anushka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 brązowy buldożek śliczny :lol: ,Uncja,Bazia i Yorczka(jak ma na imię??) hehe świetnie razem wyglądają :o ,wogóle wszystkie fotki śliczne,a kto to jest ta pani w czerwonym ubraniu z czarnym pudelkiem???i ta pani z lewkiem??? :lol: Quote
Gośka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Pani w czerwonym ubraniu to Iwona Jędrzejczyk a piesek to TI AMO NERO Sabadiana z hodowli Sonya-Nero :D A Pani z lewkiem to Barbara Luszkiewicz, a piesek .... nie pamiętam :roll: Quote
Karka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Gośka napisał(a): A Pani z lewkiem to Barbara Luszkiewicz, a piesek .... nie pamiętam :roll: a piesek to Gwaihir's Chic Choix Bobo :) Quote
anushka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 aaa to Sonya-Nero :angel: :angel: widziałam ją w Katowicach ale ja w zasadzie wstydliwa jestem i nie podeszłam,ale w sumie to co miałam podejść i powiedzieć komuś obcemu "cześć jesteś z DGM??"...jeszcze by mnie ktoś po czole postukal :stupid: :megagrin: ale przynajmniej teraz już wiem :lol: Quote
Gośka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Ania to NIE Sonya-Nero tylko piesek jest od niej z hodowli. Quote
anushka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Gośka napisał(a):Ania to NIE Sonya-Nero tylko piesek jest od niej z hodowli. :cry: :cry: a ja myślałam,że to ona,bo by mi nawet login pasował do niej :lol: co nie zmienia faktu,że stałam obok tej osoby i nadal niewiem kim ona jest... :o :lol: Quote
Gośka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Ania no przecież napisałam ci kto to jest :wink: Quote
Alutka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Ania-k napisał(a):aaa to Sonya-Nero :angel: :angel: widziałam ją w Katowicach ale ja w zasadzie wstydliwa jestem i nie podeszłam,ale w sumie to co miałam podejść i powiedzieć komuś obcemu "cześć jesteś z DGM??"...jeszcze by mnie ktoś po czole postukal :stupid: :megagrin: ale przynajmniej teraz już wiem :lol: Droga Aniu -k ja się czuję jakbyśmy wszystkie były spokrewnione. I tak jest ,jesteśmy jedną dogomaniacką rodziną. A jako przykład powiem Ci co mnie przyjemnego spotkało na wystawie w Chorzowie. Po zdobyciu I miejsca na BIS Weteran ktoś podchodzi do mnie rzuca się na szyję , całuje. gratulując mówi tak się cieszę Alutko ! No i poznałysmy się. I to właśnie jest takie cudowne. :buzi: :calus: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alutka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 A po czym się poznajemy ? no chyba po pieskach. Pytasz Aniu jak się nazywa moja yoreczka ? a więc w rodowodzie ma Priscila lavli Lady a nazywamy Ją Myszka albo M - alutka. Bo faktycznie jest bardzo mała Miała 7 dkg po urodzeniu. :angel: Piszesz, że jesteś nieśmiała. Choć z pieskiem to Ci ułatwi nawiązanie kontaktów. A póżniej to już przejdzie do porządku dziennego. :wink: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Sonya-Nero Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Ania-k napisał(a):aaa to Sonya-Nero :angel: :angel: widziałam ją w Katowicach ale ja w zasadzie wstydliwa jestem i nie podeszłam,ale w sumie to co miałam podejść i powiedzieć komuś obcemu "cześć jesteś z DGM??"...jeszcze by mnie ktoś po czole postukal :stupid: :megagrin: ale przynajmniej teraz już wiem :lol: ...szkoda :( , bo miło mi byłoby ciebie poznać :D Chyba trzeba będzie nosić jakieś oznaczenia Dogomaniactwa :wink: :) . Mam też ten sam problem :roll: Quote
