Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

misiaczek napisał(a):
jula.i..franio...wprawdzie nie byłam na zlocie,więc do zobaczenia nie mogę Ci odpowiedzieć,bo nie wiem też czy będę na następnym.Ale na forum chyba z nami zostaniesz.Chyba nie poprzestaniesz na tym poście?
Przylączam sie do zdania mojej poprzedniczki

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrix..... napisał(a):
Serdecznie gratuluję udanego zlotu buldożków!! Piękne zdjęcia i dla mnie tyle radości z możliwości obejrzenia w takich ilościach buldożków łaciatych :)
Aż trzeba było zlotu, abyś nas odwiedził. Miło nam

Posted

Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):
Serdecznie gratuluję udanego zlotu buldożków!! Piękne zdjęcia i dla mnie tyle radości z możliwości obejrzenia w takich ilościach buldożków łaciatych :)

zawsze jestem z Wami, czytam choć rzadko coś piszę !!

Posted

matrix..... napisał(a):
Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):

zawsze jestem z Wami, czytam choć rzadko coś piszę !!
Mądrego i dobrego słowa nigdy nie za wiele. Zapraszam częściej do pisania

Posted

Cześć Wam!! Zazdrość mnie bierze jak patrzę na te wszystkie zdjęcia że mnie tam z Wami też nie było .Naprawdę to wielka frajda zobaczyć tyle ufoludków w jednym miejscu.Mój Pokrak też byłby zachwycony .Na następny zlot napewno przyjadę choćby nie wiem co!

Posted

Lavinio dlaczego napisałaś że na zdjęciu jest też Klocuś którego już nie ma.A zdjęcia są z dzisiejszego dnia.Nie rozumiem ale jakoś tak zrobiło mi się b.smutno że Klocusia już nie ma :(

Posted

Witam dogomaniaków!
Gdy oglądam zdjęcia ze zlotu, to przezywam ponownie tę euforię. Byłam na zlocie, byłam w ogole pierwszą tam osobą, co może potwierdzic Anutka, z która z miejsca zdarzenia rozmawiałam telefonicznie ;).
Do tej pory jestem bardzo, bardzo pod wrażeniem. Zrobiłam kilka zdjęć, ale tylko zwykłym aparatem i fotek nie wkleję, niestety. Moja zosia była przeszczęśliwa! Mam tyle wrażeń, że nie wiem, o czym pisac!

Posted

jedyne przykre wrażenie, które mam po zlocie to fakt, iż gdy chciałam sobie zrobic herbaty w kubeczku zlotowym, to oblazł mi z niego rysunek... nie wiedziałam, że on jest tylko do patrzenia ;) . Na szczęście został mi jeszcze jeden, który sobie postawie na biurku. :)

Posted

no i jeszcze jedno przwed pójściem spać.

Zrobilam to juz osobiście, ae pragne uczynić i na forum: dziękuje Anutce za organizację zlotu. Człowiek dzieki temu moze poczuć, że uczestniczył w czyms waznym. No i że superfajnie jest mieć buldożka!!!!

Posted

Aniu, wielkie gratulacje !!!!
Zdjęcia są superzaste, tyle buldozich mordek w jednym miejscu-coś pięknego. :lol:
Za rok, jeśli Dorze zdrowie pozwoli to postaramy się być.

Posted

cocobull napisał(a):
Piękne zdjęcia i na pewno było fajnie.My bylismy na tym zlocie z naszą Coco w ubiegłym roku. Patrząc na zdjęcia to chyba w tym roku było więcej buldożków.
Z roku na rok jest ich coraz więcej i mnie osobiśćie, to bardzo cieszy

Posted

Oh wreszcie w domu.

Na zlocie bylo super. Ale musielismy sie zmyc dosc wczesnie bo Arek zabierajac z Włocławka Klare zapomnial wziasc dla mnie kurtki. I zamarzlam. Raczej skonczy sie to lerzeniem w lozku.

Na zlocie zrobilam ponad 200 zdjec. Do tego jeszcze moja kolezanka wziela tez aparat i mimo ze nie ma buldozka to zrobila troche fotek.
Jak wystawi swoje zdjecia gdzies to oczywiscie dam tutaj linka, z prosba o przekazanie wszystkim zainteresowanym ktorzy na dogo nie zagladaja.

Moje fotki tez niedlugo powinny sie ukazac. Najpewniej na www.viris.prv.pl ale to jeszcze zobacze. Na razie mam sporo roboty bo nie bylo mnie w domu od czwartku.

Na zdjeciach znalazlam nawet raz siebie (tylem) :P Ale dziwie sie ze Klarci nie widac. Tyle osob robilo sobie z nia zdjecie :D

Anutko jesli chcesz moge wyslac Ci tez zdjecia z mojego aparatu i poprosic kolezanke zeby tez Ci wyslala, ale nie wiem czy jest sens jak i tak mamy gdzie wystawic. Wiec napisz jak uwazasz. Bo to jednak ponad 200 zdjec.

Posted

anutka napisał(a):
Kolejny zlot na pewno będzie inaczej zorganizany. Może jakiś piknik na przełomie maja i czerwca.
Na pewno będe szukała chętnych do udziału w komitecie organizacyjnym, ponieważ sama już nie dam sobie z tym rady.

Ja zglaszam sie na ochotnika - pomocnika.

Piknik to swietna sprawa. W sumie na zlocie bylo bardzo fajnie ale piknik daje wiecej mozliwosci. Pogadania i pojedzenia ;D

Mysle ze przy pikniku mozna by podzielic obowiazki na osoby chetne i mogace pomoc. Np zrobic tak ze uczestnicy przynosza konkretne rzeczy. Ale to wszystko zalezy od miejsca imprezy. Bo jesli np beda na miejscu laweczki i stoly to nie trzeba bedzie przynosic np kocy i innych akcesoriow.

Wiec jeszcze raz zglaszam sie na pomocnika :>

Posted

Viris, jeżeli możesz po prostu wybierz najładniejsze zdjęcia i wyślij do mnie.
Jeżeli chodzi o organizacje następnego zlot to wszystkim chętnym bardzo dziękuje. Przygotowania myśle, że rozpocznę po nowym roku i wtedy będe egzekwować ;)