Alzail Posted April 25, 2003 Posted April 25, 2003 uh :( a pies nie pchal ci nosa w talerz jak go tak dokarmialas ? Quote
Alzail Posted April 26, 2003 Posted April 26, 2003 no wlasnie tak myslalem bo pies raczej nie gryzie wlascicieli ale sa wyjatki takie jak te w TV pokazuja ps. ci ludzie nie mysla co te psy trzymaja Quote
Nat Posted April 26, 2003 Posted April 26, 2003 przeciez husky by nikogo nie ugryzl, nawet obcego... a Tajra pewnie niechcacy chapnela z rozmachu ;) Quote
Alzail Posted April 26, 2003 Posted April 26, 2003 no wlasnie oto mi chodzi :) ze z rozmachu albo przez przypadek wina wlasciciela :) :P Quote
Alzail Posted April 26, 2003 Posted April 26, 2003 tak to jest jak ktos sie nie zna na psach mowie o twoich przyjacielach ja to oczywiscie rozumiem i inni chyba tez Quote
husky Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 Witam. Mam 8 tygodniowego haszczka i niezabardzo lubi spacery. Jak jest na dworze to po załatwieniu swoich potrzeb ucieka do domu. A potem w domu psoci bo wiadomo, że szczęśliwy husky to zmęczony husky. Jak mam go zachęcić do dłuższych spacerów ????? Quote
Nat Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 Ty chcesz 8-tygodniowego psa na dluzsze spacery brac ???? :o Quote
husky Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 Nie chodzi mi o spacery jedno, dwu lub więcej godzinne, ale o przynajmniej 20, 30 minut. Ponieważ piesek mój zaraz po załatwieniu się (trwa to około 3 minuty) ucieka do domu. Quote
Nat Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 moze boi sie, jesli np. mieszkasz w jakims hałaśliwym miejscu czy cos, dla szczeniaka ktory jest bojaźliwy, moze to byc niemilym przezyciem.. Quote
coztego Posted February 5, 2004 Posted February 5, 2004 A szczepienia i kwarantanna nie obowiązują haszczaków? :roll: Poczekaj z tymi dłuższymi spacerami. Na początek wystarczy tylko na siusiu. Z czasem pies się przyzwyczai do otoczenia, coraz mniej będzie się bał, a coraz bardziej będzie ciekawy... wszystkiego. Sam zobaczysz, za kilka tygodni będzie Cię ciągnął w przeciwną stronę niż dom ;) A na razie musisz cierpliwie znosić domowe szaleństwa! :lol: Quote
Recommended Posts