anushka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 i nie ma jeszcze żadnych fotek??? :o :o Quote
Amelia23 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 A no zobacz, nie ma :hmmmm: . Coś się dziewczyny obcyndalają... :wink: Quote
AnkaW Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Oj nie ładnie, nie ładnie, ja tu zaglądam i co? Nie ma nic :cry: do odlądania. Quote
Alutka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Fotki napewno będą, tylko proszę o cierpliwośc. Troszkę wstawiłam na bolończyki, i na SHIH-TZU. Wczoraj wróciłiśmy bardzo pózno i bardzo zmęczeni ale szczęśliwi.( fotki z BIS weteranów na Wystawie Zabrza ).A dzisiaj dochodzę do siebie ( leczę alergię - katar i łzawienie). Mam nadzieję ,że do jutra się wykuruję. :buzi: :D dobrego nigdy za wiele Quote
anushka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 hihih i jest nadzieja na nowe fotki z Zabrza...Alutka :wink: Quote
Alutka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 A oto obiecane fotki z XXI Wystawy Psów Rasowych, która się odbyła 9.10.2005r w Z a b r z u. Powyżej nasza bichonka - Bazia, która jest już po ocenie i może spokojnie oglądać swoich przyjaciół. Quote
anushka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 łiiiii Bazia :angel: wygląda jak "śniezynka" z oczkami i nochalem :lol: super wygląda :lol: Quote
maga18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 na zdjeciu z grzywkiem PP to Dudek z dogomanii :D a pies to Vasco Onki :angel: Quote
Alutka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 To Zwycięzca B I S Weteran nasza Uncja Bielska Elita Quote
anushka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 oj Alutka dobra robota :angel: tyle fotek :o :o a Uncja wspaniale się prezentuje :angel: Quote
maga18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 SLICZNA!!! :angel: i BIS`a Weteranów GRATULUJE!!! :klacz: Quote
Draczyn Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Ja również wszystkim zwycięzcom serdecznie gratuluję Quote
HAWAN Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 GRATULACJE !!!! dla pieseczków i oczywiście dla Pani Alutki i Pana Alutka. Pieseczki są śliczne, slodkie i wogóle fantastyczne i musze powiedzieć że pieseczki Pani Alutki należą do jednych z trudniejszych w przygotowaniu do wystawy ras grupy IX, a wyglądają oszałamiająco - MOJE WYRAZY SZACUNKU dla Pani Alutki za te fantastyczne umiejętności. Chciałam jeszcze podziękować za te piękną fotorelację z Zabrza, bowiem nasza grupa jest traktowana nieco po macoszemu w tym temacie i rzadko mozna zobaczyć z wystaw zdjęcia tylu różnych ras. Jeszcze gratuluję sukcesów. Ukłony Hawan Quote
Alutka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Kochani ! Bardzo serdecznie dziękujemy za gratulacje i za slowa uznania dla naszej pracy. Teraz już wiecie dlaczego byliśmy tacy " padnięci "! To nieustające poprawianie fryzur, wystawianie i robienie fotek trochę jakby za dużo.Docenili to Państwo HAWAN , pewnie zauważyli moje zmęczenie. Nie miałam ani czasu ,ani siły , żeby porozmawiać.Ale myślę, że jeszcze nie raz się spotkamy ! to nadrobimy ! :hand: Bardzo ślicznie i z całego serca dziękujemy Góralowi.W dużej mierze to Jego zasługa!!!!!!!!!!!!! Kochany Góralu ! - wielkie dzięki :modla: :D dobrego nigdy za wiele ! Quote
Dzidtka_Gl Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 i ja gratuluje wlascicielce i handlerowi :) a fotek lhasaczkow nie macie ? Quote
Alutka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Dzidtko- przykro mi .Lhasa Apso było na innym ringu i po prostu nie zdążyliśmy. :oops: Za gratulacje dziękujemy. :modla: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Recommended Posts