Cockerek Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 kiedyś była taka akcja, chyba rok temu. Chusta była niedroga i każdy kto chciał mógł zamówic. Ale jakoś nie widziałam nikogo z nią na wystawie. Albo patrzyłam nie tam gdzie trzeba :roll: tzn. nie na te ringi. Quote
kayla Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ja mam, ale dla chihuahua to nie jest apaszka, tylko namiocik, a ciac zal... Quote
pumilo Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Amelia, kiedy Ty tych fotek zdążyłaś na wystawie narobić? :crazyeye: :lol: Quote
AnnaM Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Cocerku to ty też masz ta chustę? moja maltanka też bedzie miała... :) Quote
Cockerek Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 AnnaM napisał(a):Cocerku to ty też masz ta chustę? moja maltanka też bedzie miała... :) A sa jeszcze w sprzedaży tutaj? :roll: Quote
Amelia23 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 pumilo napisał(a):Amelia, kiedy Ty tych fotek zdążyłaś na wystawie narobić? :crazyeye: :lol: No właśnie sama nie wiem... :hmmmm: A jeszcze mam sporo... :evilbat: :lol: Quote
Yaki Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 To wstawiaj Amelio ,wstawiaj ,bardzo prosimy :angel: :angel: Quote
:) Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Amelia23 napisał(a):pumilo napisał(a):Amelia, kiedy Ty tych fotek zdążyłaś na wystawie narobić? :crazyeye: :lol: No właśnie sama nie wiem... :hmmmm: A jeszcze mam sporo... :evilbat: :lol: Amelnia, moze mi mailem podeslesz kilka fotek?Pomoge Ci wsyawic,bedzie szybciej :) 8) No i wiecej fotek na Dogo sie pojawi ;) A psiaki trzeba podziwiac... :) I nadal ubolewam,ze nie pojechalam... Ale z grypa nie ma zartow... Tym bardziej,ze mnie powaznie rozlozylo. Quote
AnnaM Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Cockerek napisał(a):AnnaM napisał(a):Cocerku to ty też masz ta chustę? moja maltanka też bedzie miała... :) A sa jeszcze w sprzedaży tutaj? :roll: nie wiem... kiedyś tam czytałam o nich... teraz sie tym nie interesowalam... wiec nie wiem ;) Quote
Cockerek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 A jak ty będziesz chciała taką do maltańczyka, to wiesz, owiniesz tę małą kulke ze dwa razy w taką chustę :lol: No właśnie, niech ja ją znajdę to ustrzelę fotkę białej dogomaniaczce w przebraniu :P Quote
Ewelinaa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Em-ka']A to jest (chyba) własnie pudel miniatura suki, klasa młodzieży, CASSANDRA Karmazynowy Błękit tak to moje dziecko czy mogę sobię ukraśc to piękne zdjęcie ?!?! Quote
Recommended Posts