Cockerek Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Shih Tzu było bardzo dużo, napisze więc w skrócie, ale daj mi chwilkę ok? Quote
Cockerek Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 PSY szcz - Camo boy adamaria mł - davinci bat hang, showcase flash, leo-moon eli-sen, rubens polcoland, sgt. pepper pumilo, simply the best pumilo, qunique chacha bohemia acro pośr - jack nicholson dianthus, na przykład jang, oh darling bohemia acro otw - black boy coca bast, baccacio grand hajan polonia champ - day brek bohemia acro, valentine bohemia acro SUKI szcz - na przykład nadam butterfly mł - adamaria adamaria, beta bay-hang, diana ross jawogród, gabi czarnoksiężnik, greta czarnoksiężnik, lorelei eli-sen, miss moly premium bohemia, royalsharm acte sipoly, selena pumilo, solaris avis music of love, ultra top astarte gold, you are my love bohemia acro pośr - athena perła dalekiego wschodu, carina bombers, julia roberts dianthus, primavera weritas, sylwester-gilr jawogród otw - icy beauty bohemia acro, kontessa eli-sen, tasha astarte gold champ - jennifer eli-sen, queen star bohemia acro Uff... mam nadzieję że jakoś się połapiesz, nie sposób pisac to wszystko jak w katalogu z dużych liter, a skaner odmawiał posłuszeństwa :-? Quote
carotina Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Cockerek']PSY szcz - Camo boy adamaria mł - davinci bat hang, showcase flash, leo-moon eli-sen, rubens polcoland, sgt. pepper pumilo, simply the best pumilo, qunique chacha bohemia acro pośr - jack nicholson dianthus, na przykład jang, oh darling bohemia acro otw - black boy coca bast, baccacio grand hajan polonia champ - day brek bohemia acro, valentine bohemia acro SUKI szcz - na przykład nadam butterfly mł - adamaria adamaria, beta bay-hang, diana ross jawogród, gabi czarnoksiężnik, greta czarnoksiężnik, lorelei eli-sen, miss moly premium bohemia, royalsharm acte sipoly, selena pumilo, solaris avis music of love, ultra top astarte gold, you are my love bohemia acro pośr - athena perła dalekiego wschodu, carina bombers, julia roberts dianthus, primavera weritas, sylwester-gilr jawogród otw - icy beauty bohemia acro, kontessa eli-sen, tasha astarte gold champ - jennifer eli-sen, queen star bohemia acro Uff... mam nadzieję że jakoś się połapiesz, nie sposób pisac to wszystko jak w katalogu z dużych liter, a skaner odmawiał posłuszeństwa :-? Bardzo, bardzo dziękuje :D :D :D :D :D :D :D :D :calus: połapałam się doskonale :D :wink: i pozostaje mi żałować, że nie dojechałam :cry: a byłaś na finałach?? (chociaż możliwe, że one dopiero się kończą :hmmmm: ) Quote
Cockerek Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Niestety nie zostaliśmy na finałach, ale też mam andzieję że ktoś na tu relację zda niebawem :P Quote
bognik Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Cockerku: czy mogłabyś napisać stawkę lhasa apso ???? Bardzo bym prosiła, ja miałam jechać ale nie wypalilo :-? A może ufociłaś jakiegoś lhasaka ??? Z góry dzięki :D P.S. Ten duży, biały pudel był w teleexpresie dziś :) Quote
xochi Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 z tego co pamietam to takie byly rezultaty shih tzu wspomniane szczenie pies najlepsze w rasie mlodziez wzial showcase flash suka zw ml.ultra top astarte gold black boy coca bast chyba CWC a NPwR ???? CWC kontessa eli-sen i chba res CACIB queen star bohemia acro chyba BOB i CACIB Quote
xochi Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 bognik napisał(a):Cockerku: czy mogłabyś napisać stawkę lhasa apso ???? Bardzo bym prosiła, ja miałam jechać ale nie wypalilo :-? A może ufociłaś jakiegoś lhasaka ??? Z góry dzięki :D no ja moge cos napisac ze BOB wziął AJASANGA A-PA von subijasa Schei-da RING OF GOLD Azurowa Amhara chyba znasz patrzac na przydomek :wink: ZwMł przepiekna suka! Quote
