Teklunia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Kasiu ....to niemożliwe ze on tak się owłosił :crazyeye:oj, Alu, nawet gorzej niz tak... to co widac nie oddaje w pełni jego owłosienia :evil_lol: dziś porównywałam jego włosy na karku do moich i wyszło mi że on ma dłuższe:-o a moje są do ramion, więc nie takie znowu krótkie! Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 boooooooooożesz ty moj, kasia ja nie wierze ze tyyyyyyyyle siersci ma juz tenek :-o przyznaj sie dokleiłas :cool3: a tak wogole to czesc i czołem ps.zazdraszczam urlopu :oops: Quote
Teklunia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']boooooooooożesz ty moj, kasia ja nie wierze ze tyyyyyyyyle siersci ma juz tenek :-o przyznaj sie dokleiłas :cool3: a tak wogole to czesc i czołem ps.zazdraszczam urlopu :oops: nie wierze! może ja już zasnelam i mi sie sni? czy to Magda?!? to Ty zyjesz? ;) gdzie bylas tyle czasu Ty łobuzico? :mad: co u mojej bliżniaczki Gajeczki? Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Teklunia napisał(a):nie wierze! może ja już zasnelam i mi sie sni? czy to Magda?!? to Ty zyjesz? ;) gdzie bylas tyle czasu Ty łobuzico? :mad: co u mojej bliżniaczki Gajeczki? tak tak twoje piekne oczy sie nie mylą, wrociłam, i bede dzielnie napastowac wasza galerie :cool3: a u gajki wszystko jak było, dwa dni temu odbyło sie generalne pranie futerka :eviltong: zapraszam do galerii, co bys nie zapomniała o nas :evil_lol: Quote
Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 cześć Kasiu !:multi: Druga zguba (po Madzi ;)) się odnalazła.:multi: Oglądałam już wcześniej foty z Majorki, piękne zarazem ,ale nic nie pisałam ...;) Cieszę się ,że wyjazd się udał :multi:, tylko więcej fotek bym z chęcią zobaczyła.:p a Tenuś jaki piękny:loveu:, futrzasty ... buziaczki dla niego :loveu: Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 cześć Kasieńko zdjecia delfinków cudowne - ja jeszcze nie widziałam tych ślicznotek na żywo :( Tenuś bombowy a tu hihih wygląda dokładnie jak leniwiec z Epoki Lodowcowej ;) Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):tak tak twoje piekne oczy sie nie mylą, wrociłam, i bede dzielnie napastowac wasza galerie :cool3: a u gajki wszystko jak było, dwa dni temu odbyło sie generalne pranie futerka :eviltong: zapraszam do galerii, co bys nie zapomniała o nas :evil_lol:bardzo lubię być napastowana :lol: u Ciebie już byłam, ale kąpielowej relacji jeszcze nie ma :roll: Alka napisał(a):cześć Kasiu !:multi: Druga zguba (po Madzi ;)) się odnalazła.:multi: Oglądałam już wcześniej foty z Majorki, piękne zarazem ,ale nic nie pisałam ...;) Cieszę się ,że wyjazd się udał :multi:, tylko więcej fotek bym z chęcią zobaczyła.:p a Tenuś jaki piękny:loveu:, futrzasty ... buziaczki dla niego :loveu:Zgubo-Alu! Tak się cieszę że i Ty się odnalazłaś :multi: Mam nadzieję że na dobre!!! Gosiek napisał(a):cześć Kasieńko zdjecia delfinków cudowne - ja jeszcze nie widziałam tych ślicznotek na żywo :( Tenuś bombowy a tu hihih wygląda dokładnie jak leniwiec z Epoki Lodowcowej ;)czesc Gosia :) oj, leniwcem to on z pewnością nie jest ;) energia wprost go rozpiera :) Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 sesja pościelowa chodziłem, zaglądałem, kombinowałem... patrzyłem błagalnie... i w końcu się udało - wyprosiłem sobie wejscie na łóżeczko :) podusia, pilot od TV - to się nazywa życie :multi: ale daj spokój, nie wal mi tym fleszem po oczach! możesz co najwyżej podrapać po brzuszku... o tam... chrrr psiii, chrrrr psiii... co, juz rano? trzeba wstawac? jeszcze się tylko poprzeciągam i wstaję... no słowo, zaraz wstanę! o widzisz, łapy już wstały! ;) i brutalny powrót na ziemię, do mojego pieskiego życia :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Teklunia']sesja pościelowa chodziłem, zaglądałem, kombinowałem... patrzyłem błagalnie... i w końcu się udało - wyprosiłem sobie wejscie na łóżeczko :) podusia, pilot od TV - to się nazywa życie :multi: ale daj spokój, nie wal mi tym fleszem po oczach! możesz co najwyżej podrapać po brzuszku... o tam... chrrr psiii, chrrrr psiii... co, juz rano? trzeba wstawac? jeszcze się tylko poprzeciągam i wstaję... no słowo, zaraz wstanę! o widzisz, łapy już wstały! ;) i brutalny powrót na ziemię, do mojego pieskiego życia :shake: hahahah kasia swietna relacja, baaaaaaaaaaardzo mi sie podoba sesyjka poscielowa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Moniś Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Kurde blade!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale Ten Tenuś ma piękne włoski:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kasiu masz jeszcze delfinki?:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dawaj :mad::mad: Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Magda - jemu też się w pościeli podobało :lol: Monika - nie mam delfinków, ale ma foczki... Mogą być? Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ale słodka pościelówka :loveu: A tobie Kasiu też nie najgorzej ;) Łóżeczko, pilocik, telewizorek i Tenuś :lol: Dawaj foczki! Też są koffane :loveu: Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 takie wielkie cielska :lol: Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Kasiu! Drugie zdjątko mi się w monitorku nie mieści :evil_lol: poprawiam! trzecie zdjątko! :evil_lol: Quote
bonita Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 U lala jaka ta foka olbrzymia:crazyeye: :-o :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='bonita']U lala jaka ta foka olbrzymia:crazyeye: :-o :evil_lol: prawda? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 :multi:o foczaki:multi::multi::multi: a to jest extra zdjęcie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='mmbbaj']Kasiu! Drugie zdjątko mi się w monitorku nie mieści :evil_lol: poprawiam! trzecie zdjątko! :evil_lol: [quote name='bonita']U lala jaka ta foka olbrzymia:crazyeye: :-o :evil_lol: o Wy złośliwce :mad: chciałam pokazać fokę 1:1 ;) Quote
PIKA Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 brutalny powrót na ziemię, do mojego pieskiego życia :shake: Biedny Tenus :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 hahaha a ta foka to co?na wakacje tam przyjechała?:evil_lol: Quote
olcha Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Się zawłosił chłopak :crazyeye: ale mu u Ciebie dobrze :multi: Quote
Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 śliczne foczki:loveu: ale piekniejszy pościelowy Tenuś:loveu: Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='PIKA']Biedny Tenus :shake:taka już jestem okrutna :diabloti: [quote name='madzia18sosnowiec'] hahaha a ta foka to co?na wakacje tam przyjechała?:evil_lol:hihihi :D no wlaśnie chyba tak :lol: [quote name='Alka']śliczne foczki:loveu: ale piekniejszy pościelowy Tenuś:loveu:dzięki Aluś:) [quote name='olcha']Się zawłosił chłopak :crazyeye: ale mu u Ciebie dobrze :multi:myślisz że włosy to mu ze sczęscia rosną? ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 kasia kasia a gdzie tenulek?jeszcze tenulka, tak sie stęskniłam za tym naszym blizniakiem :loveu: Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']kasia kasia a gdzie tenulek?jeszcze tenulka, tak sie stęskniłam za tym naszym blizniakiem :loveu:specjalnie dla Ciebie - pędząca kupa futra :lol: Quote
Recommended Posts