Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie do osób wystawiających swoje psy na klubówce szpiców w najbliższą niedzielę. Czy otrzymaliście potwierdzenie zgłoszenia psa?? Ja nic nie dostałam i bardzo mi się to nie podoba :evil:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK. Ja też jednak dostałam, ale dopiero wczoraj o 20 wieczorem!!! Zaprzyjaźniona listonoszka jeszcze mi doniosła, ale miała to dostarczyć dopiero w poniedziałek :x Ech, ta poczta...

Posted
no włsnie, ja zapeszyłam, to przyniesie pecha, odwroce tamten post na nie dziekuje :)

Jak widać metoda pomogła, prawda Aga ? 8) :D

Słuchajcie, Arti jest śliczny, Ceik jest śliczny, Szaman jest śliczny, Conor jest śliczny, Unkas, Tyler, ...no wszystkie poznane dziś przeze mnie psy forumowiczów są śliczne !

Jakie Wy macie piękne psy !!! :angel:

Posted

Dziekuje Pay..., ale ja to mam śmieszne husky w porównaniu do tych, co na wystawach - jeden długowłosy, a drugi na mały... - oba niezgodne ze wzorcem. Całe szczęście, że nie są z rodowodem...! 8) :lol:

Ale masz rację, są też śliczne. :D W moich oczach szczególnie i bardzo. :wink:

Posted

bylo chyba milo

spotkalismy Manu i Basie i Mewa byla i Gosia......

Conor ocena bdb bez medalu....

byl akt przemocy, husky probowal pozrec malego szpica, byla straszna awantura, byla ofiara, wzywano lekarza....

a pani Musial oceniajaca malamuty byla na "gazie" :drinking:

Posted

A jak Ceik? No naprawdę śpicie jeszcze? Nikt się nie chwali! A mnie ciekawość zjada - rodzina stwierdziła u mnie chorobę kynologiczną :roll:

Kto wystawiał suczki w juniorach tzn. młodzieży?

Posted

Było fajnie- ładna pogoda, dużo miejsca. Tylko parking kosztował 40 złotych- chyba z byka pospadali. :evil:

CONOR wykopał sobie norę pod drzewem, a mój Paweł leżąc obok zastanawiał sie, w którą stronę poleci drzewo, podkopane przez Conora. I czy warto się przesunąć, czy bezpiecznie jest leżeć tam, gdzie leży. :wink:

Shibki- Aisatsu- najładniejsze szczenię shibowe, Geisha była pierwszy raz w życiu druga- jest wysypana, bez sierści...

Szkoda mi, bo na klubowym tytule mi zależało, a tu srebro tylko.

Na szczęśście w przyszłym roku klubówka szpiców będzie w lutym, nie będzie problemów z szatą.

No i widziałam Basię i Monikę z daleka, bo akurat coś oglądałam i Ania mi Was pokazała z daleka. :P

Gosia

Posted

Jak już napisałam w innym poście mój SCOTTY przywiózł srebro z Łodzi :) bo złoto "zgarnęła" Agnieszka O. ze swoim psiakiem :) A sędziego mieliśmy superowego!! Bardzo dokładnie oglądał psiaki, opisy też były szczegółowe więc ogólnie z sędziowania jestem zadowolona;) Co do organizacji wystawy to oczywiście jest sporo do zarzucenia :( Miejsca dla wystawiających i oglądających chyba wogóle nie przwidziano... dlatego też często dochodziło do awantur z użyciem zębów i nie tylko...

Posted
A jak Ceik? No naprawdę śpicie jeszcze? Nikt się nie chwali! A mnie ciekawość zjada - rodzina stwierdziła u mnie chorobę kynologiczną :roll:

Kto wystawiał suczki w juniorach tzn. młodzieży?

Grzegorz wystawiał Hebe - na żywioł... Niech sam poopowiada... :wink:

Gosiu, no właśnie, Ciebie mi się nie udało spotkać i jeszcze SH, tzn. ją widziałam z oddali pod koniec. A tak to chyba wszystkich pozaczepiałam... :lol: Ale i tak mam wrażenie, że czasu mi brakowało i przede wszystkim sił. Strasznie słabo się czułam, choć miałam niesamowity humor ! :D

A i jeszcze teraz widzę, że Kajka była... A ja się na pewno gdzieś koło niej kręciłam, kiedy z Gosią "Szamanką" rozmawiałam. Obie wystawiały w klasie szczeniąt.

Nawet nie wiedziałam, Kajka, że będziesz na wystawie. :-?

Posted

Moniko! Ja z Martą przyjechałam!! Siedziałyśmy koło siebie ale czemu do mnie nie podeszłaś :evil: Ja w tym amoku wielu osób nie widziałam .... a pozatym ja wystawiałam w młodzieży nie w szczeniakach :) To chyba przez ten upał tak się wszystko pokręciło jedynie z Agnieszką O. mogłam zamienić kilka słów bo siedziała niedaleko ;)