Yaki Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Maga gratuluje sukcesow wystawowych i dziekuje za zdjecia shutzaczkow.Zawsze mnie zachwyca wlos shitzu Bohemii Acro. Quote
Natalia_W Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 to i ja wstawie kilka fotek z Nowej Rudy :D i jeszcze sliczny malutki lhasa Quote
maga18 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 HAWAN napisał(a):Witam, sliczne zdjęcia... Maga18 zlituj się nade mną możesz i napisz mi stawkę hawanów, prosilam na topicu wystaw ale cóz czasami pozostaję niezauwazona, proszę, proszę.... Pozdrawiam Hawan chyba nie bylo zadnego... szukalam 'hawańczyk' :roll: Quote
pumilo Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Maga, śliczne foteczki. Dziękujemy, ze o nas pamiętasz :) Quote
Dzidtka_Gl Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 maga18 napisał(a):Lhasa (?) tak to pierwsze to suka z champ BOB... to drugie BIG BOSS... Quote
HAWAN Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Witajcie, Maga dziękuję ślicznie za odpowiedź, być może że żadnego nie było... jeszcze raz dziękuje. Dzięki również za super zdjęcia, no i oczywiście GRATULACJE!!!! / no jaka ja niewychowana jestem że dopiero teraz/ Pozdrawiam Hawan Quote
Cockerek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A czy ktos będzie robił fotki teraz w Nowym Dworze?? kto jedzie? Ja to bym tak sobie marzyła jakieś fotki maltańczyków tutaj zobaczyć po wystawie... :roll: Mogę liczyć na kogoś? Ładnie proszę :modla: Quote
Ki-wi Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 To i ja wstawie kilka fotek z Nowej Rudy Terierki Tybetanskie Shih tzu Lhasa Apso Papillon Quote
Ki-wi Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 A jeszcze cos znalazlam Czilalka dlugowlosa A reszte fotek mozna zobaczyc w temacie "Terier Tybetanski" :lol: Quote
Cockerek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Nikt nie ma zdjęć z wczorajszego NDM??? :( Quote
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Cockerek napisał(a):Nikt nie ma zdjęć z wczorajszego NDM??? :(Nie zaglądałam do Was przed wystawą. Trzeba było do mnie napisać pv w piątek, to zrobiłabym Ci trochę fotek Quote
Cockerek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 A to szkoda :( Nie wiedziałam nawet że jedziesz. Od razu bym pisała. Buldożki i grzywki juz oglądałam - śiczne. Na tych rasach to zawsze jest co oglądać, tyle przedsatwicieli :P Quote
Amelia23 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 No tak..., ja troszkę spóźniona ze zdjęciami :roll: . Na wystawę wpadłam jak po ogień, latałam jak gooopia z dołu do góry z rozwianym włosem i dzieciakami uczepionymi kurtki, żeby ufocić jak najwięcej ozdóbek, bo czas mnie gonił... :scared: Na antresoli zła byłam jak diabli, bo foty nie chciały wychodzić, ciemno było, ciasno..., dzieciary marudzą, TŻ pogania... Matko jedyna.. :agrue: A co wyszło, zobaczcie sami.. NDM: Ale kto jest kto, naprawdę nie wiem... :oops: , tak sobie radośnie fociłam 8) Quote
olcha Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='Amelia23'] Ale kto jest kto, naprawdę nie wiem... :oops: , tak sobie radośnie fociłam 8) To je moje! Tequila Lack Złote Iskierki (chihuahua krótkowłosa) :D Quote
anushka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 ale śliczne fotki z wystawy :o :o i shih i TT ...ehh no wszystkie :angel: :angel: Quote
kayla Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='Amelia23'] Ale kto jest kto, naprawdę nie wiem... :oops: , Ja tez nie wiem, bo twarzy nie widac, ale ciuchy sa moje a i pies znajomo wyglada ;-) Quote
olcha Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Gdyby nie mój but na zdjęciu to bym też nie rozpoznała :lol: :wink: Quote
kayla Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 olcha napisał(a):Gdyby nie mój but na zdjęciu to bym też nie rozpoznała :lol: :wink: Ale spodnie sa moje! Moze to moj pies? 8) Quote
Amelia23 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Rrrranyyy! Fajnie ,że był "ktoś" z Dogo... :wallbash: Quote
Cockerek Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 :P O, dziękuję za fotkę maltańczyka :P Jedna co prawda, ale zawsze coś :P A właściciele shih-tzu to mają tu raj ;) Quote
AnnaM Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 ja równiez... ciagle mi mało maltanów ;) Quote
olcha Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 kayla napisał(a):olcha napisał(a):Gdyby nie mój but na zdjęciu to bym też nie rozpoznała :lol: :wink: Ale spodnie sa moje! Moze to moj pies? 8) Ty wiesz, że możesz mieć racje? Amelia23 napisał(a):Rrrranyyy! Fajnie ,że był "ktoś" z Dogo... Jak to człowiek nigdy nie wie co czai się za rogiem :D na świecie szerzy się dogomania!!! Quote
Cockerek Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 olcha napisał(a):na świecie szerzy się dogomania!!! No się szerzy, ale ja nigdy nie widziałam tej husty niebieskiej co kiedyś akcja była i kupowaliśmy. A to miał być znak rozpoznawczy. No ale ja taką mam ale sama tez jej nie miałam na wystawie :oops: Quote
Recommended Posts