bognik Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 xochi - wielkie dzięki !!!! :D Ring of Gold Azurowa Amhara to siostra mojej Lhary - ogromne brawa dla niej !!!! Quote
bognik Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 A kto ma fotki :> Ile ja bym dała żeby być na tej wystawie.... Quote
Baha Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 noo, czekamy , czekamy, no wyniki :-) Ja niestety tez nie moglam pojechac Quote
bognik Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Pani Basiu - Pani to ma daleko do Poznania a ja mam tylko 120km i nie mogłam jechać :cry: Quote
Cockerek Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='bognik']Cockerku: czy mogłabyś napisać stawkę lhasa apso ???? PSY pośr - vedani vaju kji tschung tschung champ - ajasanga a-pa, semplicement dell'alberico SUKI mł - ring of gold azurowa amhara pośr - bona śnieżny lew, honey belidor otw - ancona pibaro, avena rawipon Proszę bardzo :P A fotek niestety nie mam :( w ogóle jakoś tak mało zrobiłam, z Nelą na rękach ciężko było. I sama się dziwię że tyle tych psów zgłoszonych a ja ich nie widziałam. Quote
bognik Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Cockerku - wielkie dzięki, naprawdę :buzi: Tych 2 psów nie znam... :roll: Quote
AnnaM Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Martynko... kurde...rzesz nooo... tych maltanczyków sobie nie mogę darowac... :( i spotkania z Wami :( Quote
Mała_Tybetanka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Czy ja sie mogę dowiedzieć jaka sunia była wystawiana w spanielach Tybetańskich ? będę bardzo wdzięczna :) PS Był to jedyny okaz tej rasy zgłoszony w Poznaniu Quote
Tomek67 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 To była HAPPY Serce Puszczy, beżowa, 03.11.2004 Quote
Dzidtka_Gl Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 PSY pośr - vedani vaju kji tschung tschung > nie było champ - ajasanga a-pa > cwc, cacib, BOB semplicement dell'alberico > nie było SUKI mł - ring of gold azurowa amhara Zw,Mł. pośr - bona śnieżny lew > I dosk, cwc honey belidor > II ? otw - ancona pibaro > II ? ale chyba dosk avena rawipon > I dosk cwc z tego co wiem w sukach nie przyznano caciba, jeśli się myle niech ktoś napisze bo poleciałam na PONy Quote
Gośka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 ANCONA Pibaro, czyli Funia doskonała, RING OF GOLD czyli Keira dodatkowo Mł.Zw.Polski. Quote
bognik Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Pani Gosiu - a może jakieś fotki by się znlazły ??? :D Quote
Gośka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Bognik wystawiałam 3 psy i nie mam ani jednej fotki :( Ktoś z dogomanii cykał zdjęcia moim dziewczynkom i miał wrzucić na stronki. Coś tam pstrykała też Ewa. Mnie zawsze robi zdjęcia mąż albo syn, ale w Poznaniu byłam sama i nie miał kto obsłużyć aparatu. Quote
bognik Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Aha - no szkoda, ale rozumiem. Mam nadzieję że P. Ewa wstawi fotki lub ktoś z dogomaniaków, jestem ciekawa jak Keira wyglądała :P Quote
EwikB Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 xochi napisał(a): RING OF GOLD Azurowa Amhara chyba znasz patrzac na przydomek :wink: ZwMł przepiekna suka! Dziewczyny dziekuję za miłe słowa :) Mała wielu juz wpadła w oko. :) Mam kilka fotek ale pstryknęłam aparatem znajomego i nie są najlepsze technicznie. Wiem ze kilka osób pstrykało fotki podczas oceny i mam nadzieję że cos do mnie dotrze.pozdrawiam Ewa Quote
HAWAN Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Gratulacje pani Ewo!!!!!!!!! Pozdrawiamy gorąco www.hawan.republika.pl Quote
Recommended Posts