Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak na marginesie,razu pownego spotkałam "wielkiego dresa" z jorkiem .Była to piękna panienka o imieniu Mela .Pan z obawą ale pozwolił Melani bawić się z moją Hermiona , wzroku z nij nie spuszczał . Zapytałam go , dlaczego sunia tej rasy a nie PIT-i o dziwo pan powiedział że : nikomu nie musi udowadniać , jaki on wielki,chce pokazać jak ma wielkie serce. :lol:

Posted

huh ja tez kiedys widzialam dresa, szpanera z Yorczkiem na rekach :D w pierwszej chwili mnie troche wcielo, gdyby to byl np. owczarek, czy jakis ogolnie duzy pies, ale york smieszne trochu :) ale pytanie zostaje, kto wybral ta rase... sadze ze mimo wszystko jego mamuska... a on moze wykorzystuje psioka na podrywki ;)

ale podoba mi sie ten teks dresa ktorego spotkalas Weroniko...

nikomu nie musi udowadniać , jaki on wielki,

odrazu lubi sie takiego dresa ;)

Posted

a zauwazyliscie, jaką każdy z nas ma wykreowaną postać dresa? Koleś przypakowany, w dresie of course :lol:, z piwem w rece, papierosem w ustach, stojącym gdzieś pod klatką, krzyczącym 'k**wa mać, ale sie wczoraj na**bałem', a przy nodze bulterier [ja jakos tam widzę białego bulka :P], z kolczatką i jakims łancuchem słuzacym jako smycz. No i oczywiście różne duże przewiechy na szyji, bransolety na ręce i obowiązkowo dzokejka na głowie :).

Posted

no ale znajomej mojej mamy przydarzylo sie ze zegarek jej ukradl dres potem go widziała z jakąś babą która miała ten zegarek na ręce :evil: :evil: