia czy ja moge prosic po cihutku o tenulka?:oops: :eviltong:proście a będzie Wam dane... :lol: oto i on: biegnę do Ciebie Madziu :) Quote
mmbbaj Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Gosiu :) A ja też mam nowy bannerek!:multi: Monisia mi zrobila:multi: Za chwilkę go sobie ustawie! Bannerek śliczny :loveu: Zdolna dziewczyna z Monisi :multi: Tenuś też śliczny :loveu: Piękne zdjęcia :klacz: Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 mmbbaj napisał(a):Tenuś też śliczny :loveu: Piękne zdjęcia :klacz: :buzi: :buzi: Quote
Moniś Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 mmbbaj napisał(a):Bannerek śliczny :loveu: Zdolna dziewczyna z Monisi :multi: No dziewczyny bez przesady :oops: Kasiu, Tenuś taki jest piękny, świetlisty, że brak słów :loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Teklunia']proście a będzie Wam dane... :lol: oto i on: biegnę do Ciebie Madziu :) dziekuje dziękuje dziękuje :loveu: :loveu: :loveu: ahhh jak pięknie, tenus sie tak pięknie komponuje z trawą!a wroc to trawa sie pięknie komponuje z tenkiem!:loveu: ahhh i ten ogonek:oops: :loveu: :loveu: :loveu: a wogole kasia to masz bardzo STYLOWY banerek, normalnie wszystko mi sie u was podobuje ;) dobranoc ;) Quote
malawaszka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Teklunia napisał(a):marzy mi się Norwegia... fiordy... :p ojjj tak taaakkk są cudne!!!! :loveu: a fotki wakacyjne rewelka :mdleje: a Tenek jak zawsze słodziak :-) maluszek którego pokazywałam ma juz domek :-) Quote
Moniś Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cześć Kasia!:multi: Wstawiaj Śpiochu ;););) Zostawiłam Ci wiadomość na gg, mam nadzieję, że doszła ;) Quote
Teklunia Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Moniś']No dziewczyny bez przesady :oops: Kasiu, Tenuś taki jest piękny, świetlisty, że brak słów :loveu::loveu::loveu::buzi: ........ [quote name='madzia18sosnowiec']dziekuje dziękuje dziękuje :loveu: :loveu: :loveu: ahhh jak pięknie, tenus sie tak pięknie komponuje z trawą!a wroc to trawa sie pięknie komponuje z tenkiem!:loveu: ahhh i ten ogonek:oops: :loveu: :loveu: :loveu: a wogole kasia to masz bardzo STYLOWY banerek, normalnie wszystko mi sie u was podobuje ;) dobranoc ;)dziendobry :) strasznie miła dla nas jestes... moze czegos chcesz? ;) w kazdym razie Dzieci Ci za mile slowa :buzi: [quote name='malawaszka']ojjj tak taaakkk są cudne!!!! :loveu: a fotki wakacyjne rewelka :mdleje: a Tenek jak zawsze słodziak :-) maluszek którego pokazywałam ma juz domek :-)dzieki Waszeczko :buzi: o maluchu wiem, bo czytam na bieżąco... barzdo sie ciesze, ze mu sie tak szybko udalo i ze nie zazna takich przezyc jak nasze schroniskowce... [quote name='Moniś']Cześć Kasia!:multi: Wstawiaj Śpiochu ;););) Zostawiłam Ci wiadomość na gg, mam nadzieję, że doszła ;)o 8 rano Ty mi każesz wstawać! nie ma mowy :evil_lol: niespodziankę znalazlam i bardzo mi sie spodobala ale wstawie pozniej, bo teraz muszę wyjsc i tylko na chwile wpadlam przywitac sie ze wszystkimi :) Quote
Alicja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Śliczny banerek ...nawet sobie przez niego weszłam :p cudeńko:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Czeeeeść Kasiu :multi: Udało mi się do Was dotrzeć, nadrobić zgrubsza zaległosi, cudnie wyglądasz w tym Majorkańskim kapeluszu, jak Hipsznaka :loveu: :loveu: o Tenku to mi już brakuje słow - chłopak Ci tak zarasta, taki misio :loveu: się z niego robi, że chciałoby się do niego przytulić, zwłaszcza teraz, kiedy powoli temperaturka spada :roll: Ucałuj go od cioci Dagusi :loveu: Aha no i bannerek cdowny, też mi się rzucił w oczy :loveu: Quote
