basia Posted September 19, 2003 Posted September 19, 2003 Mam pytanie do osób wystawiających swoje psy na klubówce szpiców w najbliższą niedzielę. Czy otrzymaliście potwierdzenie zgłoszenia psa?? Ja nic nie dostałam i bardzo mi się to nie podoba :evil: Quote
basia Posted September 20, 2003 Author Posted September 20, 2003 OK. Ja też jednak dostałam, ale dopiero wczoraj o 20 wieczorem!!! Zaprzyjaźniona listonoszka jeszcze mi doniosła, ale miała to dostarczyć dopiero w poniedziałek :x Ech, ta poczta... Quote
basia Posted September 20, 2003 Author Posted September 20, 2003 Ja nie dziękuje, żeby nie zapeszyć :wink: Quote
Asdf Posted September 20, 2003 Posted September 20, 2003 no włsnie, ja zapeszyłam, to przyniesie pecha, odwroce tamten post na nie dziekuje :) Quote
Manu Posted September 21, 2003 Posted September 21, 2003 no włsnie, ja zapeszyłam, to przyniesie pecha, odwroce tamten post na nie dziekuje :) Jak widać metoda pomogła, prawda Aga ? 8) :D Słuchajcie, Arti jest śliczny, Ceik jest śliczny, Szaman jest śliczny, Conor jest śliczny, Unkas, Tyler, ...no wszystkie poznane dziś przeze mnie psy forumowiczów są śliczne ! Jakie Wy macie piękne psy !!! :angel: Quote
PaYooK Posted September 21, 2003 Posted September 21, 2003 ELO!!! Manu Twoje psy tesh sa sliczne :) Quote
Manu Posted September 21, 2003 Posted September 21, 2003 Dziekuje Pay..., ale ja to mam śmieszne husky w porównaniu do tych, co na wystawach - jeden długowłosy, a drugi na mały... - oba niezgodne ze wzorcem. Całe szczęście, że nie są z rodowodem...! 8) :lol: Ale masz rację, są też śliczne. :D W moich oczach szczególnie i bardzo. :wink: Quote
PaYooK Posted September 21, 2003 Posted September 21, 2003 ELO!!! w moich oczetach Twoje psiaki sa super :) Quote
PaYooK Posted September 21, 2003 Posted September 21, 2003 ELO!!! a wracajac do tematu Gratuluje wszystkim ktorzy zdobyli porzadne miejsca w swoich klasach :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
wiosna Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Noo.. ja tez gratuluje :)))) Chcialam tam jechac, ale nie wyszlo.. ;/ moze next time sie uda ;) Napiszcie jak bylo.. i sie pochwalcie wogole :)))) Quote
asia40 Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Jak było nikt nie napisał! Chyba, że na innym forum Quote
PaYooK Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 ELO!!! pewnie sa jeszcze w szoku po wystawie :shocked!: i nie wiedza co maja napisac ;) :niewiem: Quote
Dolphine Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 bylo chyba milo spotkalismy Manu i Basie i Mewa byla i Gosia...... Conor ocena bdb bez medalu.... byl akt przemocy, husky probowal pozrec malego szpica, byla straszna awantura, byla ofiara, wzywano lekarza.... a pani Musial oceniajaca malamuty byla na "gazie" :drinking: Quote
asia40 Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 A jak Ceik? No naprawdę śpicie jeszcze? Nikt się nie chwali! A mnie ciekawość zjada - rodzina stwierdziła u mnie chorobę kynologiczną :roll: Kto wystawiał suczki w juniorach tzn. młodzieży? Quote
Gosia Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Było fajnie- ładna pogoda, dużo miejsca. Tylko parking kosztował 40 złotych- chyba z byka pospadali. :evil: CONOR wykopał sobie norę pod drzewem, a mój Paweł leżąc obok zastanawiał sie, w którą stronę poleci drzewo, podkopane przez Conora. I czy warto się przesunąć, czy bezpiecznie jest leżeć tam, gdzie leży. :wink: Shibki- Aisatsu- najładniejsze szczenię shibowe, Geisha była pierwszy raz w życiu druga- jest wysypana, bez sierści... Szkoda mi, bo na klubowym tytule mi zależało, a tu srebro tylko. Na szczęśście w przyszłym roku klubówka szpiców będzie w lutym, nie będzie problemów z szatą. No i widziałam Basię i Monikę z daleka, bo akurat coś oglądałam i Ania mi Was pokazała z daleka. :P Gosia Quote
kajka Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Jak już napisałam w innym poście mój SCOTTY przywiózł srebro z Łodzi :) bo złoto "zgarnęła" Agnieszka O. ze swoim psiakiem :) A sędziego mieliśmy superowego!! Bardzo dokładnie oglądał psiaki, opisy też były szczegółowe więc ogólnie z sędziowania jestem zadowolona;) Co do organizacji wystawy to oczywiście jest sporo do zarzucenia :( Miejsca dla wystawiających i oglądających chyba wogóle nie przwidziano... dlatego też często dochodziło do awantur z użyciem zębów i nie tylko... Quote
kajka Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Gosiu dużo miejsca to moze mieli wystawiający owczarki niemieckie bo wokół ringów z haszczakami było tragicznie!!! Quote
Manu Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 A jak Ceik? No naprawdę śpicie jeszcze? Nikt się nie chwali! A mnie ciekawość zjada - rodzina stwierdziła u mnie chorobę kynologiczną :roll:Kto wystawiał suczki w juniorach tzn. młodzieży? Grzegorz wystawiał Hebe - na żywioł... Niech sam poopowiada... :wink: Gosiu, no właśnie, Ciebie mi się nie udało spotkać i jeszcze SH, tzn. ją widziałam z oddali pod koniec. A tak to chyba wszystkich pozaczepiałam... :lol: Ale i tak mam wrażenie, że czasu mi brakowało i przede wszystkim sił. Strasznie słabo się czułam, choć miałam niesamowity humor ! :D A i jeszcze teraz widzę, że Kajka była... A ja się na pewno gdzieś koło niej kręciłam, kiedy z Gosią "Szamanką" rozmawiałam. Obie wystawiały w klasie szczeniąt. Nawet nie wiedziałam, Kajka, że będziesz na wystawie. :-? Quote
Manu Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Kajka, a czemu Marty Barańskiej nie było ? :( Miała być... Ty ją znasz, prawda ? Quote
kajka Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Moniko! Ja z Martą przyjechałam!! Siedziałyśmy koło siebie ale czemu do mnie nie podeszłaś :evil: Ja w tym amoku wielu osób nie widziałam .... a pozatym ja wystawiałam w młodzieży nie w szczeniakach :) To chyba przez ten upał tak się wszystko pokręciło jedynie z Agnieszką O. mogłam zamienić kilka słów bo siedziała niedaleko ;) Quote
Recommended Posts