Draczyn Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 EmKa strasznie dziękujey za zdjęcia. Buldożki są zachwycone, że onich pomyślałas. Serdeczne dzięki , piękne fotki Quote
Alutka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Em-Ka fotki fantastyczne ! My też mamy kilka z XXXII Wystawy Psów Rasowych w Częstochowie, która się odbyła 4IX. 2005 r. Postaramy się wstawić. :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alutka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Sedziowała p. M. Zasada, na pierwszy ogień poszła nasza Bichonka . Quote
Alutka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 A tak można połączyć przyjemne z pożytecznym. Quote
anushka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 znowu fotek ozdobnych nam przybyło,śliczne wszystkie :o Quote
Alutka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Pudelkiw Częstochowie były na innym ringu, a sędziował p. J Opara Quote
anushka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 czy ten ostatni piesek to jest może cotton?? :oops: Quote
Alutka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Tak Aniu to Coton de Tulear. Były dwa. Nie musisz się rómienic, bo ta rasa u nas nie jest popularna. :bluepaw: :D dobrego nigdy za wiele Quote
anushka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Alutka napisał(a):Tak Aniu to Coton de Tulear. Były dwa. Nie musisz się rómienic, bo ta rasa u nas nie jest popularna. :bluepaw: :D dobrego nigdy za wiele no własnie ,kiedyś był u nas topic o cottonach z tąd wiem mniej więcej jak one wyglądają,no i to jest pierwsza fotka od pół roku chyba gdzie znowu go widze,też są fajne,szkoda,że jest takie małe zainteresowanie rasą :roll: Quote
anushka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 matrix..... napisał(a):... i śliczny pomeranian :) tych tez jest malutko!! :o Quote
Alutka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Szpiców miniaturowych - Pomeranianów było aż 9 (dziewięć ). Też mi się wydaje, że jak na ta rasę to całkiem całkiem ! Ten na zdjęciu wygrał i był naprawdę sliczny . Natomiast Chińskich Grzywaczy było . dwa pieski + 6 suczek . W większości owłosione. :D dobrego nigdy za wiele Quote
anushka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 ja chcę fotki z wystaw :cry: odkąd nas podzielili nikt tutaj już nie zagląda :cry: :cry: no super :drinking: Quote
carotina Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ania-k napisał(a):ja chcę fotki z wystaw :cry: odkąd nas podzielili nikt tutaj już nie zagląda :cry: :cry: no super :drinking: no własnie :( głupia podziałka :wink: :wink: :wink: no ale jak juz podzielili to czemu nas też nie odzielili...? :P :evilbat: Quote
anushka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 carotina napisał(a):Ania-k napisał(a):ja chcę fotki z wystaw :cry: odkąd nas podzielili nikt tutaj już nie zagląda :cry: :cry: no super :drinking: no własnie :( głupia podziałka :wink: :wink: :wink: no ale jak juz podzielili to czemu nas też nie odzielili...? :P :evilbat: bo o naszych mordeczkach są chyba tylko dwa tematy :lol: i mogłoby to głupio wyglądać :lol: :lol: tak na mój chłopski rozum!! :wink: Quote
carotina Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ania-k napisał(a):carotina napisał(a):Ania-k napisał(a):ja chcę fotki z wystaw :cry: odkąd nas podzielili nikt tutaj już nie zagląda :cry: :cry: no super :drinking: no własnie :( głupia podziałka :wink: :wink: :wink: no ale jak juz podzielili to czemu nas też nie odzielili...? :P :evilbat: bo o naszych mordeczkach są chyba tylko dwa tematy :lol: i mogłoby to głupio wyglądać :lol: :lol: tak na mój chłopski rozum!! :wink: bo my zdyscyplinowane jestesmy 8) i nie tworzymy dodatkowych :P no ale jakby nas oddzielili, to by sie zrobilo galerie itd 8) Quote
anushka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 aaaa no właśnie... :angel: Carotina napisał(a):to by sie zrobilo galerie itd i kto to mówi 8) 8) ja nadal czekam... :wink: Quote
carotina Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ania-k napisał(a):aaaa no właśnie... :angel: Carotina napisał(a):to by sie zrobilo galerie itd i kto to mówi 8) 8) ja nadal czekam... :wink: a no właśnie, bo mam pewne opory :roll: :evilbat: ..... żeby potem nie było gadania, że forum zaśmiecam :wink: :roll: , chociaż, może jakbym tak zasmieciła, to by nas wywalii na osobny dział :evilbat: :wink: :wink: Quote
Alutka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 :lol: No co Wy?Zostańcie z nami. Wstawię fotki z Chorzowskiej Wystawy, która się odbyła ll.09 br tylko trochę pózniej, jak na razie nie mogę się odrobić. Wystawa była naprawdę udana. My wygraliśmy ( I miejsce ) B I S weteranów. Poznaliśmy wielu sympatycznych dogomaniakOw Na razie :buzi: :calus: :D dobrego nigdy za wiele. Quote
anushka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Alutka no ja żałuję jak niewiem co,że nie pojechałam,gdybym wiedziała wcześniej,że taka wysatwa jest w Chorzowie to napewno bym pojechała... :wallbash: ale ja nic niewiedziałam :niewiem: :bigcry: i żałuję bardzo,że nie było mi dane poznać nikogo z Was osobiście :bigcry: :bigcry: teraz proszę o pożądną porcję fotek co by uleczyć me krwawiące serce :drinking: :drinking: Carotina nie gadaj głupot :motz: :motz: tylko bierz przykład z Alutki :wink: i wklejaj :lol: Quote
Alutka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Dojechaliśmy na chorzowską wystawę, i oto kilka obiecanych fotek : Quote
Recommended Posts