Surprise Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 wobec tego czekamy z niecierpliwością :). Quote
Weronika Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Tak na marginesie,razu pownego spotkałam "wielkiego dresa" z jorkiem .Była to piękna panienka o imieniu Mela .Pan z obawą ale pozwolił Melani bawić się z moją Hermiona , wzroku z nij nie spuszczał . Zapytałam go , dlaczego sunia tej rasy a nie PIT-i o dziwo pan powiedział że : nikomu nie musi udowadniać , jaki on wielki,chce pokazać jak ma wielkie serce. :lol: Quote
yoshiyuki Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 huh ja tez kiedys widzialam dresa, szpanera z Yorczkiem na rekach :D w pierwszej chwili mnie troche wcielo, gdyby to byl np. owczarek, czy jakis ogolnie duzy pies, ale york smieszne trochu :) ale pytanie zostaje, kto wybral ta rase... sadze ze mimo wszystko jego mamuska... a on moze wykorzystuje psioka na podrywki ;) ale podoba mi sie ten teks dresa ktorego spotkalas Weroniko... nikomu nie musi udowadniać , jaki on wielki, odrazu lubi sie takiego dresa ;) Quote
Paulina87 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ja też ostatnio widziałam wielkiego napakowanego dresa z małym kundelkiem... a moja mama do mnie tekst "zobacz pinia! taki duzy pan ma takiego małego pieska" :lol: Quote
sonia14 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 hahahahahahahahahahhaa :) :) niezłe Quote
Surprise Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 a zauwazyliscie, jaką każdy z nas ma wykreowaną postać dresa? Koleś przypakowany, w dresie of course :lol:, z piwem w rece, papierosem w ustach, stojącym gdzieś pod klatką, krzyczącym 'k**wa mać, ale sie wczoraj na**bałem', a przy nodze bulterier [ja jakos tam widzę białego bulka :P], z kolczatką i jakims łancuchem słuzacym jako smycz. No i oczywiście różne duże przewiechy na szyji, bransolety na ręce i obowiązkowo dzokejka na głowie :). Quote
sonia14 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 jeszcze jedno jak niedasz mi zegarka to ci zapier**le w łęb :Help_2: Quote
sonia14 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 no ale znajomej mojej mamy przydarzylo sie ze zegarek jej ukradl dres potem go widziała z jakąś babą która miała ten zegarek na ręce :evil: :evil: Quote
Recommended Posts