Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja postaram się wrzucić fotki z Nowego Dworu Mazowieckiego z 10.12 :) Nie wiem jeszcze, cyz będę miała ze sobą fotografa,ale coś na pewno popstrykam :) Czy jakieś SHIH TZU się tam wybierają?? :)

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) napisał(a):
A zdardzisz mi Agatko kto?/ :)

Kluska i chyba Gizmola jego pańcia zgłosiła, a kto jeszcze, to nie wiem.
Cockerku specjalnie dla Ciebie zaczaję się na maltany. :wink:

Posted

Bardzo mi sie podobaja takie wystawy ,gdzie tylko mozna ogladac inne pieski bez zajec z wlasnymi.
Mam nadzieje na zdjecia shitzaczkow,tym bardziej ze beda wystawiane nasze dogomaniackie.

Posted

Amelia23 napisał(a):
Ja wybieram się do Nowego Dworu, jako oglądacz :loveu: . Postaram się trzasnąć trochę fotek. A może ktoś ma jakieś specjalne zamówienia? :D

Amelia obcykaj :P też finały :D szczególnie dokładnie BIS Junior, BIS weteran, BOG IX i BIS :P :oops: :D :D

Posted

HAWAN napisał(a):

:angel: jedno jedyne zdjęcie. DZIĘKUJĘ! A nie wie ktoś może co to za chihuahua?

Nie ma ktoś przypadkiem krótkowłosej cziłałki gdzieś na zdjęciu? Bo jedna z nich to siostra mojej Tequili i mnie zżera ciekawośc jak wygląda (TOSCA Lack Złote Iskierki - za wszelkie informacje z góry dziękuję)!

Posted

OLCHA , to niestety moje chihuahua.
Biały piesek KIZI i kremowa suczka LILI oba Gwiazdki z Białego Domu.
Piszę niestety bo wyjątkowo niekorzystnie wyszły.
KIZI zademonstrował tył , a LILI jest po prostu bajeczna , ale tego na zdjęciu nie widać.
Może kiedyś uda mi się zrobić im jakieś ekstra zdjęcie , ale one nie potrafią w jednej pozycji pozostać dłużej niż na moment.

• 2 weeks later...
Posted

mam kilka ozdóbek z Nowej Rudy miedzy innymi shi tzu z Bohemi Acro :iloveyou: - jeden z nich wzial BIS JUNIOR (na reszte bisów nie zostalam, moze jakis na BOG stanął ;) ) oraz mam tybetanki - w tym psiaka Ki-wi :D mam tez BOB`a buldozków :lol:

ale to wstawie jutro 8) :lol: :wink:

Posted

maga18 napisał(a):
shi tzu z Bohemi Acro :iloveyou: - jeden z nich wzial BIS JUNIOR

Czekam na te fotki!! Shihtzaki-wow :D :D :D

Posted

Witam, sliczne zdjęcia...

Maga18 zlituj się nade mną możesz i napisz mi stawkę hawanów, prosilam na topicu wystaw ale cóz czasami pozostaję niezauwazona,
proszę, proszę....

Pozdrawiam
Hawan