Baski_Kropka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ja bym poczekała i zobaczyła czy środek może zadziałał, jeśli nie wybierz się po kolejny, ale poinformuj weta o sytuacji ;) Ja byłam w takiej sytuacji, kiedy przyniosłam do domu dwa zapchlone szczeniaki była sobota i długi weekend w poniedziałek jeszcze wolne, wykąpałam je w środku na pchły, w niedziele umówiłam się na pilną wizytę i środek mogłam aplikować dopiero wieczorem w poniedziałek...do tego czasu już wszystkie moje zwierza miały pchły, i nawet mnie pogryzły w nocy :/ Quote
monia090 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Witam, mam pytanie odnoście preparatów przeciwko pchłom i kleszczom. Mój psiak biega po podwórku, gania koty i ma stały kontakt z psami więc o pchły nie trudno. Kupiłam mu kropelki zabezpieczające w sklepie zoologicznym, niestety nazwy nie pamiętam, ale zupełnie nie działają. Biedny drapie się i drapie. Jakie preparaty są najskuteczniejsze według Was ? Czego używacie ? Jakich firm ? Quote
eve86 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 A widziałaś pchełki na nim po tym preparacie??? Może pchełki wyginęły a on jest po prostu na ten preparat uczulony i swędzi go skóra :cool3: Quote
monia090 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 niestety nie wyginęły choć minęło już kilka dni :( już 2 uśmierciłam no i pełno ma tych pchlich odchodów, najwięcej za uszami. Jutro polecę po frontline, może on zadziała. Quote
Agunia_so Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='monia090']niestety nie wyginęły choć minęło już kilka dni :( już 2 uśmierciłam no i pełno ma tych pchlich odchodów, najwięcej za uszami. Jutro polecę po frontline, może on zadziała.[/QUO U mojej suni znalazłam 3 dni temu pchle odchody i kupilam kropelki firmy FIPRex i dziś jestem pewna że preparat działa, ponieważ dziś dorwałam w jej wloskach zdechłą zasuszona pchełkę. :mad: Quote
justynaw Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 o juz wiem w co sie wyposazyc na przyszłosc Quote
Recommended Posts