elżbietarusos Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 I to co przed chwilą napisałaś jest dla mnie oczywiste . To prawda ponad wszelką inną . Po co więć pisać o rzeczach oczywistych. Jeśli tylko po to, by zaznaczyć swoją obecność się na FORUM , to ja mam inne zdanie na ten temat ( zdaje się i Ty i Draczyn pisałyście , że wolno mieć własne zdanie ). Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 elżbietarusos napisał(a):I to co przed chwilą napisałaś jest dla mnie oczywiste . To prawda ponad wszelką inną . Po co więć pisać o rzeczach oczywistych. Jeśli tylko po to, by zaznaczyć swoją obecność się na FORUM , to ja mam inne zdanie na ten temat ( zdaje się i Ty i Draczyn pisałyście , że wolno mieć własne zdanie ).Oczywiście że wolno i po to jest forum, aby wymieniać swoje poglądy. Wszyscy się o Ciebie pytają, a Matrix, to chyba się nawet zakochał, bo bez przerwy o ciebie pyta, więc nie wygłupiaj się, tylko wracaj na forum. Pozdrawiamy Cię wszyscy Quote
paniMysza Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 w ogóle to odbiegliście od tematu i to znacznie. ja jestem ciekawa co tam u tego biednego nagusa. Quote
elżbietarusos Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Mam takie wewnętrzne przekonanie , że nagusek nie jest już biedny. Quote
Agama Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 ,,nagusek nie jest biedny ma kochajacy nowy domek moze niedlugo go zobacze wlasciciele bardzo go kochaja pozdrzwiam Quote
Agama Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 to nie jest nagusek tylko p p ludzie jesli wogole znaja rase to wiedza co to nagi chinski grzywacz jesli byl ogolony to dopiero znawca rasy wyjasnia im ...ze to moze byc p. ppp lub nagus semi dla wielu ludzi co nic nie maja z kynologia to czarna magia Quote
paniMysza Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 czyli to pp? mam nadzieje,ze bedzie mu dobrze i nigdy już nie bedzie musiał szukać nowego domu. Quote
Agama Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 pani myszo mysle ze ma super spi z nimi w lozeczku i ich nie uczula oni sa alergikami i nie mysleli ze beda mogli kiedykolwiek miec pieseczka to dodatkowa dawka milosci dla niunieczka widac ze do niego usmiechnelo sie szczescie Quote
Goja Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 sorrki ze dopiero teraz ale zagladam pokoleji na wszystkie fora ten nagusek z sopotu ktory zostal kupiony za 10zl to jest nagusek bylam na wystawie w sopocie i z ciekawosci zagladalam tam gdzie zebrali sie handlarze tego psa babka chciala oddac zadarmo byl chory albo zle traktowany w poprzednim domu piesek byl juz dorosly to bylo po nim widac a kobieta byla hodowczynia lub posrednikiem bo miala kilka innych mlodych golaskow do sprzedania obraz nedzy i rozpaczy lezal zamkniety w klatce bez ruchu patrzyl sie w jeden punkt nawet jak podeszlam zeby sie dokladniej przyjzec nie zerknol na mnie sadzilam ze nie przezyje nastepnych kilku dni czy tygodni a najbardziej zdziwilo mnie to ze chodowcy sprzedaja dorosle juz psy coniektorzy upra sie na cene i nie sprzedadza psa a potem wychodza jaja nie chca ich trzymac bo nie rokuja sie jako wystawowe i oddaja nawet do schronisk moja sasiadka dostala z chodowli briarda dorosla juz suke byla trzymana w tak fatalnych warunkach ze po po roku zdechla hodowca chcac pozbyc sie tej suki oddal ja alkocholikom ktorzy nie mieli sami co do gara wlozyc a okazalo sie ze suka musi byc na specjalnej diecie z powodu przebytej operacji jelit cale normalne zdawalobysie jedzenie dla psa przelatywalo przez nia jak przez kaczke i pewnie gdyby ci wasi znajomi nie wzieli tego golaska tez by juz bylo po nim zycze temu psiakowi duzo zdrowia i wspanialych opiekonow zeby wiecej juz nie musial walczyc o byt Quote
maga18 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 no wlasnie, a co u niego?! Agama wiesz cos moze nowego?? Quote
Recommended Posts