basia Posted September 23, 2003 Author Posted September 23, 2003 No to teraz ja :) Nie mam się czym chwalić, bo Ceik nie odniósł żadnego sukcesu. Prawdę mówiąc poniósł porażkę. Otrzymał oceną bardzo dobrą, pomimo iż opis ma bardzo ładny. Wystawa pod względem organizacyjnym nie była dobra. Bardzo mało miejsca dla szpiców, dużo dla wszelkich owczarków (miały drzewa gdzie mogły się schować przed naprawdę dokuczliwym upałem, czego haszczaki nie miały). Problem z parkingiem, chociaż nam udało się stanąć w cieniu, no i ogólnie duuużo psów, duuużo ludzi i duuużo zwiedzających. Co do naszego sędziego moja ocena mogła by być nieobiektywna dlatego powiem tylko co zauważyłam. Nikt nie klaskał na poparcie decyzji sędziego, co przy innych ringach miało miejsce. Klaskaliśmy tylko jak pozwolił psom czekać na ocenę w cieniu :wink: Poza tym gratuluje wszystkim zwycięzcom. To naprawdę wielka rzecz wygrać klubówkę. Jeszcze raz GRATULACJE i uściski łap!!! :angel: Quote
basia Posted September 23, 2003 Author Posted September 23, 2003 Ach, no i oczywiście chyba największe gratulacje dla LUKASA od Grzesia. Mistrz Polski w Uciągu!!! Spotkałam Grzesia. Był bardzo szczęśliwy i dumny, a z jego twarzy nie znikał uśmiech :lol: Lukas pokonał nawet malamuty, z resztą może sam Grześ opowie lub ktoś kto tam był. Quote
asia40 Posted September 23, 2003 Posted September 23, 2003 A czy będzie można zobaczyć fotki? Jest jakaś stronka? SH czy masz swoją pare na stronce? Albo prześlij mi na pocztę jeśli nie. Bardzo podoba mi sie waniliowy kolor u haszczaka. Byłam tylko na jednej wystawie (na razie) ale widziałam suczki z cieczką i bardzo brudne psy, nie wyczesane i liniejące. I wygrywały!!!!!!!!!!!! Quote
SH Posted September 23, 2003 Posted September 23, 2003 Asiu! Adres stronki na razie tylko na privie, bo jak pisałam w innym miejscu, jest jeszcze niegotowa :( Można tam jednak zobaczyc naszą zwycięską parę tj. Vanilkę i Wolfa. Może za kilka dni pojawi się ich wspólna fotka :-? Byłam tylko na jednej wystawie (na razie) ale widziałam suczki z cieczką i bardzo brudne psy, nie wyczesane i liniejące. I wygrywały!!!!!!!!!!!!coż :roll: tak to niestety wygląda :( Czasem decydują układy :evil: My na przykład nie dostaliśmy dyplomu dla Najlepszej Pary Hodowlanej Wystawy Klubowej 2003, bo...nikt nie przypuszczał, że ta para coś osiągnie w tej konkurencji. Trochę to dziwne,no nie :o Quote
SZAMAN Posted September 23, 2003 Posted September 23, 2003 Ma ktoś zdjęcia nowych gwiazdeczek z Coyoacan (Jagienki i Janosika), moze ktoś powie jakiej maści sa? :) Jagienka i Janosik są rudo-biali. Janosika może będę miała na wspólnym zdjęciu z Szamanem, ale nie wiem, bo nie ja robiłam te fotki. A i jest jeszcze Jutrzenka z Coyoacan. :D Quote
SZAMAN Posted September 23, 2003 Posted September 23, 2003 Ten temat jest teraz poczytny, więc tutaj wstawiam moje podziękowania dla Moniki od Manu&Chinooka za pomniejszenie fotki i opracowanie mojego nowego emblemaciku.Tak oto wygląda Szaman. Dziekujemy! :calus: I jeszcze jedno. W tv kablowej TOYA pokazali fragment z zawodów w uciągu i dzielnie ciągnącego Manu oraz zachęcającą go do tego Monikę i Waldka. Kto ma Toyę i widział? Niestety nie zdążyłam magrać. Quote
ewaka Posted September 23, 2003 Posted September 23, 2003 Szamanko, niebawem w Toyi pojawi 20 minutowy reportaż z naszych uciągów, który ma byc często powtarzany - będę go miała na VHS-ie lub Cd. W ogóle wszelkie materiały z TV 3, materiały netowe, gazetowe ze zdjęciami + zdjęcia łódzkich gazetowych fotoreporterów i reportaże radiowe. Mam problem tylko z TVN 24, bo robili chyba 3 godziny skrętki, i wiem że juz się zdjęcia pojawiają w cyklu reportaży "bez komentarza". Niestety, wyciągnięcie tych materiałów z telewizji jest bardzo kosztowne, nie wiem jak do nich dotrzeć. MOże ktoś ma jakieś bliskie kontakty z realizatorami TVN-u? Quote
SZAMAN Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 ewaka, widzę,że będziesz miała całkiem pokaźne archiwum. :laola: Chętnie odkupię kopie tych materiałów,a fundusze mogą zasilić twój budżet albo może Park w Stobnicy,na który wiem, że Wataha zbiera fundusze. Quote
basia Posted October 1, 2003 Author Posted October 1, 2003 Ja również jestem zainterewana materiałami z tejże wystawy :D Oczywiście nie za darmo. Chętnie wespre Watahę :wink: Quote
Manu Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Zajrzałam na ten topik z pewnego powodu niezwiązanego ze wspomnieniami - i co widzę ? Że pojawiło się kilka postów, o których nic nie wiedziałam ! :o Nie powiadomiło mnie... :-? Dla zainteresowanych materiałami powiem, że mam u siebie na kompie siedem plików avi z uciągów. 8) Nagrywał je cyfrówką Jacek (ZH). :D Wrzucę na e-dysk, Wy kobitki chyba macie hasło... 8) Jak nie, to wołajcie ! Quote
Miśka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 a mi potrzebny katalog z tej wystawy... ktos dysponuje skanem ? plizzzz.... Quote
Savannah Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Mirka ja mam katalog z klubówki 05. Moge zeskanowac jak chcesz;) Pozdrawiam Quote
Miśka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 alarm odwolany... mam juz, nawet w dwoch egzemplarzach :-) Quote
Savannah Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Miśka napisał(a):alarm odwolany... mam juz, nawet w dwoch egzemplarzach :-) rozumiem że doszły moje skany:cool3: Quote
Miśka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Savannah napisał(a):rozumiem że doszły moje skany:cool3: siii... i juz stawka, wyniki, foty sa na stronie... teraz jeszcze dorwac katalog powystawowy... ehh Quote
Savannah Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Miśka napisał(a):siii... i juz stawka, wyniki, foty sa na stronie... teraz jeszcze dorwac katalog powystawowy... ehh no wyniki mialam tez na skanach;) Quote
Recommended Posts