Alutka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Zyczeń nigdy nie za wiele. W przyszłym roku już będziecie zdobywać pierwsze lokaty,medale więc życzenia są "jak znalazł."( awansem ). A teraz uczcie się ładnie chodzić i ładnej wystawowej " stójki " :B-fly: Prosimy o fotki małej ( ego ) :Dog_run: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Cockerek Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 W takim razie tez dziękujemy już na zapas :P Stójki się uczymy, hm, ttrochę się mała garbi, ale szlifujemy :P A co do przyszłego roku... ja się tym chyba bardziej stresuję niż jutrzejszym ślubem :lol: :P :wink: Quote
anushka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Cocerek :angel: :angel: najlepszego na nowej drodze życia!!!!! :drinking: Quote
Cockerek Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 A dziękuje bardzo :P Ania-k napisał(a): :drinking: No wypijcie za nasze zdrowie, bo ja niestety musze mieć trzeźwą głowę do rana. A taki ze mnie słabeusz że nawet se drinka nie wypije. Quote
Alutka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Ania -k to organizujemy wirtualny wieczór panieński i pijemy za pomyślnośc i szczęście Młodej Pary :Rose: :drinking: :tort: :kaffee_2: :beerchug: :eating: :pepsi: :drinka: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Amelia23 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Za szczęście!!! :BIG: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink1: :tort: :eating: :drinking: :drinking: :drinking: :morning: Quote
Amelia23 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Wszystkiego najlepszego Cocerek. A to od nas... Quote
pumilo Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Cockerek wszystkiego naj, naj, naj :laola: W razie co, męża też Ci pomożemy odpowiednio wyszkolić i pielęgnować :megagrin: Quote
Cockerek Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Jejka dziewczyny :oops: ale jesteście kochane :P Dziękujemy wam ślicznie oboje :P Anelka, a co jest w tym prezencie? :sweetCyb: A żebyście miała więcej okazji do opijania... ja mam dziś swoje święto (nauczyciela) a mój niebawem mąż ma dziś urodziny :new-bday: Quote
Alutka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 pumilo napisał(a): W razie co, męża też Ci pomożemy odpowiednio wyszkolić i pielęgnować :megagrin: Jasne, że t aaaaaak ! I proszę jak miło ! :multi: :BIG: :new-bday: Tyle okazji na raz :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Daga_i_Oskar Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 To w takim razie wszytskiego najlepszego dla Ciebie z okazji nauczyciela i dla męża z okazji urodzin zdrówko :popcorn: Quote
Gosia_i_Luka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Cockerek napisał(a):Anelka, a co jest w tym prezencie? :sweetCyb: Żelazko. :lol: :lol: :lol: A tu ode mnie i od Luki PREZENCIK :lol: I serdeczne życzenia: Wielu miodowych dni, Wspólnych radości bez trosk, Spełnienia wymarzonych chwil, Oby sprzyjał Wam los! :laola: Quote
Amelia23 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Cockerek napisał(a): Anelka, a co jest w tym prezencie? :sweetCyb: : Tam są zaczarowane kuferki, żebyście mogli przechowywać w nich tylko miłe chwile i cudne wspomnienia.. :talker: A jak tam po ślubie?? Przeżyłaś? Opowiadaj bo mię skręca... :megagrin: Quote
Cockerek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Łe Jezu :P Ale życzeń i prezencików :P Dziekuję ślicznie :P Amelia, takie udełeczka są najśliczniejsze, szczególnie jak się je "rozpakowuje" po latach :P [quote name='Gosia&Luka']A tu ode mnie i od Luki PREZENCIK Nie chce mi się ten prezencik otworzyć :( Szybko Gosia, zrób coś, bo mnie ssie z ciekawości :P Aha, a żelazka nie było :o teraz są chyba sztućce na topie :lol: A wesele udane, w sumie stawiła się niemal cała rodzinka w komplecie, jedna i druga, razem było chyba 87 osób, już nie pamiętam, nie potrafię teraz zliczyć. Orkiestra się spisała na medal, wyżerka że hej, a zabawa udana do rana, goście tańczyli, tupali nogami i śpiewali. Jednym słowem, tak jak chyba każda para młoda sobie marzy aby ich wesele wyglądało. Tule przygotowania i już po zawodach. Teraz jestem ciekawa kiedy się przyzwyczaję mówić "teściu / tato, teściowa / mamo" :lol: oj chyba nie szybko mi to przyjdzie :P Quote
Gosia_i_Luka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Cockerek napisał(a):Gosia&Luka napisał(a):A tu ode mnie i od Luki PREZENCIK Nie chce mi się ten prezencik otworzyć :( Szybko Gosia, zrób coś, bo mnie ssie z ciekawości :P Spróbuj teraz. :) To jest sciągnięte z yahoo,a oni widocznie mają jakieś ograniczenia czasowe... :roll: Quote
Amelia23 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Łał Gosia, ale "prezencik" :o . Jestem przekonana, że "trafiłaś w gusta" Państwa Młodych :wink: :lol: Quote
anushka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 o żesz ty :o :o no ja niewiem czy w gust młodych ale w mój tak :lol: i jakby młodzi mieli inny gust albo podobny preznciq to mogą mi go sprezentować...jakby co to 24.10.05. mam 12 lat z jednym facetem...to prezenciq akurat uważam!!no ale to już wszystko zależy od guściku młodych :evilbat: Quote
Cockerek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ania0k, nie rozpędzaj się, prezencik biorę JA! :evilbat: Gosia, no dziękuję tobie z całego serca, tego nam było trzeba! :lol: Ależ ty szczodra jesteś! :lol: A guścik jak najbardziej mój :P Quote
anushka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Cocerek ja tak specjalnie żebyś ty przykrości Gosi nie zrobiła,że ci się taka wypasiona fura nie podoba :evilbat: Quote
Cockerek Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Ania, już mi się marzy kiedy tym wozikiem do pracy pojadę, a może polecę :lol: Hm, no i czekamy na kolejne fotki z wystaw! Na mnie możecie liczyć jeśli chodzi o Poznań :P A jakbyście napisały kogo ma w jakim ringu ścigać, to na pewno przyjdę i fotkę zrobię :P Quote
Draczyn Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='anutka']Wstawiam filmik z Kubusiem, który przesłała mi Draczyn :) Quote
carotina Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 :angel: :angel: :angel: jak sie wstawia filmiki?? Quote
anushka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='carotina']:angel: :angel: :angel: jak sie wstawia filmiki?? jeśli ci chodzi o wstawianie filmików skorzystaj z tego linku: tutaj Quote
Cockerek Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Poznań Kilka fotek, może niezbyt dobrej jakości i ujęcia też niezbyt rewelacyjne, ale zawsze coś. Niestety mój aparat nie jest zbyt profesjonalny jak na takie oświetlenie Na początek, niespodzianka i quize: czyje to pieski? :P :P :P To teraz z przodu żeby było latwiej :P Pozdrawiamy właścicielkę :P :P :P Imponujący prawda? Ciekawe co było tak pyszne :lol: No i te które, obok maltańczyków, doczekały się największej liczby fotek :P I na koniec maltańczyki Quote
carotina Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 dziękuje za shihtziaki :D , mam nadzieje, że jak wróci reszta osób to bedzie jeszcze więcej :D masz może katalog?? bardzo jestem ciekawa stawki shih-tzu :roll: Quote
Recommended Posts