Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super sposób na buldożka :o kiedyś byłam fanatyczką stroju moro :lol: miałam nawet majtki takie :oops: :lol: a ten piesio czarny podpalany(king zdaje się :lol: ) ma identyczne kolory jak mój Astor(Ś.P+),był cooodny czarniutki był i taki właśnie podpalany :cry: gdyby nie ten pysio to mój Asti :o :cry: (jak mieszkałam u mamy to mieliśmy takiego psa z działek przyniesionego do domu,komuś się suka oszczeniła na działkach,miała 9 maluszków,tylko 3 wtedy znalazły domy :cry: w tym mój Astor,reszta została utopiona :cry: )to tak nie w temacie 8)

Posted

NNika wiesz co...taki czarny mopsik świetnie wygląda w czerwonej obróżce :angel: a kiedy ty będziesz miała takie maleństwo czarne??? :wink: ile ty masz teraz mordeczek??ja jestem na etapie dwóch :oops: :lol:

Posted

Orrrrranyyy, Alutka, NNikka, jesteście NIEzastąpione!!! Tak obfocić |X-tkę...!!!! Super! :klacz: Śliczne zdjęcia. Czarna mopsiczka rozebrała mnie na części... :angel:

Posted

Alutka napisał(a):
Dzięki Alfa za gratulacja ! Za sukcesy" niedziękuję" .Wywczasowałaś
się już ? :hand:

:D dobrego nigdy za wiele

Wszystko co dobre ,szybko się kończy,a i wczasy się skończyły,teraz mam sporo pracy i prawie zero czasu na dogomanie . :D

Posted

Cockerku ! Niezmiernie się cieszę, że jedziesz do Poznania i będzie
" sterta zdjęć " ( trzymamy Cie za słowo ). My niestety nie jedziemy.
Mamy więc nadzieję choć na częściowe wrażenia wystawowe. :hand:
Zyczymy " połamania pazura " :kciuki: !

:D dobrego nigdy za wiele