HAWAN Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Witam Wszystkich, my również byliśmy na tej miłej wystawie, i chwalimy się - nasza sunia Xena zdobyła Mł Zw Pl i był to jej już 6 tytul Zw Ml a ma dopiero 13 m-cy. Poznaliśmy przy tym wielu miłych ludzi m.in. Cocerka z jej śliczną maltanką - gorąco pozdrawiamy. I wstawiamy co mamy: www.hawan.republika.pl Quote
Gośka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Hawan dzięki za fotki moich dziewczynek :D Quote
HAWAN Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Witam Gosiu !!!! cieszę się że mogłem zamieścić Twoje piękności .... naprawdę robią wrażenie. Quote
HAWAN Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 i jeszcze dla miłośników pudli ..... Pani Alutko te zdjęcia specjalnie dla Pani Pozdrawiam Quote
Amelia23 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Ach! Śliczne zdjęcia ozdóbek :angel: ! Jeszcze, jeszcze! :multi: A co to za Shih Tzu? Wie ktoś może? Quote
Draczyn Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Przeiękne foty. Zawsze podziwiam właścicili tych cudeniek, za ogom pracy, jaką wkładają w przygotowania do wystaw Quote
HAWAN Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Gratulacje dla naszych dogomaniackich pudelków a takiego zdjęcia na forum jeszcze nie było :D Quote
Alutka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Dziękujemy Hawan za zdjęcia. Miło mi bardzo, że pamiętałaś o mnie i wstawiłaś pudelka z dedykacją :modla: Szkoda tylko, że moja sucz to już weteranka taki kawaler by się jej trafił :gent: a tu nic :bluepaw: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Draczyn Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 My też gratulujemy wspaniałych wyników, pięknych psów i wspaniałych fotek Quote
Cockerek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Hawan, mnie też było miło cię poznać :P I dziękuję za fotki maltańczyków :P Quote
bognik Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Ooo, Keira jest :D Dzięki HAWAN za fotki :wink: Quote
Alfa1 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='HAWAN']Gratulacje dla naszych dogomaniackich pudelków a takiego zdjęcia na forum jeszcze nie było :D I bardzo dobrze,że pokazałaś,wreszcie zobaczyłam stoisko BiBi,dzięki :D Quote
BiBi Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='HAWAN']Gratulacje dla naszych dogomaniackich pudelków Dziękujemy :D :D :D I również gratulujemy sukcesu :wink: :D Quote
HAWAN Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Witam wszystkich w ten piękny dzionek, cieszę się że podobaly Wam się zdjęcia, teraz jak nauczylismy się jak je umieszczać w necie i jak nie zdenerwować Moderatora to myślę że będziemy częsciej gościć w tym dziale... Pani Alutko, może maltańczyk, ma Pani wprawę w długich włosach /York? i w śnieznej bieli /bichonek/ naprawdę polecam.... Dziękuje za gratulacje i do zobaczenia w Katowicach Pozdrawiam Hawan Quote
Gosia_i_Luka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Super fotki! Ale... :wink: to są terrierki, a nie ozdóbki :wink: : [quote name='HAWAN'] Czy tu jest Carmen?? 8) [quote name='HAWAN'] Quote
:) Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 HAWAN napisał(a):jeszcze to A kto to jest?? Quote
carotina Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 :) napisał(a):HAWAN napisał(a):jeszcze to A kto to jest?? nie jestem pewna, ale być może showcase flash Quote
Recommended Posts