Jump to content
Dogomania

Czy poslalbys swojego psa na obronę?  

911 members have voted

1. 1. Czy poslalbys swojego psa na obronę?

• 1. zdecydowanie tak
    • 2. zdecydowanie nie

Recommended Posts

Posted

Teresa Embat to bardzo ładny pies, faktycznie świetnie się trzyma jak na swoje 10 lat.

Szkoda, że teraz w Hiszpanii nie ma takich psów jak Embat, nic na to nie poradzimy :(

Czyżby przyszłość majorek zależała od polskich hodowców? No bo jeśli praktycznie wszystkie majorki zagraniczne prezentuja tak niski poziom, to chyba naprawde polskie hodowle odgrywają ważna rolę. Jak myslicie ?

Posted

@ gorzala

Wiem wiem ze mają dobrze, bo tez bylam pare razy i wszystko widzialam na wlasne oczy. Tak sie tylko zastanawiam czy dzien p. Renaty ma 48 godzin a ona sama 6 rąk ;)

Podziwiam ją, nie wiem czy dałabym radę obsłuzyc to całe " towarzystwo" w przeciągu 24h i tak codziennie.

A psy i te stare i te młode są CUUUDOWNE, tak pozytywnie nastawione, że nie chce sie z tamtąd odjeżdzać!

I najpiekniejsze jest to, że emeryci sa u niej, a nie jak bardzo często zdarza siew róznych hodowlach, ze na stare lata aut, trzeba szukac im nowegodomu bo juz sa niepotrzebne.

Posted

@ Ola

No wlasnie.... jak bym byla hodowca to nie potrafilabym ODDAC lub SPRZEDAC paroletniego psa czy suki. W jakis sposob to dla mnie zdrada i chamski numer. Ludzie, ktorzy cos takiego robia potrafia trz zrobic chamski numer czlowiekowi - jestem o tym przekonana!

Niestety bywaja tez hodowcy, ktorzy potrafia USPIC psy..... Psy ktore sluzyly hodowli, byly przyjaciolmi..... ale nagle zaczely przeszkadzac, nie przynosily kasy, nie byly juz potrzebne wiec: BYE!

W "dziwny sposob" znikaja psy jak ludzie np. zmieniaja hodowle rasy. Najpierw byly to powiedzmy spaniele ale ktos stracil dla nich serce i zainteresowanie wiec CIACH! Nagle pojawia sie nowa rasa a stare psy znikaja....

Renata kocha swoje zwierzaki - wszystkie. Jej dzien pracy jest zdecydowanie dluzszy od naszego. To jej hobby i ona wklada w to cale serce. Zreszta.... u niej w okolicy jest chmara bezpanskich, dzikich kotow! Ona karmi 40 sztuk.. a zima jeszcze wiecej + ptaki (jak lezy snieg). Uwazam ze to dobry znak, jezeli hodowca nie widzi tylko wlasnego czubka nosa.

Posted

I właśnie to, że p. Renata tak troszczy się o swoich psich emerytów jest dowodem na to, że nie jest to fabryka jak niektórzy zwą jej hodowlę.

W fabryce stare sie wyrzuca, zamienia na nowe, lepsze i bezawaryjne. W fabryce nie ma miłości.

A psy z Osanny na brak miłosci nie moga narzekać!!!

Posted

@ Gorzala: z tymi matczynymi uczuciami to nie przesadzaj hehe....

I wklej w końcu jakieś zdjęcie Czegusia. Jak bedzieszwe Wrocławiu to zapraszam go na piwo... :drinking:

Moja dziewczynka też lubi więc pewnie się dogadają!

Posted

A na pewno spotkamy sie na swiatowce w Poznaniu. Owa ma byc w roku 2005? Wtedy Goussette bedzie juz w weteranach <babcia> i mysle, ze i wtedy bedziemy mogli napic sie piwa (naturalnie jezeli dozyje sie roku 2005).

• 3 months later...
Posted

@ Carragan

Nie posłałam koficzki na obrone i na razie tego robic nie będę. Zaczynam z nią teraz ćwiczyć ciąganie, szelki już kupiłam i myslę, że niedługo rozpoczniemy trening :D

A z importem chodzi Ci o Divo z Osanny? Na żywo też go nie widziałam, ale miałam okazje dzis w Głogowie zobaczyć jego zdjęcia, no i powiem , że ładny z niego piesiu wyrósł!

• 3 years later...
Posted

[quote name='Terzia']@ gorzala

Ciekawa jestem jak ten Wasz STRUCLACZEK wyglada <hehehe>. Czekam na zdjecia! Najlepiej wdepnelabym do Wasi porobila pare <hehe> lecz cos to kapke za daleko jak na dzienny wypad....
:drinking:

Pozdrowienia od 2- i 4 noznych!

Teresa jak dojedziesz daj proszę znać...:diabloti: :diabloti: :diabloti: