Daga_i_Oskar Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Cześć Kasiu :multi: Jak sie ma mój Kochany Tenulek? Proszę go ode mnie wymiziać i wycałować :loveu: ach jaki on cudowny :loveu: Quote
grygy Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Boooshe jak mnie już tu dawno nie było! W szoku jeste, ale Tenuś się puuuchaty zrobił :loveu: Cuuudo:loveu: Wydrapać za uszkiem pięknisia prosze :cool1: pozdrawiam Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 :crazyeye:o rany Kasiu ile foteczków........ Quote
panienkabubu Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 nooo :cool3: :cool3: Kasiorka postaralas sie z fotkami :cool3: :cool3: Wilanow cuuuuuudowny, az mi sie znowu warszawy zachcialo :cool3: :cool3: i Teeenek tez jest :multi: :multi: tylko teraz nie znikaj na miesiac bez fotek :eviltong: :eviltong: nie mysl, ze dodalas troche wiecej niz kilka, to teraz damy Ci spokoj :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 A ja teraz dopiero dojrzałam zdjęcia z wilanowa :oops: wszytskie oczywiście cudowne, jednak ja pozostaję miłośniczką zdjęc na których jest moje 2 dziecko, nieco większe od tego pierwszego :lol: Dzieńdoberek ta[SIZE=2]k w ogóle :cool3: Quote
Teklunia Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 dzien dobry :bye: :[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany Kasiu ile foteczków........a widzisz - potrafię zaskakiwać ;) [quote name='panienkabubu']nooo :cool3: Kasiorka postaralas sie z fotkami :cool3: Wilanow cuuuuuudowny, az mi sie znowu warszawy zachcialo :cool3: i Teeenek tez jest :multi: tylko teraz nie znikaj na miesiac bez fotek :eviltong: nie mysl, ze dodalas troche wiecej niz kilka, to teraz damy Ci spokoj :eviltong: :diabloti:szczerze mówiąc n ato liczylam :oops: ;) [quote name='Daga_i_Oskar']A ja teraz dopiero dojrzałam zdjęcia z wilanowa :oops: wszytskie oczywiście cudowne, jednak ja pozostaję miłośniczką zdjęc na których jest moje 2 dziecko, nieco większe od tego pierwszego :lol: Dzieńdoberek ta[SIZE=2]k w ogóle :cool3: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi: Jak sie ma mój Kochany Tenulek? Proszę go ode mnie wymiziać i wycałować :loveu: ach jaki on cudowny :loveu:drugie dziecko na pewno będzie wdzięczne za całuski... niedługo je dostanie :p [quote name='*luthien*']:buzi: :calus:o kurcze, ale się milutko zrobilo ;):p [quote name='dbsst']Ceść :cool3:czesc Debe! Ty też chcesz się poprzytulać? :cool3: [quote name='grygy']Boooshe jak mnie już tu dawno nie było! W szoku jeste, ale Tenuś się puuuchaty zrobił :loveu: Cuuudo:loveu: Wydrapać za uszkiem pięknisia prosze :cool1: pozdrawiamnie do wiary, któż to się pojawił u nas :lol: to jak już jesteś, to może wstawisz wreszcie swoje cuda? :cool3: Quote
Alka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Witaj Kasiu !:multi: U Was też tak ładnie słoneczko świeci :multi: Quote
Teklunia Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Alka napisał(a):Witaj Kasiu !:multi: U Was też tak ładnie słoneczko świeci :multi:slicznie swieci, Alu :) dlatego zbieram sie i jade do Tenka...porobie mu jakies zdjecia na tym slonku :) Quote
Alka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 porób Kasiu duuuużo zdjątek :multi::multi::multi: buziaczki dla Tenusia !:loveu: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Teklunia']slicznie swieci, Alu :) dlatego zbieram sie i jade do Tenka...porobie mu jakies zdjecia na tym slonku :) jeeeeee:multi: Będą zdjęcia, będą zdjecia:lilangel: Quote