Teklunia Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Czeeeeść Kasiu :multi: Udało mi się do Was dotrzeć, nadrobić zgrubsza zaległosi, cudnie wyglądasz w tym Majorkańskim kapeluszu, jak Hipsznaka :loveu: :loveu: o Tenku to mi już brakuje słow - chłopak Ci tak zarasta, taki misio :loveu: się z niego robi, że chciałoby się do niego przytulić, zwłaszcza teraz, kiedy powoli temperaturka spada :roll: Ucałuj go od cioci Dagusi :loveu: Aha no i bannerek cdowny, też mi się rzucił w oczy :loveu: wszyscy chwalą bannerek - Monika powinna pękać z dumy :) a Tenus nam zarasta - co ty już nie pamiętasz że to w połowie Twój pies? :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Teklunia'] a Tenus nam zarasta - co ty już nie pamiętasz że to w połowie Twój pies? :cool3: Kasiu no oczywiście, ze pamiętam, iż Tenus i Oskaruś są Naszymi własnościmi/ pieskami :loveu: I obydwoje Nam zarastają :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Teklunia']:buzi: ........ dziendobry :) strasznie miła dla nas jestes... moze czegos chcesz? ;) w kazdym razie Dzieci Ci za mile slowa :buzi: o nie wszystko tylko nie dzieci :eviltong: a miła jestem, bo ja wogole taka zawsze byłam a poza tym, co ja sie bede z uczuciami kryc, jak naprawde uwielbiam was blizniaki :loveu: Quote
Alka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cześć Kasiu! Biegnący Tenuś miodzio:loveu::loveu::loveu: ten śliczny futrzak wprost się unosi nad ziemią :loveu::loveu::loveu: świetny awatar , lubię takie rozmazania:multi: Quote
Teklunia Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):o nie wszystko tylko nie dzieci :eviltong: a miła jestem, bo ja wogole taka zawsze byłam a poza tym, co ja sie bede z uczuciami kryc, jak naprawde uwielbiam was blizniaki :loveu:Ty niedobra, nie łap za słówka umęczonej kobiety :mad: ;) a poza tym czemu nie? nie chcesz mieć dzieci? ;) Quote
Moniś Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Kasiu, ten jest już bez "piorunów" ;) Quote
Teklunia Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Moniś']Kasiu, ten jest już bez "piorunów" ;) Moniś, ale mi się ten z piorunami bardzo podoba! :) Quote
Moniś Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Teklunia napisał(a):Moniś, ale mi się ten z piorunami bardzo podoba! :) bierz ktory chcesz ;);) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Teklunia napisał(a):Ty niedobra, nie łap za słówka umęczonej kobiety :mad: ;) a poza tym czemu nie? nie chcesz mieć dzieci? ;) jeszcze nie kcem :eviltong: :eviltong: :eviltong: branoooc;) Quote
Teklunia Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Dzien dobry moi mili :) Grzecznie się witam, jak mnie mamusia uczyła i znikam od razu, bo pracowity dzień przede mną... Papa :bye: Quote
Alka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 dzień dobry Kasiu!:multi: Wcale nie jestem ciekawa:eviltong:, ale mogłabyś skrobnąć co będziesz robiła :evil_lol: tak wczeście się zerwałaś;) miłego dnia zyczę ! Quote
Moniś Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Cześć Kasiu!:multi::multi: Alka napisał(a): Wcale nie jestem ciekawa:eviltong:, ale mogłabyś skrobnąć co będziesz robiła :evil_lol: tak wczeście się zerwałaś;) Ja też nie jestem ciekawa:evil_lol::evil_lol:, ale mogłaś zdradzić gdzie tak rano wybyłaś:eviltong: Quote
Recommended Posts