Em-ka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 [quote name='Ania-k']super fotki i ja chętnie poczekam na afgany,jeśli takowe są w tych obiecanych charcikach :lol: Ania-k - zapraszam Cię do galerii chartów (gr. X) - tam jest Charcik Afgański.... :P Quote
Em-ka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 No to wklejam jeszcze foteczki z Nowego Targu - nasi milusińscy w szybkim obiektywie :) Quote
Em-ka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Ja wiem, że to nie ta grupa - ale nie mogłam sie oprzeć - takie cudeńka.... :wink: Quote
paniMysza Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 em-ka, ale ty ladne zdjęcia cykasz. jaki masz aparat? Quote
Em-ka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Aparat, chyba, jak każdy inny - Fuji Film S20 Pro 8) ale muszę przyzanć, że jestem z niego zadowolona - jeszcze czeka mnie zakup lampy błyskowej (oczywiście dodatkowej); Quote
paniMysza Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 nie znam sie w sumie na aparatach :roll: to jest cyfrowy? :oops: Quote
paniMysza Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 teraz czekam ta takie ładne zdjęcia titusia! 8) Quote
Alfa1 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Alutka zdolniacha z Ciebie, szybko opanowałaś tajniki przekazywania zdjęć :D Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Alfa1']Alutka zdolniacha z Ciebie, szybko opanowałaś tajniki przekazywania zdjęć :DA ja Ci zazdroszczę, bo do tej pory tego nie umiem - czarna magia :lol: :lol: :lol: Quote
matrix..... Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 muszę dokładnie zapytać Alutki co i jak z tymi zdjęciami bo przecież często spotykamy się w związku kynologicznym :D Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 matrix..... napisał(a):muszę dokładnie zapytać Alutki co i jak z tymi zdjęciami bo przecież często spotykamy się w związku kynologicznym :DTo Ty Matrix też nie umiesz. To pocieszające, bo ja myślałam, że tylko ja jestem takim głąbem Quote
matrix..... Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 chyba trochę mnie "leń ogarnia" bo nawet nie próbuję się przyłożyć do tego i nauczyć ale w końcu będzie trzeba ... :D Quote
Alfa1 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Nie martwić się, nie martwić,będzie osprzęt to się w try migi nauczymy :D, Alutka jak każda nowoczesna dziewczyna zaopatrzyła się,ja to trochę z lenistwa.bo jak mam potrzebę wstawienia zdjęć ,to proszę BiBi lub Sonya :wink: Quote
Alutka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 :evil_lol: Dziękuję za słowa uznania! Właśnie je przekazałam Alutkowi, bo to jego zasługa.Ma trochę talentu wrodzonego po dziadku, który przed wojną miał profesjonalne Studio fotograficzne. :infinity: :D dobrego nigdy za wiele Quote
BiBi Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Jak to nigdy nie wiadomo,co komu w genach po przodkach się dostanie:D Quote
anushka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 BiBi napisał(a):Jak to nigdy nie wiadomo,co komu w genach po przodkach się dostanie:D ja to chyba odziedziczyłam geny nie po swoich przodkach :evilbat: Quote
Alutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ania-k napisał(a): ja to chyba odziedziczyłam geny nie po swoich przodkach :evilbat: Jesteś pewna ? a dlaczego tak sądzisz ? :o :D dobrego nigdy za wiele Quote
Alfa1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 "Ania-k" napisał(a):[quote name='BiBi']Jak to nigdy nie wiadomo,co komu w genach po przodkach się dostanie:D ja to chyba odziedziczyłam geny nie po swoich przodkach :evilbat:[/quot Czyżbyś podejrzewała mamusię :wink: Quote
Alutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 :oops: a może Babcię ? :fadein: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Alutka napisał(a)::oops: a może Babcię ? :fadein: :D dobrego nigdy za wieleA może dziadka Quote
Daga_i_Oskar Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Jak zawsze powklejaliście supper foteczki - miło się ogląda psiaki na wystawach, wyglądają przesłodko, a Alutce dodatkowe podziękowania za wklejenie jakiegoś Yorkusia :D Quote
carotina Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Zdjęcia z wystawy na litwie, nadesłane przez Lonke :D Quote
Em-ka Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Jutro postaram sie wkleić kilka foteczek z wystawy w Przemyślu :) Quote
Recommended Posts