Agama Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 hodowca potwierdzil dzialaczom zwiazku ze spzedal tego psa wsopocie a w zasadzie oddal ... moze likwiduje hodowle Quote
Alfa1 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Draczyn .źle zrozumiałaś,teraz został sprzedany za symboliczną kwotę,ale bez metryki. Quote
Alfa1 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Tak naprawdę to nie wiemy co kierowało hodowcą,różnie się w życiu układa,pewno dokonywał wyboru przyszłych właścicieli i Ci ludzie się mu spodobali,z tego co pisze Agama,nie pomylił się,piesek trafił dobrze. Quote
Agama Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 podaje plan zdarzen: opowiadnia pt: nagusek za 10 zl 1. piesek zakupiony w sopocie pod wystawa 2. wizyta u weta 3.zasugerowanie przez weta wizyty w zwiazku 4. zwiazek odnajduje hodowce na podstawie tatoo 5. hodowca potwierdza sprzedaz sprzedaz swojego psa( a wzasadzie oddanie) 6. zwiazek oddania sie oddania dokumentow nowemu wlasciclelowi 7. hodowca odmawia 8. sprawa w toku p.s. Ten piesek zacza porastac moze to semi albo pp Quote
Agama Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 sprostowanie do punktu 6 mojego postu zwiazek i nowi wlasciciele domagaja sie od hodowcy oddania dokumentow.pozdrawiam Quote
resuruss Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Agama napisz z jakiej pies jest hodowli...jesli mozna cie prosic.Wlasciciele na pewno juz wiedza skoro kontaktowali sie z hodowca.Naprawde zaoszczedzisz mi czasu... Quote
Agama Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 res. ja naprawde nie wiem moja znajoma ma kilka znajd kundelkow i legwana z odzysku nowi nabywcy tez nie mieli do tej pory kontaktu ze zwiazkiem. poprosilam ja zeby zadzwonili do mnie Quote
Agama Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 res oooogrooomne caluski dla zwyciezcy prezentowaliscie sie znakomicie twoja marynara i uczesanie to nie dziwie sie ze zaspalas, Quote
resuruss Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Ok, postaraj sie dowiedziec czegos wiecej.Tak dla samego zaspokojenia ciekawosci...Mam pewne typy,co do pochodzenia psiaka i ciekawa jestem czy mnie intuicja nie myli.Dzieki. Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ress - Twoja intuicja jest bezbłędna więc na pewno masz dobre typy :wink: jak na wystawach :fadein: ale zamotana historia strasznie - chcę tylko napisać, że popieram poglądy Ress, że należy szukać właściciela i hodowcy takiego psa Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Macie rację dziewczyny, przekonałyście mnie w pełni Quote
AnkaW Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Agama napisał(a):podaje plan zdarzen: opowiadnia pt: nagusek za 10 zl 1. piesek zakupiony w sopocie pod wystawa 2. wizyta u weta 3.zasugerowanie przez weta wizyty w zwiazku 4. zwiazek odnajduje hodowce na podstawie tatoo 5. hodowca potwierdza sprzedaz sprzedaz swojego psa( a wzasadzie oddanie) 6. zwiazek oddania sie oddania dokumentow nowemu wlasciclelowi 7. hodowca odmawia 8. sprawa w toku p.s. Ten piesek zacza porastac moze to semi albo pp Jednym słowem, z powyższego wynika że wiadomo z jakiej jest hodowli Quote
maga18 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='AnkaW'] [quote name='Agama'] podaje plan zdarzen: opowiadnia pt: nagusek za 10 zl 1. piesek zakupiony w sopocie pod wystawa 2. wizyta u weta 3.zasugerowanie przez weta wizyty w zwiazku 4. zwiazek odnajduje hodowce na podstawie tatoo 5. hodowca potwierdza sprzedaz sprzedaz swojego psa( a wzasadzie oddanie) 6. zwiazek oddania sie oddania dokumentow nowemu wlasciclelowi 7. hodowca odmawia 8. sprawa w toku p.s. Ten piesek zacza porastac moze to semi albo pp Jednym słowem, z powyższego wynika że wiadomo z jakiej jest hodowli no dokladnie - wiadomo z jakiej jest hodowli!!! [quote name='Agama']res. ja naprawde nie wiem moja znajoma ma kilka znajd kundelkow i legwana z odzysku nowi nabywcy tez nie mieli do tej pory kontaktu ze zwiazkiem. poprosilam ja zeby zadzwonili do mnie a wczesniej piszesz ze weterynarz zasugerowal wizyte z ZK i ze ZK odnajduje hodowce... a teraz piszesz ze nowi nabywcy nie mieli kontaktu z Zk TO SIE KUPY NIE TRZYMA!!! Quote
paniMysza Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 no dokładnie. ja nic nie kumam z tego :roll: Quote
maga18 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 paniMysza napisał(a):no dokładnie. ja nic nie kumam z tego :roll: ja tez nie... albo... albo nie umiem czytac ze zrozumieniem :o 8) :evilbat: Quote
paniMysza Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 maga18 napisał(a):paniMysza napisał(a):no dokładnie. ja nic nie kumam z tego :roll: ja tez nie... albo... albo nie umiem czytac ze zrozumieniem :o 8) :evilbat: może tak być :lol: ale to ja też się okazuje nie potrafie :wink: Quote
AngelOfDeath Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 haaa no sprawa wyglada dziwnie :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alfa1 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Agama']res. ja naprawde nie wiem moja znajoma ma kilka znajd kundelkow i legwana z odzysku nowi nabywcy tez nie mieli do tej pory kontaktu ze zwiazkiem. poprosilam ja zeby zadzwonili do mnie a wczesniej piszesz ze weterynarz zasugerowal wizyte z ZK i ze ZK odnajduje hodowce... a teraz piszesz ze nowi nabywcy nie mieli kontaktu z Zk TO SIE KUPY NIE TRZYMA!!! Trzyma się trzyma,do tej pory,to znaczy do momentu gdy weterynarz zasugerował wizytę w ZK. Quote
maga18 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 aha... skoro sie trzyma to moze mi ktos wytlumaczy :lol: czy wizyta w ZK sie odbyla?? Quote
Agama Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 jeszcze raz pisze ludzie ktozy kupili pieska to nie moi znajomi tylko przyjaciele sasiadki z ktora sie spotykam na spacerach ona ma sie dowiedziec jaki ma numer tatoo.pozdrawiam Quote
maga18 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 rozumiem, ale wczesniej pisalas ze byli w ZK.. to w kocnu byli w tym zk i kontaktowali sie z hodowca czy nie ?? Quote
elżbietarusos Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Teraz już nie wiem czemu ma słuzyć zainteresowanie naguskiem. Odnaleziono hodowcę , twierdzi on , iż pieska odddał . Wolno mu było oddać psa bez rodowodu , fakt posiadania przez naguska związkowego tatuażu świadczy o tym,iż nie pochodzi on z dzikiego miotu. Jeśli już wiemy , że piesek nie jest kradziony, i że nikt go nie szuka ,to o co jeszcze chodzi ? Czy ta rozmowa aby na pewno służy dobru naguska ? Quote
paniMysza Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 agama, a powiedz jak sprawa tomaszka? co z nim? Quote
maga18 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 elżbietarusos napisał(a): Czy ta rozmowa aby na pewno służy dobru naguska ? niby nie wiadomo kto jest hodowca ;) a pogadac se zawsze mozna :lol: Quote
Recommended Posts