Teklunia Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 jest duuużo zdjęć :D ale obrobię je dopiero jutro, bo dziś jakoś nietęgo się czuje :shake: Tenuś został wyściskany i wycałowany od Was wszystkich i mogę ręczyć, że mu się to podobalo :lol: luthien - genialny banerek :multi: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Teklunia'] luthien - genialny banerek :multi: dzięki:buzi:Możesz jeszcze ode mnie i od Ergi uściskać i wycałować x2 :Cool!: Quote
mmbbaj Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cześć Kasiunia :multi: [quote name='Teklunia'] Tenuś...cud miód i orzeszki :loveu: Po prostu malinka :loveu: :loveu: :loveu: , pościel też słodziasta;) [quote name='Teklunia'] Kasiu, jakie śliczne foty w Wilanowie zrobiłaś! :crazyeye: a kacuchacuuuudna:loveu: Quote
Teklunia Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='mmbbaj']Cześć Kasiunia :multi: Tenuś...cud miód i orzeszki :loveu: Po prostu malinka :loveu: :loveu: :loveu: , pościel też słodziasta;) Kasiu, jakie śliczne foty w Wilanowie zrobiłaś! :crazyeye: a kacucha cuuuudna:loveu:czesc Gosienko :) Kupe lat ;) Ogłoszam ze mam zdjęcia! Oto one: i jabłuszka z jabłonki mojej mamy :) Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Życie Tenka Ze Światłem We Włosach ... Dzień dobry Kasiu. :p Zamiast sprzątać ten KOSMICZNY burdel, którym jestem otoczona siedzę przed komputerem. To się chyba nazywa - w wersji soft - NIEFRASOBLIWOŚĆ :cool3: Quote
panienkabubu Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ja tez mam zdjecia ;) Niebawem bedą w benowej galerii :p Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ale mi zrobiłaś chętkę na jabuszka... :( Daj jedno A psisko :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Ale mi zrobiłaś chętkę na jabuszka... :( Daj jedno A psisko :loveu: A mój tato kupił dziś na targu pyszne jabłuszka :loveu: tylko czerwone :) rozpływają sie w ustach :loveu: Quote
Teklunia Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 no zesz... zezarlo mi posta którego wyprodukawalam :angryy: wiec jeszcze raz: HankaRupczewska napisał(a): Dzień dobry Kasiu. :p Zamiast sprzątać ten KOSMICZNY burdel, którym jestem otoczona siedzę przed komputerem. To się chyba nazywa - w wersji soft - NIEFRASOBLIWOŚĆ :cool3:ja bym powiedziała ze to zdrowe podejscie ;) panienkabubu napisał(a):A mój tato kupił dziś na targu pyszne jabłuszka :loveu: tylko czerwone :) rozpływają sie w ustach :loveu:ja kocham wielka namietna miłoscia wszystkie jabłka :loveu: jestem od nich uzalezniona - co najmniej 3 dziennie zjadam. dlatego pod tym wzgledem lipiec to najgorszy okres roku, bo nie ma naszych polskich jabłuszek :shake: :: FiGa :: napisał(a):Ale mi zrobiłaś chętkę na jabuszka... :( Daj jedno A psisko :loveu:kochana! z dziką rozkoszą bym Ci nadawała tych jabłuszek!!! my juz toniemy w nich. dojrzewaja, spadaja na ziemie i gniją :shake: w zeszlym tygodniu 3 razy robilam na obiad ryż z jabłkami, a słoików z musem jabłkowym mam 15 (a moja mama ze 30 :evil_lol:)! panienkabubu napisał(a):Ja tez mam zdjecia ;) Niebawem bedą w benowej galerii :pwiem, widzialam juz :p i nawet cosik napisalam ;) Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Kasiu Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :new-bday::BIG: Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Kasieńko ....wszystkiego naj naj najlepszego ........................ Quote
Teklunia Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Pika, Ala i Allicja - dziękuję Wam slicznie :buzi: To niesamowicie miłe uczucie, jak się tu wchodzi i widzi że ktoś pamięta o Twoich urodzinach :oops: Jeszcze raz ślicznie dizękuję i zapraszam na szarlotkę ;) A teraz lecę do pozostałych jubilatów :lol: Quote
Vectra Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 wpadłam na te szarlotke :sabber: :sabber: a tak wogóle to : [SIZE="7"]wszystkiego naj naj naj - 100 lat :new-bday: :new-bday: :BIG: :tort: Quote
Recommended Posts