Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boooshe jak mnie już tu dawno nie było!
W szoku jeste, ale Tenuś się puuuchaty zrobił :loveu: Cuuudo:loveu: Wydrapać za uszkiem pięknisia prosze :cool1:
pozdrawiam

Posted

nooo :cool3: :cool3: Kasiorka postaralas sie z fotkami :cool3: :cool3:
Wilanow cuuuuuudowny, az mi sie znowu warszawy zachcialo :cool3: :cool3:
i Teeenek tez jest :multi: :multi:
tylko teraz nie znikaj na miesiac bez fotek :eviltong: :eviltong: nie mysl, ze dodalas troche wiecej niz kilka, to teraz damy Ci spokoj :eviltong: :eviltong: :diabloti:

Posted

A ja teraz dopiero dojrzałam zdjęcia z wilanowa :oops: wszytskie oczywiście cudowne, jednak ja pozostaję miłośniczką zdjęc na których jest moje 2 dziecko, nieco większe od tego pierwszego :lol:

Dzieńdoberek ta[SIZE=2]k w ogóle :cool3:

Posted

dzien dobry :bye:

:[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany Kasiu ile foteczków........a widzisz - potrafię zaskakiwać ;)

[quote name='panienkabubu']nooo :cool3: Kasiorka postaralas sie z fotkami :cool3:
Wilanow cuuuuuudowny, az mi sie znowu warszawy zachcialo :cool3:
i Teeenek tez jest :multi:
tylko teraz nie znikaj na miesiac bez fotek :eviltong: nie mysl, ze dodalas troche wiecej niz kilka, to teraz damy Ci spokoj :eviltong: :diabloti:szczerze mówiąc n ato liczylam :oops: ;)

[quote name='Daga_i_Oskar']A ja teraz dopiero dojrzałam zdjęcia z wilanowa :oops: wszytskie oczywiście cudowne, jednak ja pozostaję miłośniczką zdjęc na których jest moje 2 dziecko, nieco większe od tego pierwszego :lol:

Dzieńdoberek ta[SIZE=2]k w ogóle :cool3: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi:

Jak sie ma mój Kochany Tenulek?
Proszę go ode mnie wymiziać i wycałować :loveu:
ach jaki on cudowny :loveu:drugie dziecko na pewno będzie wdzięczne za całuski... niedługo je dostanie :p

[quote name='*luthien*']:buzi: :calus:o kurcze, ale się milutko zrobilo ;):p

[quote name='dbsst']Ceść :cool3:czesc Debe! Ty też chcesz się poprzytulać? :cool3:

[quote name='grygy']Boooshe jak mnie już tu dawno nie było!
W szoku jeste, ale Tenuś się puuuchaty zrobił :loveu: Cuuudo:loveu: Wydrapać za uszkiem pięknisia prosze :cool1:
pozdrawiamnie do wiary, któż to się pojawił u nas :lol:
to jak już jesteś, to może wstawisz wreszcie swoje cuda? :cool3:

Posted

Alka napisał(a):
Witaj Kasiu !:multi:

U Was też tak ładnie słoneczko świeci :multi:
slicznie swieci, Alu :)
dlatego zbieram sie i jade do Tenka...porobie mu jakies zdjecia na tym slonku :)

Posted

[quote name='Teklunia']slicznie swieci, Alu :)
dlatego zbieram sie i jade do Tenka...porobie mu jakies zdjecia na tym slonku :) jeeeeee:multi: Będą zdjęcia, będą zdjecia:lilangel:

Posted

jest duuużo zdjęć :D ale obrobię je dopiero jutro, bo dziś jakoś nietęgo się czuje :shake:
Tenuś został wyściskany i wycałowany od Was wszystkich i mogę ręczyć, że mu się to podobalo :lol:

luthien - genialny banerek :multi:

Posted

[quote name='Teklunia']
luthien - genialny banerek :multi: dzięki:buzi:Możesz jeszcze ode mnie i od Ergi uściskać i wycałować x2 :Cool!:

Posted

Cześć Kasiunia :multi:
[quote name='Teklunia']

Tenuś...cud miód i orzeszki :loveu: Po prostu malinka :loveu: :loveu: :loveu: , pościel też słodziasta;)

[quote name='Teklunia']

Kasiu, jakie śliczne foty w Wilanowie zrobiłaś! :crazyeye:

a kacuchacuuuudna:loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Cześć Kasiunia :multi:

Tenuś...cud miód i orzeszki :loveu: Po prostu malinka :loveu: :loveu: :loveu: , pościel też słodziasta;)

Kasiu, jakie śliczne foty w Wilanowie zrobiłaś! :crazyeye:

a kacucha cuuuudna:loveu:czesc Gosienko :) Kupe lat ;)

Ogłoszam ze mam zdjęcia!
Oto one:

i jabłuszka z jabłonki mojej mamy :)

Posted

Życie Tenka Ze Światłem We Włosach ...

Dzień dobry Kasiu. :p
Zamiast sprzątać ten KOSMICZNY burdel, którym jestem otoczona siedzę przed komputerem.
To się chyba nazywa - w wersji soft - NIEFRASOBLIWOŚĆ :cool3:

Posted

no zesz... zezarlo mi posta którego wyprodukawalam :angryy:
wiec jeszcze raz:

HankaRupczewska napisał(a):

Dzień dobry Kasiu. :p
Zamiast sprzątać ten KOSMICZNY burdel, którym jestem otoczona siedzę przed komputerem.
To się chyba nazywa - w wersji soft - NIEFRASOBLIWOŚĆ :cool3:
ja bym powiedziała ze to zdrowe podejscie ;)

panienkabubu napisał(a):
A mój tato kupił dziś na targu pyszne jabłuszka :loveu: tylko czerwone :) rozpływają sie w ustach :loveu:
ja kocham wielka namietna miłoscia wszystkie jabłka :loveu: jestem od nich uzalezniona - co najmniej 3 dziennie zjadam. dlatego pod tym wzgledem lipiec to najgorszy okres roku, bo nie ma naszych polskich jabłuszek :shake:

:: FiGa :: napisał(a):
Ale mi zrobiłaś chętkę na jabuszka... :( Daj jedno

A psisko :loveu:
kochana! z dziką rozkoszą bym Ci nadawała tych jabłuszek!!! my juz toniemy w nich.
dojrzewaja, spadaja na ziemie i gniją :shake:

w zeszlym tygodniu 3 razy robilam na obiad ryż z jabłkami, a słoików z musem jabłkowym mam 15 (a moja mama ze 30 :evil_lol:)!

panienkabubu napisał(a):
Ja tez mam zdjecia ;)
Niebawem bedą w benowej galerii :p
wiem, widzialam juz :p i nawet cosik napisalam ;)

Posted

Pika, Ala i Allicja - dziękuję Wam slicznie :buzi:
To niesamowicie miłe uczucie, jak się tu wchodzi i widzi że ktoś pamięta o Twoich urodzinach :oops:

Jeszcze raz ślicznie dizękuję i zapraszam na szarlotkę ;)

A teraz lecę do pozostałych jubilatów :lol: