Baha Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 kilka fotek z wystawy : http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=1088352#1088352 Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Przemyśl, 04.09.2005' Oto trochę fotek piesków z grupy IX: Chihuhua długowłosy, kl. otwarta, Andi Bombelek: Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Papillon, psy, kl.otwarta, Vadim Amitycja: Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Cavalier King Charles Spaniel, suki, kl.młodzieży, Abra Jeziorna Pianka: oczywiście, jeśli ktoś z Państwa nie ma życzenia, by wybrane zdjęcia były tu wklejone - proszę o kontakt na pw; Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Bolończyk, psy, kl. młodzieży, Cekin Magiczna Biel: suki, kl. młodzieży, Carmen Magiczna Biel: Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Buldog Francuski: psy, kl. młodzieży: La Palette Plaisant Sharm; kl.pośrednia, Amor of Love Król Arlekin; kl. otwarta, Red Star de la Fler Red; kl. championów, Diamond; suki, kl. posrednia, Amore Mio Król Arlekin; kl. otwarta, Maksima Mambo; Porównanie: Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Karka - dzięki - to jeszcze nie wszystko - zaraz będzie reszta :) Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Chiński grzywacz,psy, kl. pośrednia, Gizmo - Dropsik z Gangu Łysych: Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 pies, kl. młodzieżyDuanzong Chrustowianka: zwycięzca rasy, Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 psy,kl.szczeniąt,Huricane Poarott: i z przyjacielem: Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Niestety nie mam fotek shih tzu :( ale mam jeszcze Maltańczyki: suki, kl.młodzieży, Cylinka Biały Skrzat; kl.pośrednia, Pestka Biały Skrzat; Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Mops: psy,kl.młodzieży, Nataniel Astarte Gold; kl.pośrednia, Agent Świat w Miniaturze; Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 A oto rywalizacja o pierwsze trzy miejsca w grupie IX ( nagradzane pucharami): Zwycięzcy: Przyznaję, ze nie wiem jak nazywa sie pudelek - I miejce, II - chiński grzywacz - Duanzong, III - papillon, Vadim Amitycja; Przepraszam, że wklejam tylko po kilka fotek - ale sesja wygasa bardzo szybko.... :) Quote
xochi Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Em-ka! Dziekuje za fotki. Nie sadzilem, ze zobacze sie na jakich kolwiek z moim mopsem. Czy mozesz przeslac mi mopsowe @? Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Najpiekniejsze szczenię:z ras "małych" był jeden jamniczek i chiński grzywacz - pozostałe to z grupy chartów-whippet, nowofunland,setter irlandzki,labrador r. i chyba golden retriever; Quote
AnkaW Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Em-ka śliczne foteczki :lol: , a ja wybór najpiękniejszego szczeniaczka przegapiłam :cry: Quote
xochi Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 właściwie to wszystko można było łatwo przegapic! bo grupy byly w niezrozumialej dla mnie kolejnosci, przedzielone wyborem BIS weteranow. Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Aniu, nie masz czego żałować - Pani sędzina po jednym kółeczku podziekowała małym psinkom i pozostawiła same duze rasy - muszę przyznać, że naprawde piękne :) zresztą jak widać na zdjęciach :P Quote
Karka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Em-ka fotorelacja na medal :D Jestem cichą wielbicielką Twojego czarnuszka :oops: Quote
Em-ka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='Karka']Em-ka fotorelacja na medal :D Jestem cichą wielbicielką Twojego czarnuszka :oops: Dziekuję :wink: - Tito kocha wszystkie fajne kobietki - a szczególnie te, którym się podoba (tak po cichutku) :P Karka - a my nie spotakałysmy się czasem w Kielcach?? Quote
Recommended Posts