:) Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ja postaram się wrzucić fotki z Nowego Dworu Mazowieckiego z 10.12 :) Nie wiem jeszcze, cyz będę miała ze sobą fotografa,ale coś na pewno popstrykam :) Czy jakieś SHIH TZU się tam wybierają?? :) Quote
pumilo Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 :) napisał(a):Czy jakieś SHIH TZU się tam wybierają?? :) tak, tak :D Quote
Cockerek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ślicznie dziękuję za fotki maltańczyków :P :P :P Poznałam swoja przyszłą konkurencję ;) A mogę prosić maltańczyki z Nowego Dworu? Ładnie proszę :P Quote
pumilo Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 :) napisał(a):A zdardzisz mi Agatko kto?/ :) Kluska i chyba Gizmola jego pańcia zgłosiła, a kto jeszcze, to nie wiem. Cockerku specjalnie dla Ciebie zaczaję się na maltany. :wink: Quote
Amelia23 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Ja wybieram się do Nowego Dworu, jako oglądacz :loveu: . Postaram się trzasnąć trochę fotek. A może ktoś ma jakieś specjalne zamówienia? :D Quote
Yaki Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Bardzo mi sie podobaja takie wystawy ,gdzie tylko mozna ogladac inne pieski bez zajec z wlasnymi. Mam nadzieje na zdjecia shitzaczkow,tym bardziej ze beda wystawiane nasze dogomaniackie. Quote
carotina Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Amelia23 napisał(a):Ja wybieram się do Nowego Dworu, jako oglądacz :loveu: . Postaram się trzasnąć trochę fotek. A może ktoś ma jakieś specjalne zamówienia? :D Amelia obcykaj :P też finały :D szczególnie dokładnie BIS Junior, BIS weteran, BOG IX i BIS :P :oops: :D :D Quote
Amelia23 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Że shihtzaki będą pstrykane, to jasna sprawa! :lol: Jeśli tylko dotrwam do finałów, to postaram się nie pogubić w tych :BIS-ach, BOG-ach :wink: :D Quote
Mała_Tybetanka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Do NDM jade towarzysko bo jeszcze bez psiaka swojego ale będe z aparatem biegac więc tez chętnie później wrzuce trochę fotek... :D Pozdrawiam Quote
:) Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 I ja cos popstrykam przed ocena,ale to chyba tylko ring tam,gdzie shih tzu beda Quote
carotina Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 czyli prawidłowo :evilbat: , ozdóbki :wink: :P Quote
:) Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 No to obsada podana do Gdańska już jest :) Quote
Yaki Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ale nie wiadomo ktore rasy przydzielono do ktorego sedziego. My bedziemy,tylko jeszcze nie wiem w jakim skladzie. Quote
bognik Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Jeżeli mogę to bardzo proszę o fotki lhasa apso :D Quote
olcha Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 HAWAN napisał(a): :angel: jedno jedyne zdjęcie. DZIĘKUJĘ! A nie wie ktoś może co to za chihuahua? Nie ma ktoś przypadkiem krótkowłosej cziłałki gdzieś na zdjęciu? Bo jedna z nich to siostra mojej Tequili i mnie zżera ciekawośc jak wygląda (TOSCA Lack Złote Iskierki - za wszelkie informacje z góry dziękuję)! Quote
elżbietarusos Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 OLCHA , to niestety moje chihuahua. Biały piesek KIZI i kremowa suczka LILI oba Gwiazdki z Białego Domu. Piszę niestety bo wyjątkowo niekorzystnie wyszły. KIZI zademonstrował tył , a LILI jest po prostu bajeczna , ale tego na zdjęciu nie widać. Może kiedyś uda mi się zrobić im jakieś ekstra zdjęcie , ale one nie potrafią w jednej pozycji pozostać dłużej niż na moment. Quote
olcha Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 szkoda, że nikt nic nie wie o TOSCE :( A pieski rzeczywiście bardzo ładne :angel: !!! Quote
maga18 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 mam kilka ozdóbek z Nowej Rudy miedzy innymi shi tzu z Bohemi Acro :iloveyou: - jeden z nich wzial BIS JUNIOR (na reszte bisów nie zostalam, moze jakis na BOG stanął ;) ) oraz mam tybetanki - w tym psiaka Ki-wi :D mam tez BOB`a buldozków :lol: ale to wstawie jutro 8) :lol: :wink: Quote
:) Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 maga18 napisał(a):shi tzu z Bohemi Acro :iloveyou: - jeden z nich wzial BIS JUNIOR Czekam na te fotki!! Shihtzaki-wow :D :D :D Quote
Cockerek Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Maga, a wiesz może jak poszło na maltańczykach? Może jakieś fotki? Quote
maga18 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Maltanczyków nie mam :( I nic nie wiem :( BOB buldożek - GUSTAW Mieszko i Jagienka Lhasa Papilonki Tybetanki Psiak Ki-Wi :D i kawałek Ki-wi Quote
maga18 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Lhasa (?) Shitzaki Bohemia Acro :D Usmiechniety buldozek :lol: i padnięty mopsik :wink: Quote
Cockerek Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 maga18 napisał(a):Maltanczyków nie mam :( I nic nie wiem :( Szkoda :( Quote
HAWAN Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Witam, sliczne zdjęcia... Maga18 zlituj się nade mną możesz i napisz mi stawkę hawanów, prosilam na topicu wystaw ale cóz czasami pozostaję niezauwazona, proszę, proszę.... Pozdrawiam Hawan Quote
Recommended Posts