anushka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Gośka napisał(a):Ania no przecież napisałam ci kto to jest :wink: Gosia chodziło mi o to,że niewiem nafdal czy ta osoba jest na forum czy nie,nie jasno się wyraziłam, :oops: :lol: ,bo nazwisko nawet mi nic nie mówi :lol: ,myślałam,że może jest na forum... Sonya-Nero napisał(a):...szkoda , bo miło mi byłoby ciebie poznać Chyba trzeba będzie nosić jakieś oznaczenia Dogomaniactwa . Mam też ten sam problem no to w takim razie niewiem czy cię widziałam,bo nadal niewiem jak wyglądasz :oops: :lol: na tamtej fotce był pies z twojej hodowli i ja przydomek skojarzyłam z twoim loginem i mi wypadło,że to ty stoisz na focie razem ze swoim psem...ehhh...czekam na fotkę :lol: Quote
Karka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Ania na Sonyę możesz spojrzeć na "pociechach" jest tam jej foteczka z pudelką :) Quote
anushka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 no to tak Bibi nareszcie wiem jak wygląda i to ją widziałam min.in. w grupie poodelków,Sonya-Nero niestety nie kojarzę ale na fotce ma uroczą Polę :angel: od razu lżej mi na duszy,ale tą Iwonę od TI-AMO też kojarzę z Katowic,czy ta osoba też jest z forum?? :evilbat: Quote
BiBi Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 No więc Ci odpowiem, Iwona nie jest na forum :D A następnym razem jak będziesz nas widzieć, to podejdź, pogadamy :D Tam gdzie ja, tam i Sonya, więc poznasz nas obie :wink: :D Quote
anushka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Bibi a ty nam powiedz dlaczego ty nam nie chcesz Dereczka pokazać ha??? :o podejdę napewno,nawet powiem ci gdzie,znowu jak będziecie w Katowicach :lol: uwaga:rzucam się na szyję :evilbat: z piskiem i obłędem w oczach!!! Quote
Karka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 BiBi napisał(a): Tam gdzie ja, tam i Sonya, więc poznasz nas obie :wink: :D a czasami i ja na doczepkę :lol: :lol: Quote
BiBi Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Karka napisał(a):BiBi napisał(a): Tam gdzie ja, tam i Sonya, więc poznasz nas obie :wink: :D a czasami i ja na doczepkę :lol: :lol: A Ty znowu o doczepce :evil: Właśnie, że Ty nie chcesz z nami jeździć, nawet jak nie wystawiasz, a szkoda, bo wiesz, że z nami jest zawsze fajnie :wink: :D Quote
BiBi Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Ania-k napisał(a):uwaga:rzucam się na szyję :evilbat: z piskiem i obłędem w oczach!!! To już wiem, kto zaatakował Alutkę :wink: :D A Dereczek jest mało fotogeniczny :wink: Żartowałam, hihihi :D Quote
Karka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 BiBi uparłaś się ,żeby mi dzisiaj dokuczać czy co :evilbat: Quote
anushka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 BiBi napisał(a):Ania-k napisał(a):uwaga:rzucam się na szyję :evilbat: z piskiem i obłędem w oczach!!! To już wiem, kto zaatakował Alutkę :wink: :D no która z was jest taka sama jak ja???przyznać się??bo ja nie znam Alutki osobiście :cry: :cry: BiBi napisał(a):A Dereczek jest mało fotogeniczny :wink: :D Karka widzisz to ??? :o co ty na to ??? Quote
BiBi Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Karka napisał(a):BiBi uparłaś się ,żeby mi dzisiaj dokuczać czy co :evilbat: Już się nie złość :wink: Przecież wiesz, że Cię lubię i to nie jest złośliwie :D :D :D Quote
NNikka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Koleżanka zrobiłą parę fajnych fotek w Zabrzu więc jak mi je zrzuci na płytę to je wkleje. Quote
Recommended Posts